Avis des employés pour Kuehne + Nagel

Trouvé 27 avis correspondant à votre recherche Voir les 2.336 avis
Trier par: Pertinence | Note | Date
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
aangenaam bedrijf
orderpicker (interim) (ancien employé) –  Geel2 avril 2019
dit is een bedrijf waar men doorgroeimogelijkheden heeft.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Eerste werkervaring
Transportplanner (ancien employé) –  Eindhout26 février 2019
Op vlak van werk uiterst veel bijgeleerd, zeer toffe indirecte collega's.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Magazijner
Magazijnier (ancien employé) –  Eindhout15 décembre 2018
Orderpicking is een fijn werk maar bij deze bedrijf vind ik het zwaar wegens de producten die echt op een duur zwaar worden
Points positifs
Maaltijdcheques
Points négatifs
Pauzes te kort
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Gezellige werksfeer
Inbound outbound planner en CS (ancien employé) –  Geel9 novembre 2018
Een zeer open en transparant bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden en een zeer goede werksfeer.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 1Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
zeer belanstent werk
Orderpicker (ancien employé) –  einhout9 avril 2018
ik kon niet kiezen of ik zaterdag kwam werken wet in onze plaats beslist maar voor de rest werkte ik er wel graag
Points positifs
/
Points négatifs
geen keuse over weekend werk
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2NonSignaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Was leuk collega
lijn veranwoordelijk operator (ancien employé) –  Geel4 décembre 2017
Toe heb ik in khuene &nagel was mijn leuke job gehad .
Points positifs
Gratis koffie
Points négatifs
Goed
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 1Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
gezzelige werkomgeving,opleiding tijdens eerste 2 dagen werk
Orderpicker (ancien employé) –  Kontich28 octobre 2017
ik gebruik orderverzameltruck,met hulp bt ik opdracht klaar maken op hele magazijn,ik gebruik toestel voor voicepicking,voicepicking is heel pragtig,ik moet palleten met drooge voedings correct stapelen,met klaar opdracht naar juiste ladkaai gaan.Ik geleerd voicepicking gebruiken en nog pallet stapelen van goederen,management zijn mansen met veel cultuur in principe vriendelijk,leuke atmosfeer in werkomgeving,u moet allen correct werken bedrijfcultuur is veel vriendelijk,het moeilijkste van de job is correct pallet stapelen dan moeilijk opracht met verschillende artikels van verschillende afdelingen,het leukste en gemakkelijkste van de job is met orderverzameltruck rijden,gemakkelijk opdrachten te maken,veel vriendelijk mansen van KUHNE-NAGEL team.
Points positifs
warme maltijden moeglijk te bestellen, gratis coffie
Points négatifs
----------------------
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
работаешь в удовольствие и за деньги!
ричтрак водитель (ancien employé) –  Provincie Antwerpen30 septembre 2017
да нормальная такая кантора...
таких в Бельгии пруд пруди.
Платить регулярно!
докапываются начальники бывает, но это их работа.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 3Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
aangename werkomgeving met zeer positief ingestelde mensen
Orderpicker (ancien employé) –  Geel10 août 2017
variatie in arbeid , diverse opleidingen tov inbound en outbound naar verzendingen naar klanten
zeer menselijk en professioneel ontvangst en begeleiding .
afwisselend werk was zeer aangenaam
ploegenstelsel werd me te zwaar .
Points positifs
variatie in arbeid
Points négatifs
ploegenstelsel
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
travail
Interimjob bijrijder (ancien employé) –  Mechelen, NL22 mai 2017
la solidarité est le ferre de lance de cette entreprise.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
/
1 maand interim (employé actuel) –  Mechelen6 mars 2017
heb was daar heel leuk maar kon er spijtig genoeg niet blijven om dat ik aleen de mensen moest vervangen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
goede werksfeer
Orderpicker (employé actuel) –  Geel19 janvier 2017
Geweldig bedrijf met hele fijne collega's. Mooi net bedrijf goede parking en heel goed bereikbaar.
Points positifs
goede verloning en maaltijdcheques van 8 Euro
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2NonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Ik heb er de kans gekregen om een functie uit te voeren die ik nog niet kende.Fijne werkervaring opgedaan.
Einde tijdelijk contract (ancien employé) –  traffic controller16 octobre 2016
Een bedrijf waar men zich nog kan opwerken en vriendelijke collega's.Loon word correct medegedeeld.Fijne werkomgeving op het bureau.
Points positifs
Geven een kans om zich te verbeteren in je job
Points négatifs
Werken liever met jong personeel
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
fijne werkomgeving en fijne werksfeer.
Reachtruckchauffeur, orderpicker (employé actuel) –  Eindhout9 septembre 2016
elke dag is anders dan de dag ervoor, komt door de bestellingen die gedaan zijn bij ons.
ik heb leren vrachtwagens laden en lossen, ook het verwerken van de inkomende goederen, reachtruck brevet mogen behalen en leiding geven over andere personen.
de directie zien we niet vaak.
de band met de collega's is heel goed, iedereen helpt elkaar en de sfeer is ook heel goed.
moelijkste van de job is zorgen dat alle bestellingen op tijd af zijn, dit komt omdat er op het laatste moment nog bestellingen binnenkomen.
het leukste aan de job is de afwisseling van de dagdagelijkse taken.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
plezant werk doch communicatiestoornissen met anderstaligen
Orderpicker (ancien employé) –  Grimbergen22 avril 2016
elke dag van merksem naar Grimbergen rijden was niet altijd een lachertje. Het werk zelf deed ik héél graag. Kliekjesvorming tussen Vlamingen en Brusselaars wat soms het werk minder aangenaam maakte.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
werk graag in productie inpakster omdat ik in west-vlaanderen zes jaar er voor gewerkt hebt ,daarom mijn intresse
Orderpicker (ancien employé) –  Geel22 avril 2016
hou van :

werk sfeer
samen werken
vaste nachtwerk
orde planning juist geregeld van werk omgeving
vriendelijke en geduldige arbeiders is zeer aangenaam
Points positifs
korte pause tijden
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Gespannen werksfeer en amper contact met mensen of collega's
magazijnmedewerker (ancien employé) –  Geel, VLG8 octobre 2015
Het is een hele drukke baan waar je zeker stressbestendig moet zijn. Mijn collega's waren leuk. Ik vond het wel moeilijk werken aangezien je geen contact had met mensen. Je mocht ook niet praten met je collega's onder het werk. Dit vond ik frustrerend. Je moet constant hetzelfde werk verrichten.
Points positifs
leuke collega's, pauzes
Points négatifs
geen contact buiten de pauzes
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 1Signaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Zeer ongezellig, chaotisch en geen structuur!
Magazijnier (ancien employé) –  Outbound7 octobre 2015
Na iets meer dan twee jaar opleiding gegeven te hebben aan verschillende mensen, ontslagen wegens herstructurering!
Nooit eerlijk de kans gekregen mij op te kunnen werken.
Wegens chaos en non structuur in dit bedrijf heeft huidige klant (Crestron) het contract niet verlengd, waardoor er nog meer mensen zullen moeten afvloeien!
Points positifs
Geen
Points négatifs
Geen structuur, daardoor enorm veel "verplichte" overuren.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Administration
Customer service and administration (employé actuel) –  Mechelen, VLG10 juin 2014
I learned a lot about accountancy. Nice team to work with.
-
-
-
-
-
-
-
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
job étudiant
Chauffeur CE International (ancien employé) –  nivelles24 mai 2014
travail d'étudiant permettant de se prendre en main et de connaitre les exigences d'un patron.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
Page attribuée

Vous souhaitez en savoir plus sur le travail dans cette entreprise ?

Posez une question au sujet du travail ou de l'entretien passé chez Kuehne + Nagel. Notre communauté est prête à vous répondre.

Poser une question

Note globale

3,7
D'après 2.336 avis
5686
4774
3548
2165
1163

Notes par catégorie

3,5Équilibre vie professionnelle / personnelle
3,5Salaire/Avantages sociaux
3,3Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
3,2Management
3,4Culture d'entreprise