Publiez votre CV - Postulez à plus de 60 000 emplois depuis n'importe quel appareil
Page 1 de 1.932 emplois
HEILIG HARTCOLLEGE
Ganshoren
Administratief medewerker op een secretariaat van een basisschool. Diploma hoger secundair onderwijs (ASO, TSO of 7 BSO). 31/36 te presteren op 4 werkdagen.
Op deze manier wil Attentia voor bestaande en toekomstige medewerkers een ‘Employer of Choice’ zijn. Zeker als je weet dat Attentia ervan overtuigd is dat een…
Het bedrijf Sibelga, actief in de energie sector, is op zoek naar een Administratief medewerker Validatie. Elke dag zetten onze 1 000 medewerkers zich in om 500…
Syncura
Bruxelles
Syncura hecht veel belang aan zijn medewerkers en biedt een uitstekende opleiding met de nodige doorgroeimogelijkheden. Een greep uit jouw takenpakket:
ToMach Engineering
Bruxelles
Excelleer jij als Administratief Medewerker? Als Administratief Medewerker ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing.
KAJ
Bruxelles
KAJ, Vlaamse jongeren- en actiebeweging, die jongeren via vriendschap leert actie te voeren, zoekt nieuwe medewerkers (m/v) voor het uitwerken van projecten en…
KRISTELIJKE WERKNEMERSBEWEGING KWB
Schaarbeek
Je takenpakket omvat een aanzienlijk deel typwerk van verslagen, nota’s, uitnodigingen en een variatie aan praktische/uitvoerend administratief werk.
Met zo’n 3500 medewerkers zijn we de grootste Vlaamstalige werkgever in Brussel; Onderzoeksteam HOST (Historisch Onderzoek naar Stedelijke…
Deze woorden vertalen perfect onze bedrijfscultuur. We moedigen ondernemerschap en creativiteit aan, maar we plaatsen vooral onze mensen centraal.
Als administratief medewerker binnen de faculteit Recht en Criminologie kom je terecht in een team van 12 medewerkers, verdeeld over 2 locaties.