Avis des employés pour Colruyt Group

Trouvé 479 avis correspondant à votre recherche Voir les 546 avis
Trier par: Pertinence | Note | Date
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Zware job
bediende verkoper (ancien employé) –  Halle14 novembre 2019
Is een zware job fysiek maar wel heel leuk om te doen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Colruyt
Aankoopassistente Non Food (ancien employé) –  Halle11 novembre 2019
Heb heel lang met veel zin en overtuiging voor dit bedrijf gewerkt. De laatste jaren echter werd de bedrijfspolitiek heel er anders. De "verjonging" sloeg in waardoor anciënniteit en ervaring geen waardering/kansen meer kreeg.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
leuk om er te werken maar lichamelijk wel belastend.
Bediende verkoopster (employé actuel) –  Hamme8 novembre 2019
Ik doe de job graag maar is lichamelijk heel belastend. Spijtig genoeg begin ik na 12 jaar dienst hier last van te hebben.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Nice place to work
Copywriter-Projectleider (ancien employé) –  Vlaams-Brabant3 novembre 2019
Nice place to work. Big company, lots of possibilities, various departments and shop formulas. High level of durability and social responsability. Stable employer.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Environnement agréable avec des collègues géniaux
Etudiant (ancien employé) –  Gosselies31 octobre 2019
C’était un bon moment passé à travailler chez colruyt, seulement un peu déçu qu’il faut attendre 2-3 semaines quand on demande à avoir un horraire pour pouvoir aller travailler
Points positifs
Collègues géniaux
Points négatifs
Difficile d’avoir un horraire
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Environnement Froid
Etudiante (ancien employé) –  Jambes31 octobre 2019
Globalement, je n'ai pas apprécier travailler au sein de ce magasin, je n'ai noué aucuns lien avec mes collègues alors que je suis quelqu'un de sociable.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Bonne expérience de travail
Employé CDI (employé actuel) –  Vilvoorde29 octobre 2019
Super société familiale. Avec plein de formation pour ce devlopper.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Werkomgeving met druk en laag loon
Teammember (ancien employé) –  Kinrooi26 octobre 2019
Laag betaald, en werkdruk wordt steeds groter.
Je denkt dat je een persoon bent in het bedrijf, maar na een paar jaar besef je dat je gewoon een nummer bent en meer niet. Niet bij de winkelmanagers maar bij de bazen bovenin
Ook de uurroosters worden gemaakt voor een week later, dus weinig plannen vooruit in he privé.
Points positifs
Bij afdeling Okay is het gelukkig nog een klein team
Points négatifs
Korte planning van uurroosters, weinig betaald
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
toffe collega's
Aanvuller (ancien employé) –  Sint-Pieters op de Dijk25 octobre 2019
Als je bij Colruyt gaat werken kom je in een zeer toffe werksfeer terecht. Ze laten je in het begin enkele weken meelopen met iemand om het reilen en zeilen van het bedrijf te laten zien en om je alles onder de knie krijgt!
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Leuk werk voor een centje bij te verdienen
Beenhouwer (ancien employé) –  Kontich24 octobre 2019
Je leertveel
Leuke collega’s
Leuke werksfeer
Goede uren
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
j'aimais bien travailler avec différents personnes venant differents milieux social.
Magasinier-réassortisseur (ancien employé) –  Dassenvelde19 octobre 2019
Le travail n'est pas difficile, et on change régulièrement de chef, ce qui fraine notre évolution. Dans l'ensemble c'était bien mais la concurrence devenait de plus en plus importante vis à vis des employés.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
One of the best places to work
Solution Analyst (ancien employé) –  Halle Belgium13 octobre 2019
I spent a rather short time with Colruyt but that was entirely due to personal reasons and due to location constraints.

Colruyt is one of the best company to work with when it comes to work life balance, opportunities, work culture and a place where you're encouraged to contribute your best.

I worked in Belgium as a solution analyst (business analyst) in the purchasing tea of Colruyt.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Leuke sfeer
GERANT IN OPLEIDING COLRUYT GROEP (employé actuel) –  Antwerpen (stad)1 octobre 2019
Team spirit,doorgroei,stevige job,goede bedrijfscultuur
Points positifs
BALANS WERK/PRIVE
Points négatifs
COMUNICATIE
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Professionele werkgever met aandacht voor zijn werknemers
Conducteur Mailinglijn (employé actuel) –  Sint-Pieters-Leeuw1 octobre 2019
Colruyt Group is als werkgever een bedrijf dat bekommerd is om zijn werknemers. Werken bij Colruytgroup gaat gepaard met tal van extra-legale voordelen die echt een plus-punt zijn voor de werknemer.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
bonne entreprise
préparatrice (ancien employé) –  Lot4 septembre 2019
Elle est flexible au programme des étudiants et offre une variété de contrats à ceux-ci. Rémunération acceptable. le personnel est chaleureux et accueillant. Il y'a une multiculturalité dans le personnel d'où la richesse dans l'apprentissage du travail
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 2Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Betrouwbare en degelijke winkel
Bediende (employé actuel) –  Liedekerke1 septembre 2019
Het leukste van de job is de afwisseling al heb je het wel al gezien na 10 jaar dienst. Het moeilijkste van de job zijn soms de uren, je moet zeer flexibel zijn maar in mijn loopbaan in de colruyt heb ik daar nog geen problemen mee gehad.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
werksfeer is plezant
Verkoper (employé actuel) –  Sint-Pieters-Leeuw24 août 2019
het werk op zich is goed maar het is de omstandigheden soms dat minder zijn. ook de mentaliteit van bepaalde cheffen. (machtsmisbruik en dergelijke word snel en vaak gebruikt. je bent een nummer en vaak niets meer dan dat)
ik ben 7 jaar in de firma en heb toffe mensen leren kennen die ik zelf buiten het werk zie. maar mijn motivatie voor bij colruyt te blijven is verminderd entaliteit is veranderd tegenover 7 jaar geleden. dat is spijtig.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3Non 1Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Goede werkgever met oog op werk/prive
1e verkoper doorgroeitraject (ancien employé) –  Avelgem21 juillet 2019
Gezien ze vooral winkels hebben en veel late uren gepresteerd worden, hebben zij toch oog voor werk/prive in balans te houden.
Alles is bespreekbaar.
Iedereen werkt evenveel de late en wordt ook zo bijgehouden.
Veel afwisseling on the job en reeele doorgoeimogelijkheden.
Loon meer dan minimum.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
gezellige werkomgeving
vakkenvullen (ancien employé) –  Antwerpen (provincie)20 juillet 2019
Een typische werkdag bij colruyt begint om 7u voor studenten.
Ik heb geleerd hoe ik alles netjes moet plaatsen.
Voorderest vond ik alles goed bij colruyt.
Points positifs
vriendelijk collegas
Points négatifs
geen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 1Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Mijn tijd bij Colruyt
Magazijn medewerker (ancien employé) –  Halle17 juillet 2019
3 volle weken bij hen.
Zeer sterke team, strenge regels te volgen.
Veel bijgeleerd ,(o.a. orde, open dienst, beveiliging op het piste, communicatie)
Points positifs
gratis lunches, WER, vrijedagen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
Page attribuée

Vous souhaitez en savoir plus sur le travail dans cette entreprise ?

Posez une question au sujet du travail ou de l'entretien passé chez Colruyt Group. Notre communauté est prête à vous répondre.

Poser une question

Note globale

3,9
D'après 546 avis
5153
4234
3130
221
18

Notes par catégorie

3,6Équilibre vie professionnelle / personnelle
3,9Salaire/Avantages sociaux
3,8Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
3,5Management
3,8Culture d'entreprise