Action
Recevez de nouvelles offres d'emploi et de nouveaux avis chaque semaine !

La société Action

Action grandit vite ; notre chaîne de magasins connaissant la croissance la plus rapide d’Europe. Le premier magasin a ouvert en 1993, nous en comptons déjà plus de 850 aujourd’hui. Et nous en ouvrons des nouveaux chaque semaine. Notre succès et la croissance économique vont de paire avec le respect des droits fondamentaux des hommes, une éthique dans – plus...

Distributiecentrum NL EchtActionActionAction

Welkom bij Action!

Wij zijn de snelst groeiende, internationale retailer van Europa met meer dan 1.350 winkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. We groeien hard dus!

De eerste winkel werd geopend in 1993, nu hebben we meer dan 1.350 winkels in 7 landen. Wekelijks komen er meer bij. De kern van wat wij doen is heel simpel; klanten steeds weer verrassen met een divers en wisselend assortiment voor een goede prijs / kwaliteitverhouding. De manier waarop wij dat doen doet geen enkele winkelketen ons na.


Bij Action werk je in een prettige sfeer en met fijne collega’s. Er heerst een goede teamspirit en je wordt snel opgenomen in een hechte groep, een vriendenteam. Onze teams en medewerkers zijn onze kracht. Of je nu in de winkel, het DC of op ons hoofdkantoor werkt, jij draagt bij aan onze groei. Wij geloven dan ook dat jij het beste tot je recht komt als we jou een fijne werkplek bieden. Als jij succesvol bent, zijn wij in staat ons succes nog verder uit te breiden.


Dus...ben jij toe aan de volgende stap in je carrière?

Action Social Responsibilty

Als snelgroeiende onderneming wordt ook onze impact op de maatschappij en het milieu groter. We nemen daarom onze verantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat goede ethische standaarden en milieuzorg onderdeel zijn van de dagelijkse werkwijze in onze supply chain en in de gemeenschappen waarin we actief zijn. Daarom hebben wij onze Action Social Responsibility strategie ontwikkeld. Deze dient als handleiding voor onze manier van zakendoen, waarin respect voor mensenrechten, ethisch handelen en zorg voor het milieu belangrijke pijlers zijn.

Werken in één van onze winkels.

Jij wilt geld verdienen om leuke dingen te kunnen doen? En zoekt dus de ideale parttime bijbaan? Dan is Action jouw winkel. Daar waar je jouw eerst lipstick of scheerschuim kocht. Waar jouw vrienden werken. Wij snappen dat je een bijbaan zoekt die goed te combineren is met jouw opleiding, sport of andere bezigheden. Logisch toch.

Jouw winkel, jouw zakgeld.

Gewoon lekker werken joh!

Op zoek naar een bijbaan? Solliciteer dan direct via WhatsApp en ga naar => www.actionbijbaan.nl

Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

Ook is Action een erkend leerbedrijf waar studenten terecht kunnen voor een stage of leerplek

Werken in ons DC in Zwaagdijk.

Werken in ons Distributiecentrum Zwaagdijk is niet zomaar werken in de logistiek. Je werkt bij de snelst groeiende non-food discounter van Europa! Waar alles op rolletjes moet lopen zodat de klanten in de winkels nooit misgrijpen. Tevreden zijn. En blijven terugkomen.

Teamwork, Topsfeer, Respect!

Geef je carrière verder vorm op het hoofdkantoor.

Inkoop is het hart van onze commerciële organisatie. Onze inkopers zijn continu op zoek naar de meest aantrekkelijke artikelen en de beste inkoop condities. Zij zorgen ervoor dat onze klanten elke dag weer verrast worden met de meest trendy producten tegen zeer lage prijzen.