Kruidvat
Recevez de nouvelles offres d'emploi et de nouveaux avis chaque semaine !

Kruidvat - Carrières et emploi

À propos de nous
Kruidvat is de meest succesvolle drogisterijketen van Nederland. En daar zijn we trots op! Wekelijks winkelen meer dan 3 miljoen klanten bij Kruidvat. We hebben dan ook een zeer ruim assortiment aan producten in onze winkels liggen en volop spraakmakende aanbiedingen. Allemaal van hoge kwaliteit en bijzonder aantrekkelijk geprijsd. Zo blijft Kruidvat – plus... ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’. Onze winkels hebben een moderne uitstraling en laten duidelijk zien waar klanten de producten en aanbiedingen kunnen vinden. Onze klanten vinden dan ook gemakkelijk zelf hun weg in onze winkels!

Kruidvat is onderdeel van A.S. Watson Benelux. Daaronder vallen ook de winkelformules Trekpleister, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous. Dankzij deze ijzersterke formules is A.S. Watson marktleider in de Nederlandse retailmarkt voor Health & Beauty en Lifestyle.


En dankzij onze medewerkers zijn wij zo succesvol. Onze medewerkers hebben passie voor het werk, zijn betrokken bij de organisatie en hebben teamwork hoog in het vaandel staan. A.S. Watson kan alleen maar groeien dankzij de vakkundigheid van haar werknemers. Werk je bij ons? Dan ben je enthousiast en sta je open voor innovatie. Want zowel A.S. Watson als haar werknemers staan nooit stil.


Succes, dat bouw je samen! Daarom werken we net zo hard aan jouw carrière als aan onze eigen winkelformule. Bij Kruidvat krijg je volop de kans om met ons mee te groeien. Dat betekent hard werken en snel schakelen. Maar ook: nieuwe kennis opdoen en groeien in je functie.


Kortom, we halen je niet alleen binnen, we bieden je ook de mogelijkheid te groeien naar het niveau waar jij het beste tot je recht komt. En dat wordt herkend en erkend in de markt. Ons HR-beleid heeft al meerdere prijzen gewonnen, zoals de HR Proffie, en dit jaar zijn we uitgeroepen tot Top Employer! Dit betekent dat we niet alleen beloven dat we in je investeren, maar het ook echt doen.
 – moins
Découvrir pourquoi postuler

Comment est l'environnement de travail chez Kruidvat ?

3,3
Équilibre vie professionnelle / personnelle
3,1
Salaire/Avantages sociaux
3,2
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
3,0
Direction
3,2
Culture d'entreprise

Que disent les gens au sujet de la direction chez Kruidvat ?

61 %
des employés approuvent leur PDG
L'approbation du PDG est basée sur 402 notes
4,0
Anonyme
Assistante manager (ancien(ne) employé(e)) - 1050 Bruxelles Ixelles - 18 février 2020
Travaille en équipe très dure physique également, mais sympa et agréable, surtout quand le responsable est correct et exigeant et toutes le mondes connais ça place.
Pour moi c'était une super expérience
Voir les avis sur Kruidvat sur la direction

Qu'ont pensé les candidats de leurs entretiens chez Kruidvat ?

Expérience de l'entretien
D'après 69 entretiens
Positive
Difficulté de l'entretien
D'après 66 entretiens
Facile
Durée du processus d'entretien
D'après 65 entretiens
Un à deux jours
Voir les entretiens chez Kruidvat