Avis des employés pour H&M

Trouvé 221 avis correspondant à votre recherche Voir les 6.447 avis
Trier par: Pertinence | Note | Date
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Nooit meer!
Sales Assistant (ancien employé) –  Brussel16 septembre 2019
Weinig of amper pauzes, veel drukte, je moet zoveel doen en het moet snel gebeuren, geen aangename team, totaal geen team spirit. Ik ben meerdere keren wenend naar huis gegaan. Ik heb ooit van 9u tot 18u in de stock mogen blijven, en dit alleen!
Ik raad deze job zeker niet aan!!
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Entreprise où il est possible d'évoluer
Departement Manager (employé actuel) –  Liège (ville)5 septembre 2019
Entreprise où il est possible d'évoluer en interne.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Bonne ambiance
Vendeuse (employé actuel) –  Vendeuse4 août 2019
Super bonne ambiance, personnel ultra sympa chez H&M Westland.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Totaal geen goed gevoel bij deze werkervaring.. gedrild en maken geen vrienden onder elkaar doordat elke persoon doir het manegement geintimideerd wor
Sales Assistant Advizor (ancien employé) –  Antwerpen (provincie)21 juillet 2019
Geen europees respectvolle werkgelegenheid. Slechte ervaring door intimidatie
Als groeiproces voor werknemer geen aanrader..gegarandeerd een burn out effect!
Points positifs
Gratis water
Points négatifs
Geen pauze onder 6u werk
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2NonSignaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Werken in de h&m, is net als een dag in de hell
Student (employé actuel) –  Antwerpen (stad)2 juillet 2019
Werken in de h&m is als werken in de hel!
Het is heel zwaar werk, er is geen afwisseling in het werk je moet soms 7u aan een stuk vakken. Het werk moet vooral snel gebeuren en je moet zo veel mogelijk doen. De vaste werknemers zijn niet altijd even vriendelijk voor de studenten en er heerst ook spanning. Er word ook veel geroddeld, het werk is niet alleen hard maar ook dodelijk saai. Je krijgt ook veel te weinig betaald voor het werk datje doet. Ze geven de studenten de kutjobjes. Het enige fijne moment van de dag is de pauze of als je naar huis mag gaan ;)
Points négatifs
druk, zwaar, geen afwisseling, lelijke mensen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2Non 1Signaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
slecht
Verkoopmedewerker (ancien employé) –  Antwerpen (stad)2 juin 2019
slecht rampzalig en racistisch, je kunt niet werken op jou tempo het is gewoon kinderarbeid.
Points positifs
niets
Points négatifs
discriminatie
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 2Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
was maar een losse interim opdracht
Stockbeheer (ancien employé) –  Schelle22 mai 2019
uitpakken van nieuwe kleding en in rekken hangen stockbeheer
hulp in stock waar nodig - en in de winkel retour goederen inpakken
herhalende opdrachten
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Leuke werksfeer
Verkoopster (ancien employé) –  Oostende20 mai 2019
Het enige minpuntje is dus wel dat je als studente vaak ‘scheef’ bekeken wordt en niet altijd evenveel de kans krijgt om je ervaring te tonen. Voor derest is het een leuke werksfeer.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Bonne entreprise et évolution rapide
Responsable de département (employé actuel) –  Liège15 mai 2019
Il faut savoir faire face à une forte activité mais l'environnement de travail est agréable et les possibilité de carrières sont multiples.
L'évolution est rapide et la formation de qualité.
Points positifs
Avantage sociaux
Points négatifs
Horaires
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 1Signaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Ongezellig
Verkoopster kleding (ancien employé) –  Knokke30 mars 2019
Niet tof om te werken, is eerder een fabriek dan een winkel. Weinig contact met uw klanten
Points positifs
Geen opmerking
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Werksfeer
Medewerkster (ancien employé) –  Kortrijk27 mars 2019
Ik vind het dat het een mooie job is voor studenten die willen bijverdienen.
De sfeer is ook leuk
Kassawerk is voor sommige nog moeilijk,
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
opportunité de developpement
Département manager (employé actuel) –  belgique18 mars 2019
il y a une multitude d' évolution possible, que se soit en magasin ou siège social
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
productieve en gezellige werkomgeving
STUDENTENJOB (ancien employé) –  Sint-Niklaas21 février 2019
Goede omgang met collega's en klanten waarbij elke dag verschillende werkfuncties aangeboden worden.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Aucun
vendeuse textile (ancien employé) –  Brussel12 février 2019
J'ai bien appris ce qu’était vraiment la vente
j'aime avoir un contacte avec les gens les aider les conseiller .
Points positifs
Les congés
Points négatifs
Pas assez de renfort
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4Non 1Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Nooit hetzelfde
Sales Advisor (ancien employé) –  Knokke11 février 2019
Elke dag is een andere dag. Je doet nooit het zelfde. Kassa, verwerken van goederen, labelen van nieuwe collectie. Goed hangen van de winkel. Communicatie met collega en klanten.
Points positifs
Leuke sfeer
Points négatifs
Tot laat werken
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Studentenjob
Studentenjob (ancien employé) –  Aalst5 février 2019
Zeer leuk werken, toffe collega's, leuk takenpakket.
Niets op aan te merken.
Points positifs
Allemaal
Points négatifs
Geen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
bonne entreprise
Préparateur de commande (ancien employé) –  ghlin2 février 2019
bonne entreprise ou il ya du travail adapté pour tout le monde
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2Non 1Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Vie chez H&M
Vendeuse (ancien employé) –  Brussel1 février 2019
Chez H&M on peut faire de belle rencontre,

le travail, varie entre le stock, la caisse, les cabines, le service client, le rangement de la marchandise et plus encore.Il faut être polyvalent

En tant que vendeur vous commencé à 24h Semaine, mais certaine semaine vous pouvez aller jusqu’à 35h semaine en supplément de contrat.

Vous avez l’opportunité d'évoluer dans la société dans différent poste,
Points positifs
Chèque repas, sortie entre collègue
Points négatifs
Nous sommes peut de vendeurs pour les tâches à accomplir
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 10NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Mijn eerst dag meegedraaid
hele dag (ancien employé) –  Wijnegem22 décembre 2018
Ik heb maar een dag in de H&M gestaan. Dit is voor mij hierdoor moeilijk om te zeggen wat ik hier van vond. Je moet meestal een tijdje ergens hebben gewerkt voor je een mening en conclusie kan trekken.
Die ene dag dat ik daar heb gestaan is heel lang geleden, maar vond het in het algemeen goed. Ik heb bij een afdeling gestaan waar ik de klanten kon helpen en de kleding kon plooien. Op het einde van de dag moesten we allemaal de kleding tellen met een scanmachine. Hier kreeg ik niet veel uitleg voor mij en vond dit hierdoor moeilijk om mee te werken. Het duurde even voor ik dit onder de knie had.
Points positifs
Gratis koffie
Points négatifs
Niet veel uitleg gekregen over de scanmachine
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 1Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
stage
Stage (ancien employé) –  Liège Rocourt20 décembre 2018
environnement agreable et je n pas ete decu de mon stage la bas
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3NonSignaler
Page attribuée

Vous souhaitez en savoir plus sur le travail dans cette entreprise ?

Posez une question au sujet du travail ou de l'entretien passé chez H&M. Notre communauté est prête à vous répondre.

Poser une question

Note globale

3,8
D'après 6.447 avis
52 K
42,2 K
31,4 K
2453
1363

Notes par catégorie

3,6Équilibre vie professionnelle / personnelle
3,6Salaire/Avantages sociaux
3,5Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
3,3Management
3,8Culture d'entreprise