Avis des employés pour Accent Jobs

Trouvé 20 avis correspondant à votre recherche Voir les 27 avis
Trier par: Pertinence | Note | Date
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Bellen Bellen Bellen !
Recruitment Consultant (ancien employé) –  Gent31 août 2019
Uurrooster is 40uren per week en je bouwt dan 12 dagen recup per jaar.

KPI's spelen hier een belangrijke rol. Iedereen kan zien hoeveel de andere collega's hebben bereikt (qua omzet) en er is natuurlijk een competitie tegen jouw "conculega's". Ze geven bonusen en extra's aan de mensen die hun targets bereiken (bvb. Ski & Sun weekend trips)

De job is niet voor iedereen volgens me. Het is 80% bellen en prospecteren (verkoop) en de rest administratieve taken + kandidaten screenen.
Als je gewoon bent met een telefoon is deze de ideale job voor je.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 6Non 1Signaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Bende amateurs
Sollicitant (ancien employé) –  Accent Belgie, men belt mij vanuit alle kantoren21 juin 2019
Meermaals belde men mij op voor allerhande jobs, waar ik totaal geen affiniteit/ervaring mee had.

Ik mis bij hen indepth gesprekken, zoals ik heb bij de goede, professionele selectiekantoren. Voor hen is het belangrijker om hun target te halen, dan de juiste persoon in de juiste job te hebben. Ik heb al meermaals laten weten, dat ik niet met hen wens samen te werken, toch blijven ze mij lastigvallen.

Leer eens de juiste match tussen kandidaat en job/bedrijfscultuur te vinden. Dan spreken we verder. Overloop ook eens deftig een cv en leer actief luisteren.
Points positifs
ze doen alsof ze professioneel zijn, maar vallen snel door de mand
Points négatifs
onprofessioneel, luisteren niet, targets zijn belangrijker dan de juist fit kandidaat/job/bedrjifscultuur
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 16Non 4Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
bonne équipe de travail et la culture de l'entreprise est très dynamique et agréable
Gestion administrative (ancien employé) –  Mont-sur-Marchienne9 janvier 2019
• Prospection téléphonique des entreprises et candidats
• Entretiens
• Gestion administrative (encodage,…)
• Screening
• …
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 32Non 7Signaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Algemeen voldoende
chauffeur ce (ancien employé) –  Lommel10 novembre 2018
Beloven je hemel op aarde voor een job maar ze bellen nooit terug ..
Points positifs
CORRECT LOON
Points négatifs
ze houden hun woord niet
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 38Non 19Signaler
Réponse officielle de Accent Jobs
13 novembre 2018

We vinden het jammer dat je geen goede ervaring had met Accent. Is het mogelijk om uw opmerkingen door te sturen naar hello@accentjobs.be? Dan proberen we u zo verder te helpen. Prettige dag verder! - Floris

1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Zeer ontevreden
Klantendienstmedewerker (ancien employé) –  Eupen29 mai 2018
Kan alleen bevestigen dat de unieke aanpak en de uitzendconsulenten die echt naar je luisteren, wel heel ver te zoeken is bij ACCENTJOBS in Eupen !!!
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 35Non 13Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Environement tres agreable
Maçon Q1 (ancien employé) –  Luik (stad)9 janvier 2018
Rien à dire suivi très bien et très compétent PARFAIT
Points positifs
Parfait
Points négatifs
Aucun
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 47Non 26Signaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Travailleuse incompétente
Mecanicien (ancien employé) –  Mouscron Luingne18 octobre 2017
Vous postulez pour un poste, elles vous appelle pour s'inscrire et après rien. , Management incompétente avec aucun niveau.
Points positifs
Rien
Points négatifs
Tous
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 120Non 33Signaler
Réponse officielle de Accent Jobs
24 octobre 2017

Bonjour,

Nous sommes désolés que vous avez eu une mauvaise expérience lors de votre recherche de travail. Dans quelle agence avez-vous postulé et qui était votre personne de contact chez Accent? Pous pouvez envoyer un e-mail vers hello@be.accent.jobs. Merci d’avance pour votre feed-back !

4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Gezellige werkomgeving
Recruitment consultant (ancien employé) –  Ternat6 février 2017
Zoeken naar jobaanbiedingen en in contact brengen van kandidaten.
Deze job was boeiend en variabel
Zeer klant gericht.
Hoge druk om de objectieven te behalen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 60Non 33Signaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Accent Jobs zijn niet de beste in communicatie
interim (ancien employé) –  manager11 avril 2016
vergeten je te bellen voor sollicitatie gesprekken/ je voor te stellen.
zeggen dat je voor een verantwoordelijke functie solliciteert en blijkt dan van niet tijdens het gesprek.
geen duidelijke communicatie naar
uren toe
dagindeling
functie inhoud
vaag
alles is een beetje vaag
als je ze dan hierover aanspreekt, dan bellen ze je niet meer.
enkel hun target telt, maar gepast werk voor jou vinden doen ze niet.
is bij alle kantoren zo waar ik ingeschreven ben.
als je zelf belt om te polsen of er openstaande vacatures zijn, zijn ze niet echt blij.
Points positifs
doen alsof ze echt werk voor je gaan zoeken
Points négatifs
geen duidelijke communicatie. proberen je een job aan te smeren waar je niet naar op zoek bent
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 150Non 30Signaler
Réponse officielle de Accent Jobs
22 avril 2016

Beste,

Wij danken u voor uw review en betreuren het te vernemen dat u geen positieve ervaring had tijdens het zoeken naar een job. In welk kantoor heeft u gesolliciteerd? Dan kunnen wij dit voor u nakijken.

Alvast bedankt en nog een prettige dag verder!

5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Perfecte werkgever!
Online Marketeer (employé actuel) –  Roeselare15 mars 2016
Zeer tevreden over Accent Jobs als uitzendbureau/werkgever. Een vlotte samenwerking en iedere week stipte en correctie verloning. Aanrader!
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 29Non 53Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Drukke maar leuke en sociale job
Verkoopster/Verantwoordelijke Toog AD DELHAIZE (ancien employé) –  Brugge, VLG3 décembre 2015
Verantwoordelijke als verkoopster van de bakkerij en charcuterie.
Daarnaast deed ik ook het aanvullen en egaliseren van de rekken.
Het werken met mijn collega's was top.
Ik heb niet echt nadelen gehad met deze job. Ik deed me job super graag en met veel ambitie. Ik ben iemand die graag continue bezig is en zeer stressbestendig is.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 81Non 57Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
werk
bediende (ancien employé) –  Roeselare15 mai 2015
zeer goede werkgever, waar je kan leren en groeien in alle functies.
Tevens heb je genoeg vrijheid om uw doel te doen slagen.
Points positifs
vrijheid
Points négatifs
loon
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 25Non 17Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Travail agreable
Nettoyage industriel (employé actuel) –  Belgique19 février 2015
Arrivé sur chantier:
1° Évaluer risque et enlever tous objet encombrant
2° Nettoyage des grosse saleté
3° Mise en place des EPI (équipement de protection individuel)
4° Nettoyage de la cabine
5° Nettoyage et remise en place des objet encombrant
Points positifs
Variété des cabine
Points négatifs
Pas de sanitaire mit a disposition
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 62Non 18Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
goede strenge bazin, goede werksfeer
Keuken hulp D'oelend (ancien employé) –  as22 novembre 2014
keuken hulp altyd met respect behandeld geweest, als ik vroeg daar moest beginnen kreeg ik een wame maaltyd.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 17Non 25Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
productieve en gezellige werksfeer
Stage (ancien employé) –  Stagiair26 juin 2014
Wat ik het meeste deed was mensen opbellen om vacatures in te vullen.
Wat ik heb geleerd is om op een correct manier mensen aan te spreken aan de telefoon.
De collega's die ik had waren geduldig en zeer vriendelijk.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 11Non 17Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Werksfeer
Consultant (ancien employé) –  Brussel23 septembre 2013
Voor mij is een goede werksfeer heel belangrijk.
Een onderlinge overeenkomst en een goede samenwerking.
Points positifs
stipt, gemotiveerd, leergierig, kan zowel alleen als in ploeg werken
Points négatifs
Soms wat stress indien de taak niet duidelijk wordt uitgelegd.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 62Non 25Signaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Geen variatie in het werk
Call Medewerker (ancien employé) –  Roeselare, VLG1 juillet 2013
Bij Accent heb ik helemaal niet veel geleerd en heb daarbij de job ook maar een paar maanden uitgevoerd.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 39Non 22Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
zelfstandig werken
strijkster (ancien employé) –  gent7 avril 2013
ik strijkte de kleren van de mensen van accent zelf. heb geleerd
om zelfstandig te werken
Points positifs
gratis drinken
Points négatifs
////////
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 21Non 34Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
100 percent on time and you need to be friendly .
Am friendly and honest (ancien employé) –  322 Vilvoorde.15 novembre 2012
I learned how to talk to people and how to come to work on time.
Points positifs
no free lunches
Points négatifs
12hours
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 44Non 15Signaler

Voir plus d'avis pour Accent Jobs

Vous pourriez essayer :

Page attribuée

Vous souhaitez en savoir plus sur le travail dans cette entreprise ?

Posez une question au sujet du travail ou de l'entretien passé chez Accent Jobs. Notre communauté est prête à vous répondre.

Poser une question

Note globale

3,4
D'après 27 avis
56
412
33
20
16

Notes par catégorie

3,6Équilibre vie professionnelle / personnelle
3,5Salaire/Avantages sociaux
3,0Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
3,3Management
3,4Culture d'entreprise