Avis des employés pour Carrefour - Antwerpen (stad)

Trouvé 19 avis correspondant à votre recherche Voir les 20.181 avis
Trier par: Pertinence | Note | Date
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Toffe werkomgeving
Kassamedewerkster (ancien employé) –  Antwerpen (stad)7 octobre 2019
Ik kon daar altijd terecht om in het weekend te werken. Was zeer tof om te doen.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Weinig betaald voor veel werk
Winkel hulp (ancien employé) –  Antwerpen (stad)24 mars 2019
Veel werkuren voor een zeer laag salaris
Wel leuke collega's en leuke werksfeer
Kortingen in de winkel waar je werkt
Korte pauzes tijdens lange en drukke dagen
Points positifs
Collegaliteit
Points négatifs
Laag salaris
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 1Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
bedrijfscultuur ok
Winkeldirecteur (ancien employé) –  Antwerpen - Limburg15 janvier 2019
zeer sterke investering in opleiding personeel. Sociaal klimaat op dit ogenblik niet erg positief.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Productief en doorgroeimogelijkheden
Kassierster/Aanvuller (employé actuel) –  Antwerpen (stad)21 août 2018
-Een afwisselende job
-Mogelijkheid om snel bij te leren
-Sociale contacten leggen
-...
Points positifs
Waardering van de klanten krijgen
Points négatifs
Geen gratis koffie op het werk
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Werkomgeving
Bediende verkoper (ancien employé) –  Antwerpen (stad)11 août 2018
Als bediende moest ik vooral achter de kassa staan en aanvullen. Daarnaast moest ik levelen, dweilen en bakken.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 1Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Nice workplace
Kassamedewerkster (ancien employé) –  Antwerpen (stad)23 juin 2018
I worked there 3 times and it was a nice first student job. It's not a place where I could develop my talents or personal skills but it was something good to start with and I enjoyed it.
Points positifs
You dont have to do much physical work
Points négatifs
Long hours 2-3 sitting in the chair
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Leuke collega’s en werkplek
verkoopster/kassierster (ancien employé) –  Antwerpen (stad)23 avril 2018
Leuke collega’s en werkomgeving enkel de winkelverantwoordelijke is een beetje arrogant en laat de studenten alles doen.
Points positifs
Gratis brood en koffiekoeken aan het einde van de dag
Points négatifs
Lage loon
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2Non 2Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
veel geleerd
Stage (ancien employé) –  Antwerpen24 mai 2017
heb bij colruyt veel geleerd zoals dat je heel vroeg moet opstaan om daar te werken
Points positifs
eten
Points négatifs
te vroeg
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Ik vond carrefour groenplaats heel goed en leerzaam.
rekkenvullen (employé actuel) –  Antwerpen23 mai 2017
Ik heb geleerd om te sorteren op datum, transpalet rijden, ordelijk werken, afval sorteren.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Vrij eentonig
Student (ancien employé) –  Antwerpen18 avril 2017
de job is vrij eentonig, maar wordt wel goed vergoed.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2NonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
ik heb in 2 carrefours gewerkt.
Jobstudent (ancien employé) –  Antwerpen Langelozana Straat6 septembre 2016
Aller eerst heb ik gewerkt in de carrefour in de Langelozana straat,
ik heb daar anderhalve week gewerkt als jobstudent en ik vond mijn salaris dik in orde (had er graag langer gewerkt).
ik heb nog niet zolang terug stage gedaan bij hyper carrefour Borsbeek niet betaald, ik vond het een zeer aangename ervaring en zou er heel graag werken (ben nog in afwachting op mijn gesprek met de tewerkstellings begeleidster) zeer aangename collega's + winkel verantwoordelijke.
Points positifs
je kan direct inkopen doen voor privé als je in een supermarkt werkt.
Points négatifs
geen.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Mijn werkervaring
Student (ancien employé) –  Antwerpen11 mai 2016
Na al mijn werkervaring heb ik super veel bijgeleerd, zowel op sociaal als fysiek vlak. De werksfeer was super en daardoor heb ik niet alleen collega"s, maar ook vrienden gemaakt. Het leukste van al vond ik het kassa werk. Het enige min puntje is dat ik veel te weinig verdiende voor het werk dat ik verrichtte. Al bij al was het een top ervaring.
Points positifs
leuke sfeer
Points négatifs
lage loon
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2Non 1Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
productieve en toffe werkomgeving
Assistent manager in opleiding (ancien employé) –  Antwerpen13 février 2016
toffe winkeldirecteur
heb geleerd heel de keten van bestellen artikel tot toekomen
meeste collega's aangenaam
fysieke arbeid en wisselend uurrooster was in het begin moeilijk
veel afwisseling en aangename arbeidsvoorwaarden
Points positifs
gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer
Points négatifs
toiletten
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
mijn werkervaring bij Carrefour
Verkoopster (ancien employé) –  Antwerpen - Bolivarplaats29 juillet 2015
Mijn werk was 95% kassawerk. Als ik begon met werken stond ik altijd achter kassa, ik wist alles van kassa ook de code die eigenlijk een supervisor of de baas zelf moest weten. Die codes had mij de baas zelf geleerd, omdat ik het meest achter kassa was moest het nodig zijn dan hoefde hij niet iedere keer te komen of gebeld voor te worden. Ik heb toen geleerd dat het belangrijk is dat je rekening houd met wat je functie is en niet iets heel anders voorstelt want dat kan nogal voor problemen zorgen. Ik heb ook geleerd dat je niet altijd ervaring nodig hebt om iets of ergens te kunnen starten met een beetje kennis kan je ook goed vooruit komen. Je kan dan tijdens je werk periode ervaring opdoen.
Op het werkvloer had ik heel toffe collega's. Ik kon met hun allemaal opschieten. Er waren natuurlijk ook personen bij waarmee ik niet goed kon opschieten, dat kwam meestal doordat ik niet vaak met hun te maken had en dus niet echt vaak sprak.
Het moeilijkste voor mij was bij me baan dat ik soms de verantwoordelijkheid had over de kassa maar dan toch werd gezien als verkoopster. Ik kon het toen niet zo goed vatten. Als er iets gebeurde dan zei de verantwoordelijke toen waarom ik het had gedaan of wie het had gezegd en meestal was toch de baas zelf die die dingen vroeg of ik wou regelen. Voor mij was het moeilijk van waarom zij mij niet kon accepteren en laten de functie uitvoeren die soms de baas aan mij overliet.
Het leukste van me baan was dat ik echt graag achter de kassa stond, want ik hou ervan om met mensen om eender welke manier in contact te komen. Nu nog steeds wil ik graag
  plus... in verkoop werken want dat is iets wat ik echt heel graag wil doen en ik heb ook veel ervaring mee.  moins
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 7Non 2Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Leuke werksfeer.
Kassier, rekkenvuller (ancien employé) –  Antwerpen, VLG31 mars 2015
Ik kan niet klagen over mijn periode daar omdat we een zeer goede baas hadden en we beschouwden elkaar als vrienden. Er waren geen moeilijke klusjes daar want rekken vullen en aan de kassa staan vond ik simpel. Mijn collega's waren allen zeer vriendelijk en ook zeer aangenaam om mee te werken.
Points positifs
Gratis lunch
Points négatifs
Voedselverspilling.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3NonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Productief in arbeid , sfeer algemeen hing af per afdeling
Afdelingsmanager (ancien employé) –  Antwerpen en omgeving en Bierbeek7 février 2015
Werkverdeling onder personeel
aankomst goederen en verwerking
opvolgen bestellingen en controle
stockverwerking
netheid en hygiëne , ordelijkheid in rayon's
Wat ik daar leerde , zeer georganiseerd werken , timemanagement , analyseren en diefstalpreventie
Collega's bij mij geen probleem , was men werk op bureel klaar , ging ik mijn mensen helpen , daar waren ze dankbaar voor en zo had ik ook een beter zicht op de werkverdeling en onmiddellijk communiceren als er wijzigingen waren , geen verloren arbeid , dat konden we ons niet veroorloven , flexibel omschakelen
Directie hogerhand zeer goed contact
Moeilijk : Inschatten van bestellingen qua verkoop , bv : school- en of kerstgerief
Leukste , enorme variatie , je kon veranderen van voeding naar de andere afdelingen .
Points positifs
Korting op lunchgarden, % op aankoop, maaltijdscheque's
Points négatifs
Kleine stocks ten opzichte van de verkoopopvlaktte
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Gezellige werkervaring
Verkoper (ancien employé) –  Antwerpen, VLG14 juin 2013
Ik moest me al aanmelden om 06:45 zo vermoeiden was het niet, want ik kan redelijk vroeg opstaan.
Ik heb heel wat geleerd van mijn ex collega's ik was al blij
dat ik geduldig ben want ze waarschuwen al iedereen
dat je heel veel geduld moet hebben wanneer je werkt.
Wat moeilijk was voor mij is dat ik werkte in Antwerpen en daar is het al druk. Maar voor de rest was het echt een super leuke ervaring voor me geweest.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
zeer mooie winkel om te vertoeven.
verantwoordelijke kassa's (employé actuel) –  Antwerpen17 novembre 2012
Persoonlijk werkte ik tot hiertoe altijd de late uren, maar ik zelf vind dit een voordeel.
Heb door enkele opleidingen veel bijgeleerd.
De meeste collega's ken ik niet zo goed, doordat deze regelmatig veranderen.
Points positifs
de late uren werken.
Points négatifs
het regelmatig veranderen van de directie.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler

Voir plus d'avis pour Carrefour

Vous pourriez essayer :

Page attribuée

Vous souhaitez en savoir plus sur le travail dans cette entreprise ?

Posez une question au sujet du travail ou de l'entretien passé chez Carrefour. Notre communauté est prête à vous répondre.

Poser une question

Note globale

3,9
D'après 20.181 avis
57,3 K
46,7 K
34,4 K
21,1 K
1680

Notes par catégorie

3,7Équilibre vie professionnelle / personnelle
3,5Salaire/Avantages sociaux
3,4Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
3,5Management
3,7Culture d'entreprise