Avis des employés pour Action

Trouvé 149 avis correspondant à votre recherche Voir les 887 avis
Trier par: Pertinence | Note | Date
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Hard werken
Kassa en winkelbediende (ancien employé) –  Roeselare11 septembre 2019
Drukke werkomgeving, duidelijke taken. Dagen gaan snel voorbij.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
gezellig omgeving
employee (ancien employé) –  Oost-Vlaanderen30 juin 2019
Ik vond het zeer leuk om hier werekn maar jammer dat er gelogen werd over mij. Bij de meeste dingens dat ik dee kreeg ik heel weinig uitleg of zelfs geen. Assistent van Action Melle is een leugenaar.
Points positifs
korting op producten
Points négatifs
slechte assistent
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Onvriendelijk
Winkelmedewerker (ancien employé) –  Antwerpen (stad)12 avril 2019
De werkdruk is hoog je moet je tijden halen zoniet lig je buiten. Niet aangenaam om te werken. Altijd maar andere collegas. Dus dat wil iets zeggen....Geen aangename leidinggevende
Points positifs
Er zijn geen pluspunten
Points négatifs
Geen sfeer
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4Non 2Signaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Never again
Medewerker (ancien employé) –  Oost-Vlaanderen7 avril 2019
1 pot nat daar. In 3 action winkels gewerkt, overal hetzelfde. Vriendjespolitiek.
De ene krijgt zomaar een full time uren contract terwijl je zelf je daar kapot moet werken aan een part time contractje. Juist het zelfde met doorgroeien, de ene word daar zomaar leidinggevende, terwijl jij de puntjes op de i zet en je werk nauwkeurig en proper uitvoert. De leidinggevenden zijn baas, zij hebben een absoluut autoritair gedrag. Ook wanneer je iets aan je baas moet vragen moet je al genoeg moed in je schoenen hebben en hopen dat je niet word afgeblaft. Op de dag zelf vragen ze je om over te werken en wanneer je dat niet kan dan word je scheef bekeken en moet bijna ook een verantwoording afleggen waarom je niet kunt overwerken. Verder is er ook een veel te grote werkdruk, op alles word een tijd gezet (vrachten, mensen afrekenen aan de kassa, spiegelen) zo heb je bijvoorbeeld 1u de tijd om 50 dozen aan te vullen (1 minuut ongeveer om 1 doos aan te vullen, jammer als je het artikel niet vind in de rekken). Wanneer je ziek bent word je hier ook over aangesproken wanneer je terug komt werken, zo is er bijvoorbeeld het welzijns gesprek dat in uw personeelsdossier komt en vertelt hoeveel keer je ziek bent geweest. Verder is er ook gebrek aan communicatie (jij zegt bijvoorbeeld aan de klant dat ze vepakkingen niet mogen openen, dan komt je leidinggevende de verpakking toch openen terwijl er eerst duidelijk werd gecomuniceerd dat verpakkingen openen niet toegestaan is).
Points positifs
Beter betaalde job in de supermarkt sector
Points négatifs
Alles wat in de tekst staat
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3Non 1Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
action
Magasinier (ancien employé) –  Dilbeek9 mars 2019
rein a dire jusque en temps que inte il faux pas travaille parceque on est que des munero
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 1Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Envrionnement agréable de travail
Vendeuse (ancien employé) –  Mouscron25 février 2019
- Début à 6h, terminé à 14h
- J'étais là simplement en job étudiant
- Les boss présents dans le magasin sont ferme mais sympa
- Efficacité
- La répétition des taches
Points positifs
Flexibilité dans les horaires
Points négatifs
Débute très tôt (6h)
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2Non 1Signaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
ne pas y travailler
Caissière/vendeuse (ancien employé) –  Ronse22 janvier 2019
pas eue une super expérience chez Action Renaix.
ambiance pas terrible.
on ne peut pas prendre d'initiative.
comportement d'une collègue qui relève à du harcèlement morale, les faits signalé mais pas eue de changement.
le travail en lui même est bien
Points positifs
payé correctement
Points négatifs
la mentalité
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 9NonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Environnement très agréable
Vente job étudiant (employé actuel) –  Sint-Jans-Molenbeek30 décembre 2018
J'ai beaucoup aimée cette entreprise , il y a une esprit d'équipe
Points positifs
Achat personnel
Points négatifs
Repat payant
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 1Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Een leuke studentenjob waar ge met verschillende mensen in contact komt.en gevarieerde job
verkoopster/kassierster (employé actuel) –  Lier7 décembre 2018
Een leuke afwisselende job met sociale mensen.ook niet te ver.
Points positifs
Binnenwerk
Points négatifs
Soms gn pauze
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 1Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Travail en équipe
vendeuse ACTION d'ANDERLUES (ancien employé) –  Anderlues25 octobre 2018
-Tenue de la caisse
-Mise en rayon + Réassort
-Réception de la marchandise du camion
-Dépotage des rolls
-Nettoyage du magasin
Points positifs
Chèques repas
Points négatifs
Passage de la machiene et nettoyage des vitres
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 6Non 1Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Employeur de mazasin
Employeur de mazasin (ancien employé) –  Elsene22 octobre 2018
Je travaille che action juste quelque temps seulement mais je bien aime mon secteur je travaille en équipe
Points positifs
Pas mal du tout
Points négatifs
Trop tresse
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 1Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
gezellige werkomgeving
Winkelmedewerker, horeca (ancien employé) –  Ronse18 octobre 2018
het moeilijkste van job is dat ik klein ben en ik niet aan hoge dingens kan gerak als ik rekken moet vullen.
Points positifs
behulpzaam
Points négatifs
geen deftige pauze
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 1Signaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Werk hier nooit
Student job (ancien employé) –  Beveren21 septembre 2018
Ik als jobstudent van 16 jaar werd gebruikt als slaaf dikke rekken dragen alles snel snel doen terwijl zij lekker zaten te praten en te lachen zo gezegd zo gedaan. Na sluit moesten we alles 'spiegelen' flesjes netjes naar voor op 1 rij ik deed zo mn best maar nee hoor 1 meid die daar werkt gaf heletijd commentaar en kleineerde mij totaal heb 6 uur gewerkt daarna was het over voor mij ik kan het nogsteeds niet geloven want DIT IS NIET NORMAAL.
Points positifs
GEEEENNN
Points négatifs
Gewoon alles
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 6Non 3Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Een goede plek voor tussen 2 jobs te werken
Verkoper (ancien employé) –  Lier19 septembre 2018
Een leuke winkel om te werken. Toch is het soms zeer eentonig en saai werk.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3Non 1Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Bien
Serveuse,caissière (employé actuel) –  Verviers7 août 2018
Une expérience très bien avec des collègues extra. Trés rémunéré!
Points positifs
Des pauses satisfesantes
Points négatifs
aucun
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 5Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Veel bijleren
Winkelmedewerker (employé actuel) –  Asse25 juin 2018
Mijn eerste baan was bij de Action, en ik heb immens veel bijgeleerd. Heel veel behulpzame medewerkers.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3Non 1Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Aangename sfeer
Winkelmedewerker (ancien employé) –  Izegem17 juin 2018
Het was zeer leuk om hier te werken maar ik was naar mijn gevoel te weinig geïnformeerd.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 1Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Easy job
Rekken vullen en kassa (employé actuel) –  Sint-Niklaas15 juin 2018
Eenvoudig werk, laag loon maar dat zal wel overal zo zijn. Correcte behandeling personeel, als het je niet aanstaat luisteren ze blijkbaar ook echt. Passen je uurrooster aan om te cobineren met prive.
Geen contact met medewerkers dat vind ik positief, geen tijd voor gezeur en achterklap.
Points positifs
Eenvoudig werk
Points négatifs
Pauzes opgesplist in telkens 15 minuten
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 5Non 1Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
vendeuse
medewerker winkel (ancien employé) –  sint-pitersleeuw10 juin 2018
Travaille en magasin est juste superbe cela te permets d'être en contacte avec les client.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 3Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
travail agréable et être dynamique
Caissière-réassortisseuse (ancien employé) –  Messancy29 mai 2018
Savoir ranger dans les rayon a temps et correctement.
avoir une bonne communication avec le personnelle et les clients.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 14Non 2Signaler
Page attribuée

Vous souhaitez en savoir plus sur le travail dans cette entreprise ?

Posez une question au sujet du travail ou de l'entretien passé chez Action. Notre communauté est prête à vous répondre.

Poser une question

Note globale

3,2
D'après 887 avis
5159
4269
3223
297
1139

Notes par catégorie

3,2Équilibre vie professionnelle / personnelle
3,1Salaire/Avantages sociaux
2,9Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
2,8Management
3,2Culture d'entreprise