Avis des employés pour Bosch

Trouvé 14 avis correspondant à votre recherche Voir les 4.222 avis
Trier par: Pertinence | Note | Date
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
goed betaalde job, maar bandwerk
Arbeidster (ancien employé) –  Tienen6 décembre 2018
goed betaald ,metaalsector!!
Maar voor mij als creatieve persoon geen toekomst
Points positifs
geen
Points négatifs
je leert niets bij, routine!!
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Nooit meer
Machine operator (ancien employé) –  Tienen5 novembre 2018
Nooit meer . Men word er elke dag afgeblaft , het is nooit goed . De ploeg
bazen spelen zodanig spelletjes om hun macht te gebruiken .
Points positifs
Nihil
Points négatifs
Veel te weinig plaats
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
leuke job
inpakster (ancien employé) –  Tienen3 octobre 2018
Ik deed dit heel graag en na 16 jaar kan je de dingen ook heel goed alleen jammer door een operatie aan de pols kon ik dit werk niet meer doen !!
Points positifs
gratis hospitalisatie
Points négatifs
door reorganisatie hadden ze geen aangepast werk
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
productieve en gezellige werkplaats
Logistiek medewerker (ancien employé) –  Tienen6 mars 2018
Ik werkte in ploegensysteem waar ik de eind vrijgave door middel van een eind controle op kwaliteit deed en zo de juiste aflevering via sap naar de klant bezorgde. Ook het aan leveren van de juiste materiaal, het in magazijn plaatsen met de reachtruck. Heb geleerd om te werken met pc, het leren rijden met de reachtruck en het afstemmen met verantwoordelijke om een goed resultaat neer te zetten ook het zelfstandig werken en verantwoordelijkheid op een goed eindresultaat, het indelen en organiseren voor een goede verlopende dag taak.
Het leuke aan de job is dat ik een veel afwisselende dag indeling had met verschillende werkjes en personen .
De opleiding naar de kwaliteit van de nieuwe mensen kon een struikelblok zijn omdat er zoveel verschillende fouten kunnen plaats vinden en de communicatie tussen leidinggevende en personeel niet zo vlot verloopt.
De bedrijfscultuur gaat al 100 jaar en wereldwijd mee.
Points positifs
bedrijfswinkel
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Leuke werkomgeving, spijtig in herstructurering
Inkoper MRO en facilliteiten (ancien employé) –  Tienen12 novembre 2017
Goede werkgever om voor te werken, veel doorgroei mogelijkheden
Points positifs
Correct
Points négatifs
Geen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Interesting internship
Development engineer (internship) (ancien employé) –  Vlaams-Brabant5 juillet 2017
For an internship is a good place to go: well-known company, with several different intersnhip possibilities in different fields. The working environment is friendly, although it depends on the department. People are welcoming and always willing to help students. You can learn a lot and create an interesting network.
Working hours are flexible and normally you can tak your holidays whenever you want without any problem.
The worst part is that there are not real job possibilities after the internship.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
veel mogelijkheden op ontwikkeling
werkvoorbereider grond en gebouwen beheer (employé actuel) –  Tienen15 novembre 2016
in onze afdeling kan het zijn dat men 's morgens iets plant maar dat heel de planning in het honderd loopt; onlangs stelden we 's morgens vast dat de sprinklerleiding gebarsten was. Dit houdt in dat de nodige manschappen zowel extern als intern moeten aangestuurd worden.
Ook de veiligheid en de verzekering moeten dan ingelicht worden.
Het uitdagende is dat we op meerdere terreinen actief moeten zijn en ons kunnen uitleven, dit kan ook soms tot de nodige "problemen " zorgen.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
de werksfeer is niet meer wat het was
Kwaliteits verantwoordelijke (ancien employé) –  Tienen1 juin 2016
geen groepssfeer meer, ieder voor zich, weinig hulp, alle dagen met nieuwe mensen werken waardoor je het productie aantal niet meer haalt,
Points positifs
loon en maaltijdcheques
Points négatifs
ploegen systeem
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
leuke samenwerking binnen onze dienst
kwaliteitscontrole (employé actuel) –  Tienen, VLG24 octobre 2015
Ik werk in een leuke groep van collega's met een afwisselende job. Het is heel belangrijk om de hele dag attent te zijn.
We zijn een hecht team. Onze baas is een vriendelijke man die ook een luisterend oor heeft als je problemen hebt.
We volgen vele opleidingen die soms vermoeiend zijn omdat het vaak in het engels wordt gegeven.
Er wordt regelmatig iets afgesproken om samen iets doen met collega's na het werk.
Points positifs
goede werksfeer binnen de afdeling.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
boring place to work
technician (ancien employé) –  Lisbonne, WAL19 février 2015
couldnt even talk to co-workers.
stressfull!!
Good co-workers
good tool quality and equipment.
poor management.
poor human ressourses
Points positifs
sallary
Points négatifs
boring
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 5NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
gezellige sfeer om te werken
arbeidster (ancien employé) –  Tienen10 décembre 2013
Zoals in elk fabriek: goed beleid, aangenaam werk, doorgroeimogelijkheden. Het leuke van de baan: afwisselend werk.
Het moeilijkste van de baan: nachtshiften.
Points positifs
extra's waar nodig
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Good company, better people
Assistant Fleet Manager (ancien employé) –  Brussels, BRU29 juin 2013
Worked here during my internship. Great people and they don't see you as just an intern.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Good company, better people
Assistant Fleet Manager (employé actuel) –  Brussels, BRU29 juin 2013
I came back after my internship. The company is great to work for. The benefits are good and the people who work there really make you feel at home.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler

Voir plus d'avis pour Bosch

Vous pourriez essayer :

Page attribuée

Vous souhaitez en savoir plus sur le travail dans cette entreprise ?

Posez une question au sujet du travail ou de l'entretien passé chez Bosch. Notre communauté est prête à vous répondre.

Poser une question

Note globale

4,1
D'après 4.222 avis
51,9 K
41,4 K
3605
2163
1119

Notes par catégorie

4,0Équilibre vie professionnelle / personnelle
3,9Salaire/Avantages sociaux
3,6Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
3,7Management
4,0Culture d'entreprise

Avis selon le lieu