Liantis
3,8 étoile(s) sur 5.
Soumettre un avis

Avis des employés pour Liantis

Evaluer cette entreprise
Intitulé du poste
Tous
Lieu
Belgique17 avis

Notes par catégorie

3,8Équilibre vie privée/professionnelle

Trier par

PertinenceNoteDate
17 avis correspondant à votre rechercheVoir les 19 avis

Épanouissement et évolution

Avis à la une

L'avis le plus utile, sélectionné par Indeed
Je travaille au sein de Liantis depuis maintenant 5 ans ; je me suis toujours sentie écoutée, encouragée et épanouie. Liantis a cru en moi dès le premier jour et m’a donné la possibilité de grandir (formation et coaching) et d’évoluer (mobilité interne). J’ai beaucoup d’autonomie dans ma fonction et je sens qu’on a confiance en mes capacités. J’aime beaucoup mes collègues et les managers avec qui je collabore quotidiennement. Nous sommes une entreprise en pleine croissance et c’est très challengeant de pouvoir contribuer à cette évolution. Je recommande Liantis pour la chaleur humaine qui y règne, les opportunités de développement personnel et aussi le package salarial très complet.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Liantis, een topbedrijf!

Wat een fantastische bedrijfscultuur heeft Liantis! Vanaf dag 1 voelde het voor mij als thuiskomen. Ik kreeg een boeketje bloemen als warm welkom en vervolgens een fijne ontmoeting met de collega's. Een uitdagende en boeiende job in HR, binnen een bedrijf dat vooruitstrevend is en waarbij iedereen trekt aan hetzelfde zeil. Open communicatie, duidelijke (soms pittige) doelstellingen, maar vooral een hart voor iedereen.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Productief, leuk, belangrijk werk

Bij Liantis beleef je plezier op het werk. Vriendelijke collega's, leerrijke omgeving
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Leuke werkomgeving

Heel fijne collega's, Liantis is een leuk bedrijf om voor te werken. Mooie uren, een bepaalde vrijheid.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

environnement de travail stressant

Pas d'écolage suffisant. gestion nulle des relations humaines
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Notez une entreprise où vous avez travaillé récemment

Partagez votre expérience pour aider d'autres utilisateurs.

Bonne société mais soucis de management et turnover

Très bon S.S. en évolution mais soucis de management et gestion des équipes. Malheureusement cela a des répercussions dans le bien être au travail et le fort ensemble. Le taux de turn over du bureau est parlant.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

leerrijke inspirerende bedrijfscultuur

Liantis stemt zich flexibel op naar haar medewerkers, focust op talent en expertise van de medewerker. Liantis is een dynamische organisatie, steeds openstaand voor verandering en verbetering. Ook zelfstandige medewerkers zijn gewaardeerd.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Koele onderneming, geen collegialiteit

Het is een dienst ter bescherming en preventie op het werk maar eigen personeel is een nummer. Geen opvolging, niks van empathie. Koele organisatie

Points positifs

Goede verloning, veel vakantie

Points négatifs

Personeel zijn nummers, geen betrokkenheid
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Begaand met hun cliënten

In antwerpen zijn oprecht bezig met hun cliënten!! Volgen ze nauwgezet op en bieden ondersteuning waar nodig! Ze hanteren een zeer persoonlijke aanpak waardoor je zelfzekerder wordt en gemakkelijk voelt. Zelfs na lange periode denken ze nog steeds aan u en denken/zoeken de perfecte match!

Points positifs

Persoonlijk
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Fijne werkgever met een vleugje verandering

Liantis is een fijne organisatie om voor te werken. Salaris gewijs is alles correct, transparant en betrouwbaar. Qua sfeer heel rustig en gemoedelijk is het dag dagelijks gegeve

Points positifs

Bedrijf dat met voeten op de grond staat

Points négatifs

Focus is niet in al de regio's even voelbaar
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Zeer goede werkgever

Liantis heeft respect voor het personeel en probeert dit ook duidelijk te maken door af en toe events, ontbijt, attenties,... te geven. Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden genoeg, zowel horizontaal als verticaal. Het verloningspakket onderging samen met de naam een hele update. Nu kan er veel meer op maat van de werknemer zelf gekozen worden voor bepaalde extralegale voordelen.

Points positifs

Flexibele uren en verloning.

Points négatifs

Commercieel bedrijf, dus ook onderhevig aan veranderingen volgens winst/verlies.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Dynamische en waardengedreven werkomgeving in volle beweging

Ik werk sinds 2006 bij Liantis en heb mij nog geen moment verveeld. Liantis is een professionele en moderne werkgever met ruime mogelijkheden om je te ontplooien en blijvend te ontwikkelen. Liantis is een waardengedreven organisatie. Onze baseline 'Samen werkt' is geen hol woord!
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Een mensgerichte organisatie met oog voor talent

Liantis is een topwerkgever: de organisatiewaarden worden doorgetrokken tot op het individuele niveau van de werknemer. Ze zijn heel mensgericht en nemen hun medewerkers onder de arm. Hierdoor kunnen ze een klantgerichte aanpak bieden en zijn zij zowel voor hun klanten als voor hun werknemers een ware compagnon de route. Bovendien biedt Liantis een aantrekkelijk loonpakket op maat van de medewerker. Wil je hier ook werken? Bekijk dan zeker hun vacatures!
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Grote organisatie met héél wat mogelijkheden

Bij Liantis kan je écht je eigen kwaliteiten voor de volle 100% inzetten. Meer nog: je wordt aangemoedigd om dit zoveel mogelijk te doen en stappen te zetten. Als dienstengroep stellen we elke dag alles in het werk om ondernemende mensen zo goed mogelijk te ondersteunen. Maar daarbij is er ook altijd aandacht voor de eigen medewerker. Met een marktconforme verloning, aandacht voor welzijn,...
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Mensgerichte organisatie waar echt wordt samen gewerkt

Liantis is een mensgerichte organisatie die voor ondernemers werkt, en dat merk je in alles. De focus van het management en leidinggevenden ligt zowel op resultaten als op het goed functioneren van een team. Er wordt écht samen gewerkt, schouder aan schouder en echt en oprecht. Die open cultuur zorgt ervoor dat we heel wat kunnen realiseren en samen fier kunnen zijn op de resultaten die we behalen. Liantis is een grote organisatie met heel wat locaties, maar toch kent iedereen veel meer mensen dan enkel het eigen kantoor. Dankzij de vele activiteiten en ondersteuning van sportevents ken je je collega's, de organisatie en de klanten veel beter!

Points positifs

teamwork
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Werken bij Liantis

Binnen een grote en diverse organisatie als Liantis ben je verzekerd van een veelzijdige loopbaan. We krijgen groeikansen en doen voortdurend nieuwe kennis op. We kunnen rekenen op een hedendaags en aantrekkelijk loonpakket, aangevuld met verschillende extralegale voordelen. Zo worden we beloond voor de goede prestaties van onszelf, ons team en de organisatie. Zin om schouder een schouder met ondernemende collega's mee te schrijven aan het verhaal van Liantis? Bekijk dan zeker onze vacatures!
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Vertrouwde compagnon de route

Bij Liantis vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemingstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een hr- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico's tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op beide oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Vous souhaitez en savoir plus sur le travail dans cette entreprise ?

Posez une question au sujet du travail chez Liantis ou de leurs entretiens d'embauche. Notre communauté est prête à vous répondre.Poser une question

Note globale

D'après 19 avis

Notes par catégorie

3,8 étoile(s) sur 5 pour Équilibre vie professionnelle/personnelle
3,9 étoile(s) sur 5 pour Salaire/Avantages sociaux
3,8 étoile(s) sur 5 pour Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
3,5 étoile(s) sur 5 pour Direction
3,7 étoile(s) sur 5 pour Culture d'entreprise

Comparer Liantis à

Découvrez-en plus sur Liantis dans des lieux très demandés

  • Entreprises
  • Liantis
  • Avis d'employés
Dites-nous comment améliorer cette page
Que voudriez-vous ajouter ou modifier ?