Emploi Jobstudent - Anderlecht

Filter results by:
Trier par : pertinence - date
Publiez votre CV - Postulez à plus de 60 000 emplois depuis n'importe quel appareil
Page 1 de 193 emplois
Sint-Pieters-Leeuw +1 lieu
Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. Hoe ziet je job eruit? En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.
Bruxelles Berchem-Sainte-Agathe +4 lieux
Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit…
Je werkt als jobstudent op het secretariaat Pediatrie. Je kan goed werken in teamverband en je hebt zin voor communicatie. Je bent minstens 18 jaar oud.
RoSa vzw
Bruxelles
Voor het academiejaar 2019-2020 is RoSa vzw op zoek naar een jobstudent om ons te assisteren bij het toekennen van trefwoorden bij de nieuwe literatuur die aan…
Sint-Jans-Molenbeek
Wat jouw academisch parcours ook is, wij verwelkomen jou als student binnen onze Support Services in Brussel of in Zellik. Je bent minimum 15 jaar.
Amplo
Groot-Bijgaarden
Dan hebben wij misschien wel een plaatsje voor je vrij. Heb je een vlotte babbel en schrikt telefonisch contact je niet af? Leg je graag contact met mensen?
Departement Werk En Sociale Economie
Schaarbeek
Als jobstudent zal je vooral ingezet worden voor voorbereiding en de ondersteuning van communicatieprojecten en -activiteiten. Je voelt je goed in een team.
scwitch cvba so
Bruxelles
Word je weerhouden, dan word je uitgenodigd voor een gesprek op 29 of 30 augustus 2019. SCWITCH is een coöperatie met sociaal oogmerk van, door en voor de…
Agilitas
Zaventem
Dan is deze job bij Albert Heijn iets voor jou! Heb je zin om een centje bij te verdienen? Sta je graag in de verkoop? Help je graag klanten verder?
Als jobstudent wil je natuurlijk vooral een centje bijverdienen. Hoe ziet je job eruit? En we zijn goed op weg. Lidl is er voor iedereen die telt.