Emploi Jobstudent - Anderlecht

Filter results by:
Trier par : pertinence - date
Publiez votre CV - Postulez à plus de 60 000 emplois depuis n'importe quel appareil
Page 1 de 175 emplois
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
Beschikt nog over voldoende uren om als jobstudent te werken (te bewijzen via attest student@work). Familiehulp is op zoek naar een positief ingestelde en…
Sint-Pieters-Leeuw +2 lieux
Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. Hoe ziet je job eruit? En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Pianofabriek
Sint-Gillis
Je wordt op regelmatige basis ingezet, meestal tijdens het weekend en ’s avonds maar soms ook overdag en in één van de volgende shiften:
Deze vacature is voor 3 tm 12 uur per week op woensdag en zaterdag BijnbspHunkemöllernbspdoen wij er alles aan om het juiste personeel te vinden voor onze…
We zijn nog dringend op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken in Mechelen. Dan zijn we naar jou op zoek!
Een plek waar je goed begeleid wordt. Solliciteer dan op deze stageplek bij Kruidvat! Dan ontmoeten we je graag! Je draait volledig mee in de winkel.
Neem contact met ons op via 09 386 83 33 of stuur een mailtje naar deinze.interim@konvert.be - Je spreekt goed Nederlands. Je hebt eigen vervoer naar Deinze.
alin
Bruxelles
10 € par heure
Neem dan contact op met Patrick: Patrick (59j) uit Gent is rolstoelgebonden en zoekt een assistent (jobstudent of werkstudent) die hem wil begeleiden en…