Bouton de lecture vidéo YouTube
Jan De Nul Group
Recevez de nouvelles offres d'emploi et de nouveaux avis chaque semaine !

Questions et réponses au sujet de l'entreprise Jan De Nul Group

Afficher les questions sur les sujets suivants :

Posez une question

Votre question sera affichée publiquement. Veuillez ne pas renseigner d'informations personnelles.Recommandations
Les meilleures questions spécifiques à l'entreprise Jan De Nul Group :
  • Comment décririez-vous l'environnement de travail et la culture d'entreprise ?
  • Quels sont les horaires de travail ?
  • Quels sont les quelques conseils pour réussir l'entretien ?

9 questions

Neen dat niet. We werven je voor een bepaalde afdeling aan, zoals de Uitvoering, Technische Dienst of Survey en niet voor een bepaalde regio. Je vertrekt afhankelijk van de noden op dat moment.

Réponse de Jan De Nul Group25 avril 2019

Dat is afhankelijk van je werkplaats. Indien je op kantoor werkt, werk je met flexibele uren. Je start tussen half acht en negen en stopt tussen vier en zes. Je werkt acht uur per dag of 40 uren per week.In het buitenland wordt er meestal gewerkt van 7-19u.

Réponse de Jan De Nul Group25 avril 2019

Wij hebben geen kantoor in Polen. Het gebeurt wel eens dat we aan het werk zijn op een werf in Polen maar we kunnen niet garanderen dat jij daar kan werken. We werven je voor een bepaalde afdeling aan, zoals de Uitvoering, Technische Dienst of Survey en niet voor een bepaalde regio. Je vertrekt afhankelijk van de noden op dat moment.

Réponse de Jan De Nul Group17 mars 2020

Wij groeien nog dagelijks dus we zijn constant op zoek naar nieuwe collega's. Je kan best solliciteren voor een vacature die je aanspreekt of spontaan. Binnen de 3 weken na je sollicitatie nemen we contact met je op.

Réponse de Jan De Nul Group17 mars 2020

Voor sommige functies voorzien we vanuit het bedrijf een wagen, dit is een dienstwagen. Voor andere functies is een bedrijfswagen voorzien vanaf een bepaald aantal jaar ervaring in die functie. Voor het merendeel van de functies wordt echter geen bedrijfswagen voorzien.

Réponse de Jan De Nul Group17 mars 2020

Er is gratis soep en een betalende slaatjes bar.
Tot 10u kunnen er broodjes besteld worden.

Réponse de Jan De Nul Group25 avril 2019

Dat hangt er van af. Als ‘vrijgezel’ is de kans heel groot dat je samen met een collega een studio of appartement deelt. Als je er met je partner of gezin bent, krijgen jullie aparte huisvesting. Indien er in de omgeving geen lokale voorzieningen zijn, bouwen we een heus JDN-kamp met alles erop en eraan!

Réponse de Jan De Nul Group25 avril 2019

Op kantoor werk je veertig uur per week. Dus, je hebt, boven op je twintig dagen, nog recht op twaalf extra ADV-dagen. Bij de civiele afdeling volg je de periodes van het bouwverlof. Voor collega's op internationale werven, is het iets ingewikkelder. Dit leggen we graag persoonlijk aan je uit tijdens een telefonisch gesprek.

Réponse de Jan De Nul Group17 mars 2020

Uiteraard! Bij de start van je loopbaan krijg je algemene introducties in onze activiteiten, informatie –en softwaresystemen bovenop je job specifieke opleidingen. JDN investeert in jou en je ontplooiing. Je roest niet vast bij ons, wij investeren in je persoonlijke groei! Ben je aangeworven om te werken in het buitenland, dan word je ook voorbereid op de logistieke en administratieve aspecten van leven en werken in het buitenland en zal je specifieke technische cursussen krijgen.

Réponse de Jan De Nul Group25 avril 2019
Veuillez noter que ce contenu est créé par les utilisateurs ; ni Indeed ni cette société n'en garantissent l'exactitude.
Page attribuée