EXKi
Recevez de nouvelles offres d'emploi et de nouveaux avis chaque semaine !

EXKi - Carrières et emploi

À propos de nous
EXKi
EXKi is een Belgische keten van fastfoodrestaurants. EXKi biedt gezonde en verse kant-en-klaarmaaltijden aan en hecht belang aan duurzaamheid.

De keten werd opgericht in 2000 en opende in 2001 het eerste restaurant in een pand aan de Naamsepoort in Brussel. Sinds 2011 is EXKi ook in Nederland gevestigd met een restaurant in Den Haag op de Turfmarkt,
 – plus... op Amsterdam Centraal en in Utrecht.

Visie

Bij EXKi verwerken we alleen natuurlijke ingrediënten, zoveel mogelijk biologisch. Ons uitgangspunt is dat al onze ingrediënten onbewerkt en vers zijn. Met respect voor de natuur, dieren en mensen. Het zijn producten die met passie en verantwoordelijkheid worden gemaakt en waar een eerlijke prijs voor wordt betaald.


Keuken

De kaart van EXKi is een vrij uitgebreide kaart die het gehele jaar verandert aan de hand van de seizoenen. Zorg ervoor dat je te allen tijde op de hoogte bent van alle gerechten op de kaart. Broodjes, en sommige salades worden in EXKi zelf gemaakt. Alle EXKi maaltijden en overige salades worden dagelijks versbereid in de centrale keuken van EXKi in Brussel. Alle overige producten, zoals taarten, quiches en soep worden door partners van EXKi bereid en dagelijks vers geleverd.
 – moins
Découvrir pourquoi postuler

Comment est l'environnement de travail chez EXKi ?

3,5
Équilibre vie professionnelle / personnelle
3,1
Salaire/Avantages sociaux
3,2
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
3,0
Management
3,4
Culture d'entreprise

Que disent les gens au sujet de la Direction chez EXKi ?

53 %
des employés approuvent leur PDG
L'approbation du PDG est basée sur 17 notes