Publiez votre CV - Postulez à plus de 60 000 emplois depuis n'importe quel appareil
Page 1 de 1.295 emplois
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
VRIJE BASISSCHOOL LUCERNACOLLEGE BRUSSEL
Anderlecht
Zorg verlenen op leerling, leerkracht en klasniveau. Systematisch registreren en opvolgen van de zorgdossiers. Meehelpen met het differeniëren in de klas *.
PAB-Budgethouder voor persoon met een beperking
Bruxelles
Begeleiding van een jongere met autisme op school (KSO, podiumkunsten). Hij volgt er een inclusietraject met een aangepast programma.
GESUB. VRIJE LAGERE SCHOOL
Anderlecht
Voltijdse opdracht voor het volledige schooljaar 2019-2020: Vanaf 1 september 2019 tot en met 31december 2019 als leerkracht 5de leerjaar, interim…
SINT-LUKAS KUNSTSCHOOL
Schaarbeek
Leraar wiskunde - wetenschappen 1e en 2e graad secundair onderwijs, 20 uur per week, vanaf 1 september tot einde schooljaar. Een of meerdere vakken aanleren.
SINT-LUKAS KUNSTSCHOOL
Schaarbeek
Leraar wiskunde 3e graad secundair onderwijs, vanaf 1 september tot einde schooljaar, 14 uur per week. Leraar wiskunde in de 3e graad secundair onderwijs, 14…
Algemeen secundair onderwijs Humanités générales. Pour l'un de nos clients situé à Anderlecht, nous sommes à la recherche d'un(e) étudiant(e) profil…
Bruxelles
Of van een bewijsstuk of een attest van slagen, afgeleverd door het technisch hoger onderwijs van het korte type voor sociale promotie dat als gelijkwaardig…
Je behaalde een diploma secundair onderwijs. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
BUSO LEVENSLUST
Sint-Martens-Lennik
Je staat in voor de begeleiding van leerlingen en teamondersteuning. Je werkt intensief samen met collega's-leerkrachten, de directie en het CLB.