Bouton de lecture vidéo YouTube
Fluvius
Recevez de nouvelles offres d'emploi et de nouveaux avis chaque semaine !

Fluvius - Carrières et emploi

À propos de nous
Fluvius is hét Vlaamse multi-utility-bedrijf van de toekomst dat 7,1 miljoen aansluitingen voor elektriciteit, gas, kabel en riolering beheert. In alle 300 Vlaamse gemeenten. Tot bij iedereen.

Ben jij de ontbrekende schakel? Wij zoeken techniekers, administratieve krachten, meteropnemers, orderpickers en digitale talenten. Samen zorgen we voor betrouwbare
 – plus... oplossingen voor gezinnen, bedrijven en gemeenten.

Om goesting te krijgen:


Ons pakket vind je nergens beter. Naast een aantrekkelijk loon mag je rekenen op heel wat leuke voordelen, zoals maaltijdcheques, premies, verzekeringen voor het hele gezin en natuurlijk korting op je energiefactuur. Een Fluvius-er werkt hard, maar kan ook hard ontspannen, dankzij een aanzienlijk verlof en een flexibele arbeidsregeling.


Ontsnap aan de file. Omdat we vestigingen hebben in heel Vlaanderen, kan je makkelijk aan de slag in eigen streek. Zo zit de balans tussen werk en privé helemaal goed. Als technieker of meteropnemer kan je bovendien met je eigen dienstwagen van en naar je opdracht rijden.


Koekjes en collega’s. Fluvius is een grote, maar gezellige familie. Verwacht je aan een warme ontvangst, een team waarop je kan rekenen en bijkletsen bij de koffie. Samen schakelen geeft ons energie.


Blijven gaan. Je bent nooit te oud om te leren. Wij bieden opleidingen op maat en intensieve begeleiding. In 2016 volgde 86% van onze medewerkers minstens één opleiding. Je krijgt doorgroeimogelijkheden naargelang jouw interesse. Vacatures maken we trouwens altijd eerst intern bekend.


Fluvius verbindt de samenleving. We ontwikkelen, bouwen en beheren openbare nutsvoorzieningen van topkwaliteit, voor deze en volgende generaties. Deze waarden staan bij ons in het vet gedrukt:


Sterker samen! - Je kan vertrouwen op een hecht team


Respect - Je werkt met respect voor anderen en voor de omgeving


Engagement - Je gaat er elke dag voor en neemt initiatief


Gedreven door vakmanschap - Je bent fier op je vak en wil je blijven ontwikkelen


Klant centraal - Je werkt op maat en met een persoonlijke toets
 – moins
Découvrir pourquoi postuler

Comment est l'environnement de travail chez Fluvius ?

4,6
Équilibre vie professionnelle / personnelle
4,6
Salaire/Avantages sociaux
3,9
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
3,8
Direction
3,9
Culture d'entreprise