Avis des employés pour Kruidvat

Trouvé 98 avis correspondant à votre recherche Voir les 614 avis
Trier par: Pertinence | Note | Date
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
leuk in het begin
Verkoopmedewerkster (ancien employé) –  Kontich22 février 2019
Ik vond het persoonlijk leuk in het begin, ik kreeg de kans om veel te leren en zelfstandig taken uit te voeren. Het tempo moest steeds hoger en hoger en daar kenden ze geen grens van bovenaf toe. betere collega's kan ik me niet voorstellen we zijn een kleine familie geworden en we staan bijna altijd voor elkaar klaar. naar het einde toe werd het me allemaal een beetje teveel. ingeschreven als deeltijdse, deeltijds betaald worden maar vaak als een fulltimer komen werken door personleelstekort. komen werken in je vakantie mag geen probleem zijn daar.
Points positifs
personeelskorting
Points négatifs
hogeraf te streng
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Hard work
Verkoopmedewerkster (ancien employé) –  Antwerpen (provincie)28 janvier 2019
Hard work at Kruidvat
You have to be available to do all sorts of work
And you have to be able to work extra hours even with 2+ kids.

work includes
putting the products in the shop, cleaning, counter work. helping clients, counting money, ordering products

you have to deal with a lot of nasty clients in the region I worked
A lot of racists and discrimination from customers

I did have a nice relationship with some employees

Management wasn't always easy. Very critical even when you gave your all. Not trustworthy. They say they keep your info private but they didn't

Possible it had changed now.
Points positifs
responsibility, nice employees
Points négatifs
very hard work and not really the appreciation for it
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 5NonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
verkoopster
verkoopster/kassierster (ancien employé) –  Wevelgem Moorsele17 janvier 2019
toffe werksfeer , veel variatie , klant gericht , en aangename producten ,
Points négatifs
weinig betaald
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4Non 1Signaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
negatief
verkoopmedewerker (ancien employé) –  Geraardsbergen17 janvier 2019
je word er negatief beoordeeld. Voor de rest is job voor een beginner zeer aangenaam, je leert veel, maar het is de manier waarop.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 6NonSignaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Eerste zicht lijkt alles perfect maar ze zijn te veel eisend en houden geen rekening met privé
Verkoopster (ancien employé) –  België8 janvier 2019
Voorbije 2 maand was afschuwelijk Kruidvat is slecht betaald te veel eisend en houden geen rekening met privé of stellen zelfs niets op u af Kortom Kruidvat denkt aan zichzelf u bent maar een nummer
Points positifs
Geen
Points négatifs
Slecht salaris weinig tot geen maaltijdsheqes
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 8Non 1Signaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Slechte werksfeer
student (ancien employé) –  Antwerpen (stad)2 janvier 2019
Een super slechte werkervaring!
Het enige positieve aan werken bij Kruidvat is dat dit goed betaald is (spijtig dat overuren niet uitbetaald worden).
Een hele slechte werksfeer, verantwoordelijke kijken studenten vies aan en ze kunnen nooit iets goed doen in hun ‘ogen’ en laten de studenten de vuile werkjes opknappen.

Heel vaak moeten overwerken zonder er betaalt ervoor te worden en als je de verantwoordelijke hierover aanspreekt krijg je het volgende antwoord: ‘je hebt de kruidvat mentaliteit niet, en er worden helemaal geen overuren uit betaalt want het is MAAR een uur overwerken’ en vervolgens krijg je dan ook nog eens je ontslag omdat je de verantwoordelijke hier over aanspreekt!
BLIJF HIER WEG!
Points positifs
goed loon.
Points négatifs
overuren draaien zonder er betaald voor te worden.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 12NonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
werk kruidvat
Inventaris (ancien employé) –  Kontich15 décembre 2018
Ik werd er goed ontvangen.
En het was er heel gezellig.
Points positifs
tempo werk was goed
Points négatifs
Te dicht op elkaar werken
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3Non 1Signaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
een slechte werkervaring sfeer tussen collega's slecht
Kruidvat jobstudente (ancien employé) –  Hoboken11 décembre 2018
je werkt daar door en door zonder waardering te krijgen de management is slecht en slecht overuren worden nooit terug gegeven je word slecht behandeld als je een fout maakt.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 8NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
ja ik werk overal
Verkoopster (ancien employé) –  Antwerpen (stad)5 novembre 2018
Het was allround job, aanvuller, kassa, uitpakken, terecht met klanten.
Points positifs
nee
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2NonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Tof zolang je toffe collegas hebt.
verantwoordelijke (ancien employé) –  Vlaams Brabant17 septembre 2018
Ik heb er bijna 4 jaar gewerkt en na minder dan een jaar was ik al sleutel geworden.
Kruidvat is een heel leuk bedrijf als je houd van hard werken. Het werk is op zicht niet moeilijk maar je moet efficient zijn en hard kunnen doorwerken. De klanten zijn vaak ongelofelijk slordig en dat is een heel groot minpunt, want het opruimen is nooit gedaan. De werkdruk kan ook enorm hoog zijn als je niet met genoeg personeel bent of er bepaalde mensen hun werk niet doen. Kruidvat gaat nooit te veel mensen in een winkel zetten.
In de zomer val je wel dood in het magazijn want de werkkleding is enorm warm en daar doen ze helaas niks aan.
In het begin waren mijn collegas super en ging ik graag werken,op het einde was het grotendeel van de mensen weg of naar een andere winkel en was het een beetje hopeloos.
Maar als je een goed team hebt is kruidvat supertof!

Ik werkte ook maar 20 uur, soms kreeg ik is 24. Maar als 3de sleutel moet je op niet meer hopen.
Points positifs
Toffe collegas, veel werk
Points négatifs
Hogerop doet vaak niet zo veel goeds
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
werkomgeving
verkoopster/kassierster (ancien employé) –  Turnhout10 septembre 2018
leuke collega's en leuke werksfeer, soms wat spanning en goed doorwerken.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Premier job catastrophique
Etudiant jobiste (ancien employé) –  Henegouwen18 août 2018
Travailler chez kruidvat était mon premier job étudiant, lors de l’entretien on vous promet monts et merveilles: salaire avantageux, travail diversifié, encadrement dans le travail. Mais la réalité en est bien loin!! Tous les jours la même journée type: caisse et anti voler les articles. En ce qui concerne les horaires, travailler 10h/j souvent en ayant 2 pauses sur les 3 car on est en sous effectifs. En plus la manager très désagréable qui se prend de haut et vous rabaisse à la moindre occasion, de plus quand on pose une question on vous remballe clairement sans raison. Sans parler de l’hygiène de la réserve et de l’espace privé. Bref, un travail d’esclave et répétitif avec aucune reconnaissance de la part de la manager
Points négatifs
Manager désagréable, propreté, encadrement
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 13NonSignaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Geen collegialiteit, geen leuke werksfeer
Kassierster, aanvullen,... (ancien employé) –  Oostende13 août 2018
Slechtste werkervaring die ik tot nu toe heb gehad. Toen ik hier binnenkwam wisten ze dat ik veel te leren had, het was mijn eerste werkervaring. Had een contract van 3 maanden gekregen. Begon elke dag een kwartier vroeger.
Aangezien ik op een zaterdag niet had kunnen eten was ik nog snel eten gaan halen, begon om 8u30 en éénmalig om 8u25 opgestart. (wat nog steeds 5 min vroeger is, winkel is ook nog niet open dan). Onder mijn voeten gekregen omdat dit 'niet collegiaal' was en dat ik dan beter niet had gegeten zodat ik er toch een kwartier vroeger was. Iedereen roddelde er over iedereen, zelfs de bazin deed mee. Als de ene weg was begonnen ze dan over diegene enz.
2 weken nadat ik er begon kreeg ik mijn ontslag. De dag nadat ik dit hoorde begon ik om 8u20, hierover werd ik aangepakt. Ik zei dat ik eigenlijk pas om 8u30 zou moeten beginnen dus dat ik nog steeds op tijd was, waarbij ze op mij begon te roepen waar iedereen bij was. Ik heb hier dan onmiddellijk mijn onderling akkoord afgetekend.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 6NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Flexibiliteit en hoog werktempo zijn belangrijk
Verkoopster (ancien employé) –  Deinze4 août 2018
Wanneer je Kruidvat als je vaste job wil, is het belangrijk dat je ook echt interesse hebt in retail en verkoop etc. Het werktempo ligt hoog en de klanten verwachten dat je je producten en je folder goed kent. Het is dus niet zomaar wat achter de kassa staan en rap wat geld verdienen of even een baantje dat je tussendoor kan doen.
Je kan er enorm veel leren over stock, orde en netheid, het winkelbeeld,...

Loon is niet slecht, niet goed.
De bazen kijken altijd naar hun cijfer, niet naar het werk dat nog moet gedaan worden. Ze verwachten dat je met 2 mensen op een zaterdag al het werk afkrijgt dat eigenlijk bedoelt is voor 4 mensen.
Nadeel is dat je maar 20 uren contractjes hebt dus als je het werk dan toch graag doet, dat je niet voldoende kunt werken of echt veel kan verdienen.

In het filiaal in Deinze is het personeel wel zeer open en behulpzaam. De sfeer zit er wel goed.
Points positifs
Veel pauzes, afwisselend werk, personeelskorting
Points négatifs
Elke week andere uren, uurrooster soms maar 2 weken op voorhand, altijd personeel te kort
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 6Non 1Signaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
je ne conseille pas !
vendeur (ancien employé) –  Schaarbeek3 août 2018
Aucune organisation, les manager se prennent de haut, service du personnel injoignable, mal payé pour se casser le dos toute la journée, heures pas réglé par rapport au contrat et de belles paroles.
que des remarques négatives jamais quelque chose de positif.
Les seuls points positifs c'est qu'on n'a pas le temps de s'ennuyer, on est toujours occupé et la clientèle est au top.
Points positifs
La clientèle
Points négatifs
Le management
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 9NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
goed
Verkoopster (ancien employé) –  merksem19 juillet 2018
veel bij geleerd zoals stok en dergelijke dingen doen altijd vriendelijk niks slecht over te zeggen
Points positifs
gewoon goed
Points négatifs
geen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4Non 2Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Fijne sfeer onder de collega's
Verkoopster (ancien employé) –  Herentals14 juin 2018
Weinig betaald!
Te lange middagpauze (= bijwerken)
Points positifs
Personeelskorting
Points négatifs
Weinig respect
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 9Non 1Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
kasahulp
Verkoper (ancien employé) –  Zelzate1 juin 2018
De omgeving en de collega's zijn goed. Het was alleen niet mijn ding om er te blijven werken
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4Non 3Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Verkoopmedewerkster
Verkoopmedewerkster, Nederland (ancien employé) –  Einhoven15 mai 2018
Het was leuk werken bij de kruitvat ben weg gegaan wegens verhuizing
Points positifs
loon
Points négatifs
openbaar vervoer
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 6Non 1Signaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Le pire essai de ma vie
Manager filiale (ancien employé) –  Brussel-Hoofdstad14 avril 2018
Magasin porte de Namur sale, même les souris y trouvent leur compte en mangeant des chips destinés aux bébés. Si les collègues sont pour la plupart très sympathiques, il s'agit bien d'un emploi d'esclagisme et surtout qui n'apporte rien. Tout n'est que poudre aux yeux dans un désordre qui donne la nausée. La chose que j'ai trouvé la plus abjecte, c'était qu'en fin de journée il fallait compter les fonds de caisse à même le sol. Les livraisons que les clients ne voient pas doivent être traitées dans un local qui ne permet même pas de circuler correctement. Si je devais qualifié ce lieu je dirais qu'il se résume en un grand n'importe quoi. Avis aux amateurs
Points positifs
Le salaire est correct
Points négatifs
La culture d'entreprise, l'hygiène et les conditions de travail
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 11Non 2Signaler
Page attribuée

Vous souhaitez en savoir plus sur le travail dans cette entreprise ?

Posez une question au sujet du travail ou de l'entretien passé chez Kruidvat. Notre communauté est prête à vous répondre.

Poser une question

Note globale

3,5
D'après 614 avis
5120
4206
3176
274
138

Notes par catégorie

3,4Équilibre vie professionnelle / personnelle
3,2Salaire/Avantages sociaux
3,3Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
3,1Management
3,3Culture d'entreprise