Jumbo Supermarkten
Recevez de nouvelles offres d'emploi et de nouveaux avis chaque semaine !

Jumbo Supermarkten - Carrières et emploi

À propos de nous
Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie. Jumbo telt momenteel ruim 650 supermarkten, zes Foodmarkten en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. Daarnaast lanceerde Jumbo onlangs Jumbo City. In dit nieuwe gemakswinkelconcept combineert het concern elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt – plus... én van restaurantketen La Place. Zo wil Jumbo lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar maken voor iedereen. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo al zestien keer door GfK uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Nederland.

In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2012 volgde het nog grotere C1000. Begin 2016 heeft Jumbo ook de foodserviceformule La Place overgenomen. In 2018 volgde de overname van een deel van EMTÉ. Zo groeide Jumbo van regionale supermarktketen uit tot een leidende omnichannel retailer in Nederland. Voor meer informatie zie www.jumbo.com.


Jumbo, daar gebeurt het!

Werken bij Jumbo is meer dan zomaar een baan. Je wordt onderdeel van een bijzondere familie van mensen die samen willen ondernemen en winnen. Die durven te dromen en grote stappen nemen zonder vrees. Heb jij het Jumbo DNA in je?
 – moins
Découvrir pourquoi postuler

Comment est l'environnement de travail chez Jumbo Supermarkten ?

3,6
Équilibre vie professionnelle / personnelle
3,5
Salaire/Avantages sociaux
3,2
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
3,1
Direction
3,5
Culture d'entreprise

Que disent les gens au sujet de la direction chez Jumbo Supermarkten ?

71 %
des employés approuvent leur PDG
L'approbation du PDG est basée sur 753 notes