Avis des employés pour Kruidvat

Trouvé 47 avis correspondant à votre recherche
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Op het eerste gezicht is alles goed en leuk werken maar andere mensen maken het On prettig werken waardoor je geen zin hebt om te gaan werken
Verkoopster (ancien employé) –  Antwerpen Merksem31 octobre 2017
Ben weg gegaan bij kruitvat omdat het gewoon niet klikte met mij en de 2 bazins.
Points positifs
Niets
Points négatifs
Houden van roddelen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Workplace culture
SALES ASSISTANT (employé actuel) –  Baarle Nassau25 octobre 2017
The workplace culture is very nice. The people are enthusiastic and work hard, so it is never boring to work. There is always something to do and we stimulate each other to do as much as we can.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
envirronement de travail très agréable
Vendeuse (stage 1 semaine) (ancien employé) –  Doornik18 octobre 2017
Kruidvat est un bon magasin.

Les vendeuses sont géniales , il y a un bon esprit d'équipe.
Points positifs
respect des apprenties vendeuse
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Environnement agréable
Vendeuse stagiaire (ancien employé) –  Estaimpuis8 septembre 2017
L'équipe du kruidvat de estaimpuis est vraiment génial il t intègre rapidement à leurs équipe , dès le premier jours tu apprend énormément de choses . C'est top
Points positifs
La cuisine
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3Non 1Signaler
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
afwisselende taken
verkoopster/kassierster (ancien employé) –  Wetteren28 août 2017
Ik vond het fijn om voor de klant de juiste kledij uit te zoeken , het advies te geven als ook de algemene dagtaken van kruidvat zoals kassabediening , opkuisen en aanvullen van de binnengekomen goederen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2Non 2Signaler
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Volatilite
Manager de filiale (ancien employé) –  mouscron18 août 2017
on en demande beaucoup aux employes et ouvriers
on presse tout le monde comme des citrons et on a rien en retour
On y travaille principalement avec des CDD pour une periode de deux ans et après on remplace les personnes plutôt que d'engager à durée indeterminé
le management sait pertinament que tous les magasin sont en souseffectif mais pour garder une bonne norme cout salarié et chiffre d'affaire on préfère mettre la pression et menacer les gens plutôt que d'engager
Points positifs
l equipe
Points négatifs
le management
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2Non 4Signaler
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
goed werksfeer
verkoopmedewerker (ancien employé) –  Wilrijk14 août 2017
ik heb maar 6 maand bij kruidvat gewerkt, dit was ter vervanging van iemand die in zwangerschapsverlof was. maar mijn zus werkt daar ook, en familie mag niet samen in een filiaal werken daarmee dat dit maar tijdelijk was.
ik kende het kruidvat al omdat ik er 2 keer vakantiewerk had gedaan, het is zeer aangenaam filiaal in wilrijk. met aangename mensen.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 3Signaler
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Fijne werkomgeving, goede begeleiding
Kassamedewerker (ancien employé) –  Beringen19 juillet 2017
Ik heb er niet lang kunnen werken, wat wel spijtig was aangezien het een fijne werkomgeving was.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3NonSignaler
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
De collega's en de werksfeer waren tof.
Medewerker (ancien employé) –  Antwerpen11 juillet 2017
Typische werkdag:
Ik kwam aan op het werk, kleedde me om, en ging werken. Op het einde van de dag kleedde ik me weer om en vertrok ik.

Wat ik geleerd heb:
Ik heb geleerd wat hard werken is, en hoe men met klanten om moet gaan.

Collega's:
De collega's waren vriendelijk en super tof. Zeker tijdens de pauzes was het gezellig.

Het moeilijkste van de baan:
Het moeilijkste was dat men moest doorwerken.

Het leukste van de baan:
De collega's die er voor je zijn als er iets gebeurt of als je hulp nodig hebt.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 6Non 1Signaler
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Sommige medewerkers waren vriendelijk
Jobstudente (ancien employé) –  Geraardsbergen6 juin 2017
Veel klusjes die op korte tijd af moesten geraken. Soms was dat niet gemakkelijk als je net begon te werken.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 7Non 1Signaler
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Werken in het kruidvat
Winkel verantwoordelijke (ancien employé) –  Hoboken10 avril 2017
Is geen pretje, en je bent er letterlijk een nummer.
Je Privé blijft niet privé, terwijl je werk en privé gescheiden moet houden.
Alles wordt er aan de grote klok gehangen, en het is daar een duiven kot.
Ze gooien mensen buiten zonder reden om elke keer opnieuw iemand nieuw aan te nemen.
Je hebt een 20 u contract, maar je doet in principe wel een full time.
Als er zieke zijn ben je verplicht om te komen ook al is het je vrije dag.
De overuren waarvoor jij hebt gewerkt mag je niet kiezen wat je daar mee doet (op nemen in vakantie- laten uit betalen)

Echt geen aanrader om daar te werken, ik heb het daar te lang volgehouden door de valse beloftes.
Points positifs
Winkelwedstrijden
Points négatifs
Slechte werkplaats
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4Non 1Signaler
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
niet geod
Kruidvat (ancien employé) –  Diksmuide21 février 2017
veel commentaar gehad, wegens het niet goed genoeg was
de werksfeer was anders wel goed
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2NonSignaler
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Collegas
Verkoopster (ancien employé) –  Antwerpen11 janvier 2017
Het is heel leuk om samen te werken .ma vind het
Alleen spijtig dat jou collegas nooit eerlijk zijn .
Points positifs
Rook pauze
Points négatifs
Roddels
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 9Non 3Signaler
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Gezellige winkel en toffe collega's om samen mee te werken
Winkelmedewerkster (ancien employé) –  Wondelgem11 décembre 2016
Ik vond dit den heel leuke ervaring. Leuke winkel om in te werken en de mensen verder te helpen. Ook de collega's waren heel tof.
Points positifs
Variatie
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4NonSignaler
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Gezellige medewerkers& aangename sfeer
Medewerkster (ancien employé) –  Rekken vullen21 octobre 2016
Kruidvat is een aangename winkel met een goeie werksfeer, de collega's hebben allemaal respect tegenover elkaar.
Points positifs
Stipt, ordelijk, flexibel
Points négatifs
Geen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2NonSignaler
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Agréable
Apprentie vendeuse (ancien employé) –  Arlon6 octobre 2016
Bonne esprit d'équipe, contact avec le client, réassortiseuse de rayon, nettoyage, caisse, servir le client, surveillance de la marchandises, bien faire les rotations.
Points positifs
Carte chèque repas
Points négatifs
Aucun
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 18Non 5Signaler
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
gezellige werkomgeving
Medewerkster (ancien employé) –  Denderleeuw11 septembre 2016
Mijn dagen bij kruidvat waren altijd goed gevuld. ik werkte er heel graag .
Points positifs
leuke collega`s
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 5NonSignaler
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
sfeer
Verkoopster (ancien employé) –  Antwerpen4 août 2016
Het leukste was dat er elke dag nieuwe mensen langs kwamen , vriendelijk en het motiveerde me om toch te gaan werken. Al ging ik niet graag naar die werkvloer, te veel spanning. Geen teamwork
Points positifs
korting
Points négatifs
geen gezelligheid en comunicatie
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 6Non 4Signaler
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Très bon job
Caissière/ réassortisseuse (ancien employé) –  Morlanwelz-Mariemont31 mai 2016
J'ai apprécié travailler chez Kruidvat, ma sœur y travail je me suis donc vite intégrée
Points positifs
La clientèle
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 17Non 1Signaler
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
ten zeerste leervol
Verkoopsmedewerkster (employé actuel) –  België10 mai 2016
elke dag is anders en heeft op zich weer iets speciaals , geen enkele dag is saai of hetzelfde
mijn collegas zijn de beste en staan steeds klaar voor je.
er word non stop rekening gehouden met ieder zijn wensen of mogelijkheden
heel het werk is een droom van een werkzoekende ,
het enige is het deeltijdse contract wat ik enorm jammer vind
Points positifs
collegialiteit
Points négatifs
contract, uurloon
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 14Non 3Signaler

Note globale

3,6
D'après 339 avis
5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Notes par catégorie

Équilibre vie professionnelle / personnelle
3,4
Salaire/Avantages sociaux
3,3
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
3,3
Management
3,1
Culture d'entreprise
3,4