Publiez votre CV - Postulez à plus de 60 000 emplois depuis n'importe quel appareil
Page 1 de 3.238 emplois
Agilitas
Izegem +2 lieux
Als winkelbediende werk je aan de kassa, vul je de rekken en zorg je ervoor dat de winkel tot in de puntjes in orde is. Schenk elke klant een brede glimlach.
Beschik je over een erkenning om te werken in een maatwerkbedrijf? Beschik je over een SINE-attest? Dan ben je bij WAAK aan het juiste adres om een job (op maat…
Voor onze winkel ZARA zijn wij opzoek naar een verkoper/verkoopster, waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Passie voor voeding en retail? Is klantentevredenheid voor jou een prioriteit? Je bent minimum 15 jaar.
Als logistiek medewerker sta je in voor het picken van de juiste producten per order. Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct…
De eindejaarperiode is alweer in zicht en alle Action winkels maken zich stilaan klaar voor de drukste maar leukste periode van het jaar.
Callcenter Customers
Roulers
Mail je cv en motivatiebrief naar kortrijk.call@ago.jobs of bel 056 85 99 17! Als internationaal contactcenter coach ben je verantwoordelijk voor het uitwerken…
Danis NV
Izegem
Op zoek naar een Polyvalent arbeider dag. Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Wat wordt er van jou verwacht?
Voor onze winkel ZARA zijn wij opzoek naar een verkoper/ verkoopster, waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN
Roulers
Keuringsbureau Motorvoertuigen nv staat in voor de autokeuring en examencentra rijbewijzen in West-Vlaanderen. U kunt onmiddellijk in dienst treden.