Avis des employés pour KU LEUVEN

Trouvé 24 avis correspondant à votre recherche Voir les 27 avis
Trier par: Pertinence | Note | Date
2,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Leuke job als je op zoek bent naar een stabiele job voor de rest van je leven
Electronic Technologist (ancien employé) –  Heverlee6 décembre 2019
als je voor de Kuleven kiest als werkgever zijn voornamelijkste pluspunten volgens mij stabiliteit en een goede werk prive balans. Je loon stijgt langzaam wat met baremas en heel mischien is er ruimte voor doorgroei mogelijkheden.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Zeer goede faciliteiten om een PhD te doen
PhD student (ancien employé) –  Heverlee19 septembre 2019
De KU Leuven blijft een zeer goede plek om een doctoraat te doen. Faciliteiten zijn uitstekend en er heerst een ontspannen sfeer. Het onderzoeksniveau is zeker bij de beste van de wereld.

De werkstructuur is natuurlijk helemaal anders dan in bedrijven. Meestal is er een grote groep van studenten met daarboven één professor. Zonder een goede band met je supervisor blijf je alleen achter gezien meeste PhD studenten op hun eigen project werken en niet bezig zijn met het werk van anderen. Omdat het geld vaak via beurzen en grants komt is er vaak niet genoeg geld om voldoende techniekers aan te nemen, wat er voor zorgt dat PhD studenten vaak zelf instaan voor technische issues.

Doorgroeimogelijkheden na een PhD zijn bij een universiteit natuurlijk beperkt. De enige echte mogelijkheid is een post-doc met eindpunt professor
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 1Signaler
4,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Productive, comfortable
Trainee Researcher (ancien employé) –  Gent19 août 2019
Friendly colleagues provided a comfortable working environment to develop technical and teamworking skills. Always available to ask for assistance. Great management.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
4,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Prettige samenwerking met academisch personeel en studenten
PROJECTSPONSOR (employé actuel) –  Antwerpen (stad)11 mars 2019
Tijdens mijn functie als begeleider heb ik steeds een goede feedback gekregen. De studenten zijn gemotiveerd, het academisch personeel sturend en ondersteunend waar nodig.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Back to the 20ties
Administratief bediende (employé actuel) –  Leuven4 mars 2019
Door een reorganisatie werkt men er naartoe administratieve medewerkers monddood te maken en slechts nog uitvoerende en bijgevolg afstompende taken te laten uitvoeren. We gaan terug naar de jaren 1920 met 8 personen in een pool en 1 verantwoordelijke die de taken zal verdelen. Geen eigen inbreng of initiatief meer.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 7NonSignaler
2,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
overgewaardeerde werkgever
Interim werk (technisch ondersteunend personeel) (ancien employé) –  Leuven28 février 2019
Als interim heb ik in de afgelopen twee jaar (2017-2018) diverse jobs gehad bij de KU Leuven. Binnen deze academische wereld wordt je verwacht dat je ten alle tijden beschikbaar bent voor je werk en dat je minimaal een paar extra taken/projecten erbij neemt. Doorgaans werk je voor professoren. Deze hebben een onschendbare positie waardoor een tegenargument zinloos is en eerder schadelijk voor je loopbaan. Hiernaast wordt je als ondersteunend personeel dikwijls ingezet als speelbal om 'slecht nieuws' te brengen. Persoonlijk begrijp ik niet hoe de KU Leuven in 2013 is verkozen tot de beste werkgever in de non-profit.
Points positifs
Goed salaris en veel vrijheid
Points négatifs
Mening van technisch personeel is onbelangrijk, geen waardering voor overuren (extra taken/projecten zijn normaal)
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 7Non 1Signaler
5,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Productieve werkomgeving
PhD researcher (ancien employé) –  Leuven6 janvier 2019
Heel veel vaardigheden geleerd, zoals plannen, organiseren, ...
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 3Signaler
4,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
It is a good place to work
Postdoctoral researcher (employé actuel) –  Belgium15 décembre 2018
Located in a small student city, KU Leuven is a good place to work. KU Leuven is one of the top rated universities; very hard to get a place for permanent position.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Good Steady job
Electronic technician (ancien employé) –  Heverlee30 novembre 2018
The KU leuven is a great employer. you'll have excellent job security for the rest of your work career if that is what you want. there are a lot of benefits like free university sport membership and discounts at local stores or recreational facilities.
Points positifs
work security, balance work life
Points négatifs
easy phase
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Stimulating and flexible work environment
Researcher (ancien employé) –  Oost-Vlaanderen18 novembre 2018
Great place to perform and gather vital skills for engineering and research.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Ambiente di lavoro chiuso personalmente, ma stimolante professionalmente
RICERCATORE inTOSSICOLOGIA FORENSE (ancien employé) –  Leuven23 octobre 2018
Come tutte le università, anche la KU Leuven, pur essendo una università internazionale e una delle migliori al mondo, è un ambiente molto chiuso. Si ha, di contro, la possibilità di crescere professionalmente e personalmente.
Points positifs
Mensa
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Geweldige leerschool
Postdoctoraal onderzoeker (ancien employé) –  Leuven5 juin 2018
Fantastische plaats voor opleiding. Goede begeleiding tijdens doctoraat en postdoc, aangename werkomgeving, goed salaris.
Points positifs
Verloning
Points négatifs
Beperkte doorgroeimogelijkheden
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 3Signaler
4,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
gezellige school
student (ancien employé) –  Sint-Katelijne-Waver2 mai 2018
school in een groene omgeving.
Mogelijkheid tot verschillende industrieel ingenieursopleidingen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Culture, management, PR, advertizing
Journalist (ancien employé) –  Brussels13 décembre 2016
During my studies I had to manage several cultural projects. I had create cultural events and exhibitions, like film festival, art exhibitions and so on. I had to promote several events using advertizing, social network, videos. I had to take care of the budget and to look for sponsors. Thanks to this experience I gained experience in project managing and I developed problem solving skills. I had to work and collaborate with members of different cultural backgrounds.I learn how to deal with clients and how to present certain events to different publics
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
A productive day at work
Job Student (ancien employé) –  Leuven, Belgium16 avril 2016
A typical day at work would invilve setting your goals and trying to make sure you achieve them.Prepare what you ned for the day in quantity and quality. Time is very important as evry aspect of the job has to complited within specific time limits. DSometimes you work alone, and sometimes in a team.

In all we do, management is quite important. We have to properly manage both people and resources.

As co workers, we need each other. it is only by working together that we can achieve the ovrall goals of the company.

Somtimes the beginning can be hard. However with time everything falls to place. It is always enjoyable when everyone is happy, and goals achieved.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2Non 11Signaler
5,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
productive
Researcher (employé actuel) –  Leuven9 mars 2016
Everything is good. There is great communication among the workers. Good time and work management. They do have good facilities and the working environment is conducive
Points positifs
housing is available
Points négatifs
no
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 4Signaler
5,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Patience during so many unknowns but also so many possibilities
PhD student (employé actuel) –  Leuven3 novembre 2015
During my PhD research, i faced a problem that there are many unknowns but also overwhelmingly so many possibilities. This requires great patience to work it out.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 4Signaler
5,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Excellent place to work
Post-doctoral Research Associate (employé actuel) –  Leuven, Belgium28 juin 2015
Basically: freedom.
You are very free to organize your own work, select your research directions, and connect to co-workers and other research groups.
Points positifs
Very high level of autonomy given (and expected)
Points négatifs
Limited support from supervisors & co-workers
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2Non 2Signaler
4,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Interessant praktijkgericht onderzoek
Academisch Assisterend Personeel (employé actuel) –  Leuven, VLG2 juillet 2014
Een doctoraat is een heel karwei maar toch leer je in die 6 jaar tijd heel wat vaardigheden te ontwikkelen. Zeker de combinatie met de lesgeefopdracht en het contact met de studenten was ongelooflijk leuk om te doen.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4Non 6Signaler
4,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Aangename werksfeer met collega's en studenten
Praktijkassistent (ancien employé) –  Kortrijk21 mai 2013
Takenpakket bestond uit het voorbereiden en geven van oefenzittingen/practica Fysica en Wiskunde.

Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
Page attribuée

Vous souhaitez en savoir plus sur le travail dans cette entreprise ?

Posez une question au sujet du travail chez KU LEUVEN ou de leurs entretiens d'embauche. Notre communauté est prête à vous répondre.

Poser une question

Note globale

4,2
D'après 27 avis
510
414
31
22
10

Notes par catégorie

4,0Équilibre vie professionnelle / personnelle
3,7Salaire/Avantages sociaux
3,3Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
3,5Direction
3,7Culture d'entreprise