Avis des employés pour Colruyt

Trouvé 515 avis correspondant à votre recherche Voir les 607 avis
Trier par: Pertinence | Note | Date
4,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Fysiek zwaar, fijne collega's
Winkelmedewerker (employé actuel) –  Lokeren16 février 2020
Veel collega's, dus altijd wel gelijkgestemden. De sfeer en daarmee samenhangende werkvreugde hangt sterk af van het beleid van de gerant, de leidinggevenden en de verantwoordelijke van je afdeling. Hoe meer je je daarnaar vormt, hoe meer mogelijlheden je hebt. Maar dat moet in je karakter en ambitie liggen.
Points positifs
Maaltijdcheques, goede verdiensten en over het algemeen fijne collega's
Points négatifs
Zwaar fysiek werk, mogelijkheden en sfeer sterk afhankelijk van gerant en leidinggevenden
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Favorable
preparateur de commande (ancien employé) –  Lot12 février 2020
A mon avis Colruyt offre un environement favorable et sécurisant pour le travail
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
1,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Slechte ervaring
Bediende verkoopster (ancien employé) –  Kessel7 février 2020
Slechte filiaalleider gehad. Ongepaste acties. Zelfs je toilet pauzes werden genoteerd
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Werksfeer
Bediende-verkoper (ancien employé) –  Wondelgem6 février 2020
Een fijne werklvloer met verschillende karakters als collega's.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
eerlijk, dienstbaar en duurzaam samenwerken
ondernemer in loonveband (ancien employé) –  Mechelen6 février 2020
perfecte plaats voor wie graag met en voor mensen werkt. je kan binnen hun kader je eigen weg zoeken en jezelf ontwikkelen zolang je jezelf op een gemotiveerde manier inzet. Je krijgt kansen om te groeien in de richting die jij wil. Ze handelen zeer open en correct tegenover hun personeel.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
3,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Leervolle plek om productief te werken, maar ook leervol voor mindere zaken..
Bediende verkoper (ancien employé) –  Sint-Niklaas5 février 2020
Info:

Eens je hier tewerk wordt gesteld kom je terecht in een (vaak) sfeervolle groep van collega's die niet schuw zijn om nieuwe mensen te begeleiden en te helpen waar nodig.
Vanaf dag 1 wordt je gesteld aan een meter/peter die jou verderhelpt te integreren in het bedrijf.
Je begint met Inzetten, dit doe je meestal een 3-tal weken, waarna je een kassaopleiding zal krijgen waardoor je daarna meer afwisseling zal krijgen.
Eens je meer geintegreerd zal zijn en er minstens 2-3 maand voorbij is, zal er stilletjes aan gekeken worden voor u om in een afdeling te komen. Dit is waar het leuker begint te worden omdat je dan in een een kleine vaste ploeg komt te staan waar je het meeste van de tijd mee zal doorbrengen.

Positieve punten:

-Unieke karakters in collega's die vaak wel positief zijn
-Keuze in Vrije tijd (Wekelijkse rustdag) (Meestal)
-Planningen worden 3 weken op voorhand aangemaakt (dus genoeg tijd om plannen te maken)
-Afwisseling van werk
-Je word betaald tot op de minuut
-Kans op Doorgroei

Mindere punten:

-Management, dit is niet het geval voor elke winkel maar let op: een goede/ slechte gerant maakt het grootste verschil voor een sfeervolle groep.
-Loon: Garanderen veel voordelen en doen lijken of je op de beste plek in de wereld bent terechtgekomen, maar eens je ervaring hebt op andere plaatsen je beseft dat je eigenlijk wel redelijk werd onderbetaald.
-Altijd de klant bevoordelen, en de werknemers in het nadeel.
-1u Middagpauze


Al bij al een goede ervaring, veel bijgeleerd over productief werken, sociaal omgaan met klanten en collega's.
  plus... Alleen zijn er altijd een paar mensen waar je voor moet opletten, dus wees voorzichtig bij wat voor persoonlijkheden je terechtkomt!  moins
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Afwisselend werk
Bediende verkoopster (ancien employé) –  Keerbergen5 février 2020
Het is een goede werkgever!
Wel hard werken, en ook avond werk en heel vroeg s’ morgens!
Nadeel, ze spelen soms wel met je voeten als het over doorgroeien gaat.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
3,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Avis
magasinier (ancien employé) –  Quaregnon4 février 2020
Pas mal de pression dès le départ mais pas assez de temps de travail pour juger sur le long terme. Mon avis est subjectif
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
1,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Opgelicht vanaf dag één
Bediende verkoper (ancien employé) –  Schoten1 février 2020
Na een sollicitatie werd ik opgebeld door de regiomanager met de melding dat ik mocht starten in Schoten. Er werd een IBO-contract voor mij opgemaakt want volgens de regiomanager maakte dit geen verschil voor mij. Wel dus. Geen recht op vakantie, vakantiegeld, dertiende maand of deelname in de winst tijdens het volgend jaar, omdat ik in IBO gestart was. Daar bovenop een schandalig laag hongerloontje, en standaard werd mij 45 uren per week aangesmeerd. Dit werd nadien duidelijk toen men mij na een half jaar dienst een document onder de neus duwde dat eigenlijk bij de start ondertekend dient te worden in samenspraak met de werknemer. Op dit document stond dat ik bereid was tot 45 uren te kloppen op een maand. Bovenop het feit dat dit financiëel een zware kater was, mocht ik ook nog eens elk weekend komen werken omdat er een verantwoordelijke elk weekend thuis moet zijn voor de kindjes. Incompetente en arrogante leidinggevenden die er werken, terwijl ze ook maar in een winkeltje werken hoor. Winkel altijd smerig en vettig, en heel slecht georganiseerd. Daar bovenop mag je nog eens grote afstanden afleggen voor opleidingen of om 50km verder te depanneren. Ook al sta je onderaan de ladder, je moet alle taken kunnen zodat de leidinggevenden kunnen uitrusten op hun klein bureautje. Colruyt? Ik kom er niet meer binnen. Zware klucht.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
productieve en gezelige werkomgeving
Vakkenvuller (ancien employé) –  Zele30 janvier 2020
Het was een hele goede ervaring om bij colruyt te werken, Ik ben er heel tevreden van
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
3,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Een bedrijf met een gestroomlijnde mindset
Management Trainee (ancien employé) –  Zaventem30 janvier 2020
Colruyt Group is één van de meest efficiënte bedrijven waar ik ooit gewerkt heb. Over alle beleidsdaden wordt sterk nagedacht. Helaas zorgt dit wel voor een bepaalde inertie, waardoor men het risico heeft oubollig te worden.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
3,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
job étudiant
Préparatrice de commande (ancien employé) –  Buizingen28 janvier 2020
ceci était un job étudiant, non un job fixe. pas mal
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Gezellige sfeer
Bediende verkoper (employé actuel) –  COLRUYT RAMSEL28 janvier 2020
Werk als 58 jarige te zwaar en teveel flexibiliteit
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Isaac
Vendeur magasinier (employé actuel) –  Bruxelles25 janvier 2020
C’était une bonne expérience qui m’a aider à mûrir
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
stréssante
Préparateur de commandes (ancien employé) –  Belgique23 janvier 2020
L’environnement de travail est stressant et la cadence de travail est un peu difficile à suivre
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
3,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
L'aspect humain
ouvrière en entrepôt (ancien employé) –  Ollignies18 janvier 2020
Chez Colruyt vous avez un bon salaire je veux dire correct.
Par contre vous êtes un numéro, l'humanisme ne compte pas seule la production, rentabilité comptent.
Sécuritéd'emploi je ne suis pas d'accord si vous avez des collègues jaloux qui vont parler sur vous aux chef malgré une bonne disponibilité, bonne prestation... Vous pouvez être licencié sans que quoi que ce soit soit vérifié.
Dommage
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3NonSignaler
5,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Colruyt
Werkervaring (employé actuel) –  Averbode17 janvier 2020
Travail physique
Travail d’équipe
Bon salaire
Contrat immédiat
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Gezellige werkomgeving maar met stroeve procedures
Projectingenieur machinepark (ancien employé) –  Halle17 janvier 2020
opboksen tegen administratie
heel hierarchisch
flexibele werkuren
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Colruyt
employé administratif, Colishop, Buizingen (ancien employé) –  Brussel16 janvier 2020
Une entreprise enrichissante et il y a toujours la possibilité d'évoluer dans la société.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Bien
Ouvrier polyvalent (employé actuel) –  Halle11 janvier 2020
Bonne entreprise a long terme on peux faire carrière facilement et évoluer facilement
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
Page attribuée

Vous souhaitez en savoir plus sur le travail dans cette entreprise ?

Posez une question au sujet du travail chez Colruyt ou de leurs entretiens d'embauche. Notre communauté est prête à vous répondre.

Poser une question

Note globale

3,9
D'après 607 avis
5172
4255
3144
224
112

Notes par catégorie

3,6Équilibre vie professionnelle / personnelle
3,8Salaire/Avantages sociaux
3,8Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
3,5Direction
3,8Culture d'entreprise