Avis des employés pour Verkoper (m/v) chez Carrefour

Trouvé 45 avis correspondant à votre recherche Voir les 20.181 avis
Trier par: Pertinence | Note | Date
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Vriendelijke collega's.
Verkoopster (employé actuel) –  Vorselaar22 octobre 2019
Ik werd meteen opgeleid aan de kassa. Na een tijdje word je in de winkel gezet en moet je ervoor zorgen dat alles op zijn plaats staat. Ook moet de winkel aangevuld worden (stock en vrachtwagen).
Points positifs
Je hebt een uur pauze.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Niet echt wat ik zocht
Bediende verkoopster slagerij (ancien employé) –  Zulte20 mars 2019
Ik vond het niet zo zeer leuk omdat in altijd het zelfde moest doen en ik hou van wat afwisseling en niet altijd het zelfde
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Gezellige werkomgeving
verkoper (ancien employé) –  Brugge4 février 2019
Kennis van groenten en fruit, brood en gebak. Orde en netheid.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Werken met toffe collega’s
Bediende verkoper (ancien employé) –  Merksem19 décembre 2018
Je werkt er in een toffe omgeving en komt met veel mensen in contact.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Job
Verkoper - Wafelbakker (ancien employé) –  Hasselt België14 novembre 2018
They were French speaker and had their business in Hasselt. They were nice to all of their workers and we never feel like to get a even a single day free. it was wonderful job.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
goed
Verkoopsmedewerker (employé actuel) –  Kalmthout6 novembre 2018
goede werkomgeving misschien gewoon niet iets voor mij
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Verkoopster
Verkoopster (ancien employé) –  Zelzate29 octobre 2018
In het begin was het heel leuk maar na de overname hadden we een boerin die denkt dat ze God is. Klanten afblaffen of staan uitlachen. Ben nog verplicht geweest om beschimmeld brood toch af te bakken en in de winkel leggen was beschaamd in haar plaats. Vele producten liggen over datum.rot fruit en groenten vonden we ook dagelijks.
Points positifs
Gratis koffie
Points négatifs
Elk weekend werken terwijl gezegd elk ander weekend.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
werkervaring
Verkoopster Charcuterie (ancien employé) –  Reet19 octobre 2018
hele toffe collega's. heel toffe job. met afwisseling van werk
Points positifs
goede collega's
Points négatifs
slechte uren. slechte baas
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3NonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
werken in een gezellige sfeer
Verkoopster (ancien employé) –  verkoopster28 août 2018
Zoals in elk werk is elke dag niet zoals de vorige. Je helpt de klanten, je vult de rekken, onderhoudt de rayons.
Points positifs
als je in de kou werkt krijg je warme dranken
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Werkomgeving
Bediende verkoper (ancien employé) –  Antwerpen (stad)11 août 2018
Als bediende moest ik vooral achter de kassa staan en aanvullen. Daarnaast moest ik levelen, dweilen en bakken.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 1Signaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Gezellige en fijne omgeving
Verkoopster (ancien employé) –  Maasmechelen9 juillet 2018
Het personeel was heel aangenaam om mee te werken, ze zeiden het ook op een vriendelijke manier als iets moest aangepast worden.
Points positifs
het was kortbij
Points négatifs
geen doorgroeimogelijkheden
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
goede contact met kolegas
Verkoopster (ancien employé) –  Antwerpen (provincie)23 mai 2018
onmiddellijk beschiekbaar
Goede sfeer
vriendellijk
Points positifs
gratis fruits
Points négatifs
zwaar
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Hard werken
Bediende verkoopster (ancien employé) –  Houthulst22 avril 2018
Dagelijks moest ik om 8:00 aanwezig zijn, hard en snel doorwerken (het maakte niet uit of je het goed of slecht deed, zolang het maar snel gebeurde). Laag moon volgens de job dat ik moest doen. (Mensen bedienen in de beenhouwerij, hamburgers, brochettes,... maken, beenhouwerij kuisen).
Points positifs
Sociaal contact
Points négatifs
Koud, geen gezellig personeel
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 1Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Leuk werk
Verkoopsmedewerker (ancien employé) –  Kampenhout28 janvier 2018
Goede medewerkers en een perfecte werksfeer op de werkvloer
Points positifs
Goede winkel
Points négatifs
Eten betalen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Gezellige werksfeer
Verkoopster (ancien employé) –  Gent14 septembre 2017
Ik leerde daar wat fifosysteem betekend & wat levelen is
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
toffe winkelketen
verkoopster (ancien employé) –  Tienen10 août 2017
Dit vond ik hele toffe uitdaging.
leuke collega's en een aangename werksfeer
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3NonSignaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
lange dagen in de tijd dat ik er werkte
Verkoopster (ancien employé) –  Hechtel15 juillet 2017
lange dagen zonder collega's en dat ondanks drukke winkel
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Grote winkel met beperkte moglijkheden om iets voor zijn personeel te doen
Verkoopster traiteur (ancien employé) –  Lier9 juillet 2017
Zeer groot bedrijf maar zeer vriendelijk bazen .
Zeer leerrijk
Points positifs
Naast de deur
Points négatifs
Niet drinken tijdens de werk uren
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
De directie zit weinig in met hun personeel
Bediende verkoopster (employé actuel) –  Oostakker24 juin 2017
Ze zitten niet in met hun personeel ben aan mn rug geopereerd,zou terug mogen werken mits toch aangepast werk ,maar dat willen ze niet geven spijtig genoeg ,dus op zoek naar iets anders ,moeten daar heel flecibel zijn vb vrijdag s'avonds om 18u beginnen tot 21u en de zaterdag al om 6u smorgens terug beginnen ,21 u zijn verspreid over 5 dagen dus dikwijls optrekken voor 3 u ,Veel zware paletten lossen en dat kan ik meer aan ,het enige positieve was heel toffe collega's ,
Het toffe is de afwisseling ,zowel bedienen ,vis schoonmaken,visbereidingen ,aanvullen ,poetsen ,en omgaan met klanten ,en as de klanten tevreden zijn en dat ook eens zeggen doet dat deugd
Points positifs
Toffe collega's, redelijk goed loon
Points négatifs
Directie
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
wat heb ik geleerd
Verkoopmedewerker (ancien employé) –  Schoten10 mai 2017
Ik heb geleerd om in team samen te werken.
Ik heb geleerd snel te werken en ook snel bij te leren.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2NonSignaler
Page attribuée

Vous souhaitez en savoir plus sur le travail dans cette entreprise ?

Posez une question au sujet du travail ou de l'entretien passé chez Carrefour. Notre communauté est prête à vous répondre.

Poser une question

Note globale

3,9
D'après 20.181 avis
57,3 K
46,7 K
34,4 K
21,1 K
1680

Notes par catégorie

3,7Équilibre vie professionnelle / personnelle
3,5Salaire/Avantages sociaux
3,4Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
3,5Management
3,7Culture d'entreprise