Avis des employés pour Colruyt

Trouvé 425 avis correspondant à votre recherche Voir les 488 avis
Trier par: Pertinence | Note | Date
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Goede werkomgeving
Aanvuller (ancien employé) –  Brugge27 décembre 2018
Ze namen de tijd om je alles te leren en gaven tips en tricks over hoe je het beter kon doen. Ze vonden mij jammer genoeg te jong om zoveel verantwoordelijkheden te nemen.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
toffe sfeer en toffe collega's
productie medewerkster (ancien employé) –  halle6 décembre 2018
Beginnend met het ontvangen van planning, kon je perfect de taken uitvoeren in een aangename werksfeer maar wel binnen bepaalde tijdslimiet. De samenhorigheid van de collega's maakte de werksfeer aangenaam. Echter de verre verplaatsing én ploegensysteem was niet meer te combineren met een jong gezinsleven.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 2Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Leerrijk, wist zeker en vast waar het op stond.
Student (ancien employé) –  Heverlee6 décembre 2018
Werkplek was zeer geordend, hieraan hechte men enorm veel belang. Verwachte een maximale inzet, professionaliteit en stiptheid. Bij zowel vast personeel als studenten.
Dit is een directe en duidelijke houding naar studenten toe.
Heb hier zeker en vast de sfeer van een bedrijf kunnen opsnuiven. Als eerste werkervaring was dit enorm leerrijk op vlak van nauwkeurigheid, stiptheid, orde en structuur.
Mijn ervaring bij COLRUYT herinnert mij eraan waarom ik studeer.
Points positifs
Veiligheidscursus, enorm begeleiden tegenover studenten en onervaren werkkrachten.
Points négatifs
Slechte sfeer en matig groepsgevoel binnen het vast personeel, dit had een zéér grote invloed op de samenwerking binnen de werkplek.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 1Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Toffe werkomgeving
Bediende verkoper (ancien employé) –  Brugge3 décembre 2018
Heb mijn job bij colruyt altijd tof gevonden, alleen ondervond ik de laatste maanden veel fysieke klachten ( omwille van het zware lichamelijke werk). Daarom heb ik geopteerd om een nieuwe uitdaging te zoeken
Points positifs
extra kaart, maaltijdcheques
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 2Signaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Non pas du tout
Job étudiant (ancien employé) –  Halle29 novembre 2018
Ce n’estbpas un bon environnement on se crois à l’armée
Points positifs
Le salaire
Points négatifs
Pas de bonne ambiance
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
ok
Socièté-employeur (ancien employé) –  Halle26 novembre 2018
j'ai ete § ans et j'ai apris plusieurs taches et formations
Points positifs
salaire et primes
Points négatifs
discrimination linguistique
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
leuke werksfeer
Magazijnier (ancien employé) –  Halle24 novembre 2018
Het is aangenaam om in colruyt te werken. Ook meestal leuke collega's.
Points positifs
goedkope maaltijden
Points négatifs
weinig pauze
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Goede werksfeer
Verkoopster (ancien employé) –  2100 Deurne6 novembre 2018
De job was niet geschikt voor mij, snel en op korte tijd zelfstandige kunnen werken. Je moet veel info weten over de producten.. de kortingen etc
Points positifs
Afspraken nakomen
Points négatifs
Zelfstandige werken op een korte tijd
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Geen samenvatting
Bediende verkoper (employé actuel) –  Mechelen29 octobre 2018
Het is een super-cool bedrijf.
Ik heb er altijd graag gewerkt.
Points positifs
Premies
Points négatifs
Niets
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
bonne experiance
Preparation de commande (ancien employé) –  Halle26 octobre 2018
C ete une bonne experiance pour moi..le travail chez colruyt me convient parfaitement
Points positifs
Une tres grande importance a la securite des perssonelles
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2NonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Familiale sfeer met respect voor elk individu
Bediende-verkoper (employé actuel) –  West-Vlaanderen25 octobre 2018
Een zeer gevarieerde job waarin je elke dag nog wat leert.
Wederzijds respect en begrip zijn sleutelwoorden.

Leukste is dat je heel veel leert, veel respect krijgt en aangemoedigd wordt bij de struikelblokken. Eens een dagje thuis in de week.

Moeilijkste is dat je fysiek in topconditie moet zijn en wennen aan de shiften.
Points positifs
Opleidingen, voor elk wat wils
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
super job
Ouvrier de production (ancien employé) –  Halle14 octobre 2018
j'ai adore travaille pour eux, une très bonnes équipes de très bon responsable.
possibilité d’évoluer bon salaire
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 5NonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Société agréable associant vie prie et vie professionnelle
Manager ordering team (employé actuel) –  Halle9 octobre 2018
Début et fin à l'heure voulue, seule condition que le travail soit fait dans le temps imparti.
Société permettant le développement personnel.
Points positifs
Nombreux avantages extra-légaux
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 5NonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Vendeuse
Vendeuse (employé actuel) –  Brussel9 octobre 2018
Vendeuse dans le magasin où travaille dans les magasins coloryt
Points positifs
14h
Points négatifs
5h
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
toffe sfeer, maar vergt wat van je lichaam
Bediende-verkoopster (employé actuel) –  Deinze8 octobre 2018
toffe werksfeer. veel collega's en je maakt er zeker wel vrienden.
doorgroeien behoort zeker tot uw mogelijkheden en daar krijg je kansen voor. je kan je ook inschrijven voor allerhande opleidingen die je zogezegd betaalt met je overuren.
verder vergt de job wel wat van je lichaam. enorm wisselende uren en fysiek zwaar werk.
Points positifs
collegiale sfeer
Points négatifs
fysiek zwaar
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Een werkomgeving waar aandacht gaat naar het menselijk aspect waar mensen zich gied voelen en die dat uitstralen naar de klanten
Regiomanager (ancien employé) –  West-Vlaanderen5 octobre 2018
Ik heb vandaag als RM een pak ervaring op organisatorisch vlak tot op strategisch niveau.Ik hou van uitdagingen en van ambitieuze ondernemingen.
Graag zou ik verder mijn ervaring uitdragen in de retail en voor mezelf nog persoonlijk verder kunnen groeien.
Mensen richting geven naar een bepaald doel geeft mij energie en bijsturen waar nodig geeft voldoening.Resultaten evalueren en indien nodig bijsturen.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2NonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
agréable environnement
Job étudiant, polyvalent (ancien employé) –  Corbais3 octobre 2018
Le travail est sympa et l'équipe est dynamique et conviviale.
Points positifs
ambiance
Points négatifs
chambre froide
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2NonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Goede werkomgeving
Magazijnier (ancien employé) –  Halle2 octobre 2018
Alles in verband met loon en werkomstandigheden waren altijd correct.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 1Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
une journée
Etudiante (employé actuel) –  Ghislenghien29 septembre 2018
longue et fatiguante journée mais bonne ambiance et bon environnement.
Points positifs
la cafétaria
Points négatifs
les pauses trop courtes
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4Non 1Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Colruyt
Magasinier (ancien employé) –  Halle27 septembre 2018
Cetais vraiment une bonne expérience comme job etudiant de travailler chez Colruyt
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2Non 1Signaler
Demander l'attribution de cette Page Entreprise

Vous souhaitez en savoir plus sur le travail dans cette entreprise ?

Posez une question au sujet du travail ou de l'entretien passé chez Colruyt. Notre communauté est prête à vous répondre.

Poser une question

Note globale

3,9
D'après 488 avis
5139
4212
3113
217
17

Notes par catégorie

3,6Équilibre vie professionnelle / personnelle
3,9Salaire/Avantages sociaux
3,8Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
3,5Management
3,8Culture d'entreprise