Avis des employés pour Bond Moyson

Voir les 21 avis
Trier par: Pertinence | Note | Date
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
goede werksfeer
Coördinator Thuisoppas Zieke Kinderen (employé actuel) –  Zwijnaarde24 octobre 2019
er heerst een goede werksfeer
de job is ok om te doen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Veel opzoeken, houden aan de RIZIV-regels
Administratief medewerker (ancien employé) –  Kortrijk27 février 2019
Bij het RIZIV heb je 1 regel met 100 uitzonderingen, dat is soms niet te onderschatten.
Points positifs
opvang kinderen tijdens de vakanties, centraal gelegen in Kortrijk
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 1Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
groeiende bedrijf met veel potentieel
Huishoudelijke hulp (employé actuel) –  Brugge21 juin 2018
- er worden regelmatig werk vergaderingen gepland
- vriendelijke personeelsleden
- je kiest zelf je uren
- goede verloning
Points positifs
vriendelijk
Points négatifs
afstand
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4Non 2Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Heel tevreden
Polyvalent medewerker (employé actuel) –  Dendermonde14 juin 2018
Aangename klanten. Dagen vliegen . Geeft voldoening
Points positifs
Uren, voldoening
Points négatifs
/
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2Non 1Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Toffe collega's
Arbeider (ancien employé) –  West-Vlaanderen5 mai 2018
Goede werksfeer, toffe collega's en ruimte voor eigen inbreng.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2Non 1Signaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Saai, weinig sociaal contact
Poetshulp (ancien employé) –  Zwijnaarde20 avril 2018
Heel saaie job, geen tot weinig sociale contacten.
De mensen verwachtten teveel. Je kan niet in 4 uren een volledig huis poetsen. Nooit genoeg gedaan.
Points positifs
Geen
Points négatifs
Sociaal contact, constant verplaatsen, geen flexibiliteit
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3Non 3Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Leuke en aangename werkomgeving
Zorgverantwoordelijke (employé actuel) –  Sint-Niklaas22 mars 2018
Werk er heel graag. Er is veel variatie in het werk
Points positifs
Privé gebruik wagen
Points négatifs
Door weer en wind
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3Non 1Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
dag op de thuiszorg
gezinshulp (duur 24 jaar) (ancien employé) –  Torhout1 décembre 2017
je leerde veel mensen kennen en hun eigen leefomstandigheden je kon hen bijleren maar soms ook van hen leren. ieder mens is uniek en dat voelde je in de job je moest zelfstandig kunnen werken want je had nauwelijks kontact met andere collega's. nadeel was dat er in vele gezinnen waar je kwam veel gepoetst moest worden wat eigenlijk niet echt bij je job hoorde. je oversten stonden ook niet echt bij je in een probleemsituatie die moest je maar zelf zien op te lossen. aan de andere kant kreeg je van sommige mensen veel liefde en dankbaarheid terug wat je dan ook voldoening gaf in de job. de administratie liet soms ook veel de wensen over als je hen opbelde ofwel werd je van de ene naar de andere gezonden of de juiste persoon was niet aanwezig of ze gingen je wel terug bellen enz..
het leukste aan de job was vooral de mensen waar je kwam en voor werkte.
Points positifs
mooie uren
Points négatifs
veel jaloezie onder collega's
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3Non 2Signaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Gemakkelijk bereikbaar
Juriste (ancien employé) –  Zwijnaarde6 septembre 2017
De laatste jaren geen goed beleid ondanks de ideologie.
Points positifs
Refter met warme maaltijden en gratis water en koffie
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2Non 2Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
een heel gezellige werksfeer
administratief medewerker (employé actuel) –  Sint-Niklaas19 juin 2017
ik leer heel goed en veel bij op het werk en ben er razend tevreden over
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 7Non 1Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
zeer goed
GEKWALIFICEERD VERZORGENDE (ancien employé) –  Dendermonde25 février 2016
heel goed bedrijf , je kan je werk op je eigen manier doen , veel contacten met de mensen , je ziet je collegas om de twee weken maar hebt contact verantwwoordelijke waar nodig .
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 11NonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
heel goed bedrijf
poetshulp (employé actuel) –  Gent24 février 2016
ik werk er graag aleen spijtig dat het niet mogelijk is om uren bij te krijgen wegens te kort klanten
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 16Non 1Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
toekomstgericht, doorzetter, durf om verandering
zorgkundige (employé actuel) –  Provincie Oost-Vlaanderen4 janvier 2016
de verschillende taken maken het interessant.
positiviteit houdt het boeiend
waardering is aangenaam
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 1Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
goede sfeer, teamwork
verpleegkundige (employé actuel) –  Gent, VLG6 mars 2015
leuke job op 1 nare ervaring na: ik werd enkele maanden geplaagd door mobbing, maar dit is door de leiding op een elegante manier opgelost: ik ( ! ) werd naar een andere afdeling overgeplaatst.
Points positifs
sympathieke collega's
Points négatifs
1 geval van mobbing
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 22Non 8Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
zelfstandige werksfeer
Het begeleiden en verzorgen van zieke kinderen (ancien employé) –  Gent, VLG25 janvier 2015
Soms lange dagen met veel afwisseling. Een job die flexibiliteit vraagt.
Points positifs
veel zelfstandigheid, flexibele werkuren
Points négatifs
geen overleg met collega's, geen samenwerking mogelijk, lange werkdagen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 14Non 2Signaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
In zijn totaliteit bekeken een goede en toffe job.
administratief bediende (ancien employé) –  zwijnaarde-gent25 février 2014
Voor het esf project, team administratie was een goed team en goed om te werken. Na het esf project, volledige reorganisatie, nadelig voor de organisatie van het team administratie en een weigering tot samenwerking met de sectorverantwoordelijken die weigerden om samen te werken met het team administratie. Daardoor naar de klanten toe een nadelige werking.
Points positifs
Geen
Points négatifs
esf project
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 11Non 1Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
dagje van 8 uur
logistieke hulp/thuiszorg (employé actuel) –  Gent, VLG20 novembre 2013
als je toekomt op je postje krijg je wel meestal een warm onthaal ,de bejaarde mensen zijn je echt wel dankbaar (pas op niet allemaal ze )dan begin ik aan het werk wat ze verlangen ,heb graag een drukke dag want je kan er hebben die heel miniem wonen en dan ben je rap rond .....wij hebben een tof teamverband natuurlijk zien elkaar wel niet veel ,1x op de maand ,het moeilijkste is soms op tyd komen omdat wij soms naar het hol van pluto moeten rijden en misrijd je je wel eens of fille ...het leukste is dat de mensen ook altyd kontent zijn ookal sukkelen ze met hun gezondheid ,ze zijn je dankbaar
Points positifs
uren
Points négatifs
altyd verschillende huizen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 10Non 1Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Toffe werkplaats
Administratief bediende (ancien employé) –  Gent4 mars 2013
Gevarieerde job waarin ik heel wat bijgeleerd heb qua programma's.
Het leukste aan de job was dat die heel gevarieerd was.
De directie stond altijd open voor nieuwe ideëen. Collega's waren enorm hulpvaardig om alles aan te leren in het begin. Ondanks dat het maar ging om een bepaalde opdracht, stonden de collega's klaar voor alle vragen die je had.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
1.000.000ste DC Personeelsfeest
Administratief medewerkster (ancien employé) –  Zwijnaarde21 décembre 2012
Personeelsfeest georganiseerd met mijn collega's.
Ik was verantwoordelijk voor het ordenen van de tafels en het aanmaken van drankbonnetjes.

Het moeilijkste was dat wep+sers niet aanvaard werden en het leukste was dat ze mij vertrouwden.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 6Non 3Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Leuke omgeving en leuke collega's om te werken.
Verzorgende (ancien employé) –  Kortrijk30 octobre 2012
Het was leuk dat ik geregeld contact had met de collega's, je kan terugvallen op die mensen als je problemen of vragen had.

Ze stonden ook altijd open voor mijn mening en dat is belangrijk.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 9Non 3Signaler
Demander l'attribution de cette Page Entreprise

Vous souhaitez en savoir plus sur le travail dans cette entreprise ?

Posez une question au sujet du travail ou de l'entretien passé chez Bond Moyson. Notre communauté est prête à vous répondre.

Poser une question

Note globale

3,7
D'après 21 avis
56
46
36
22
11

Notes par catégorie

3,8Équilibre vie professionnelle / personnelle
3,6Salaire/Avantages sociaux
3,0Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
3,2Management
3,4Culture d'entreprise