Publiez votre CV - Postulez à plus de 60 000 emplois depuis n'importe quel appareil
Page 1 de 7.905 emplois
In het bezit van een diploma secundair onderwijs; Is een 9 to 5 baan op kantoor duidelijk niets voor jou? Heb jij een open, enthousiaste en vriendelijke houding…
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Sofie Van hauwermeiren
Alost
Verloning volgens de officiële barema's van het departement onderwijs. Tijdelijke onderwijsopdracht als leraar AV wiskunde:
Je bent 15 jaar of ouder én hebt reeds de eerste twee studiejaren van je middelbaar onderwijs afgerond. Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met…
Mieke Beeckman
Vilvorde
4 x 2 uur Frans in 1B 5 x 2 uur Frans in 2B 2 x 1 uur expressie in 1B 2 uur ex-okan. Gemotiveerd zijn Enthousiast zijn Bereid zijn tot samenwerking in een team.
Je bent leerling in het secundair onderwijs. Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. Het verschil maken we met onze kernwaarden:
Kras
Charleroi
In het bezit van een diploma secundair onderwijs; Is een 9 to 5 baan op kantoor duidelijk niets voor jou? Heb jij een open, enthousiaste en vriendelijke houding…
Mevr. Delaporte
Mouscron
Tijdelijk contract met mogelijk verlenging.Verloning volgens wettelijke barema's onderwijs. U bent voltijds leraar/lerares in een immersie school (F-Nl) in…
CLL Centres de Langues asbl - Siège social
Ottignies-Louvain-la-Neuve
Voor de afdeling Groot Publiek (volwassenen onderwijs) : Je staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in groepjes (max.
SCHOLENGEMEENSCHAP GENT BABBEL
Gand
Leerkracht in het basisonderwijs bij kinderen tussen 8 en 9 jaar. Samen met collega's voor de klas. Extra ondersteuning aan anderstalige nieuwkomers.