Avis des employés pour Lidl

Trouvé 185 avis correspondant à votre recherche Voir les 4.381 avis
Trier par: Pertinence | Note | Date
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
geen gezellige samenwerking in hoboken ze zijn er zo vals en gemeen
Assitent filaailmanager (employé actuel) –  Hoboken18 août 2019
de reden dat ik weg ben van lidl is dat ze mij niets hebben gegund en de hoboken lidl is de schandaligste filaal dat ik ken en zo vals die mensen daar daarom ben ik er weg van daar
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Nooit meer
Winkelbediende (ancien employé) –  Limburg (provincie)29 mai 2019
Wordt veel in de doofpot gestoken en ik heb er een burn out aan over gehouden
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3NonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Super job de vacance
preparateur de commande (ancien employé) –  Marche-en-Famenne27 avril 2019
Un endroit agréable pour un job étudiant et une belle rémunération
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2Non 2Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
altijd hetzelfde
kassamedewerkster (ancien employé) –  Zelzate18 mars 2019
ik moest alle dagen hetzelfde doen en er werd altijd wel gezaagd op je ondanks dat je steeds meer en meer je best doet.
Ook als je problemen hebt met je kind vinden ze het niet nodig voor je te laten gaan en geen respect voor je werk.
Ze willen steeds meer en meer dat je doet ondanks dat je er niet voor betaald wordt of respect alleen ook totaal niet.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 9Non 1Signaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
société bateau, travail bateau
Assistant manager (employé actuel) –  Bouffioulx12 mars 2019
tout est dans la titre.
si vous cherchez un emploi sans trop de prise de tête et ou on peut y faire carrière sans trop de vague LIDL est fit pour vous.

Beaucoup de collègues sympas .

Aucun management ni aucun suivi.
Points positifs
horaires
Points négatifs
aucune prise de décision .
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4Non 1Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Lidl
Caissière - réassortisseuse (employé actuel) –  Gilly10 mars 2019
Bonne entreprise en générale
J y suis depuis plus de 10 ans et je souhaiterais
Changer d orientation pour un travaille moins lourd physiquement.
Je suis a l ecoute et j aime beaucoup expliquer aider ...
Voilà pourquoi je me dirige vers autre chose.
Si non je n ai a rien a reprocher a Lidl j y passé de tres bon moment avec mes clients mes collègues.
Points positifs
Job stable CDI rapidement
Points négatifs
Manque de temps pour l installation du rayons frais, Devoir allez vite a la caisse, Ne pas prendre plus de temps pour la clientèle, Devrait avoir un service de nettoyage.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 5Non 2Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Polyvalence du poste
Caissiere - reassortisseuse (ancien employé) –  Gembloers17 février 2019
De caissière à reassortisseuse, en passant par les commandes ou la gestion des stocks.
Apprentissage quotidien.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 5Non 1Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Productivie en gezellige werkomgeving
arbeidster (ancien employé) –  Tienen6 février 2019
Klantvriendelijk zijn en flexibel zijn. Eventuele uren van colega's overnemen bij ziekte of onverwachte omstandigheden.
Points positifs
pauze, en er was water en koffie.
Points négatifs
Er waren geen extra voordelen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3Non 2Signaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Avis
Employée polyvalente (ancien employé) –  Mouscron Luingne9 janvier 2019
Mauvaise expérience
Il faut avoir 36 bras
Être disponible tout le temps, même quand on doit être en congé
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 5Non 5Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Travaille Plaisant
Préparateur de commande CLW (ancien employé) –  Courcelles8 janvier 2019
Bon travaille pour jeunes motiver, travaille physique.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 12Non 6Signaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
niks was aangenaam
kassierster en aanvulsster (ancien employé) –  Gent20 décembre 2018
geen aangename plaats om te werken. Je bent een nummer en dat merk je enorm.
Points positifs
niks
Points négatifs
veel te veel om op te sommen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 6Non 6Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Environnement de travail agréable
Caissier réassortisseur (ancien employé) –  Tertre, BE9 décembre 2018
Horaire de travail correspondant a mes critères, Salaire très correct
Points positifs
Salaire
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 14Non 1Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
gezellige werkomgeving
Assistent filiaalmanager (employé actuel) –  Limburg (provincie)1 décembre 2018
het is heel fijn werken. ik doe mijn werk ook heel graag daar. veel afwisseling. de dag gaat er zeer snel voorbij. ik vind voor mijzelf de werkdruk die er is een uitdaging. ik kan er goed mee om. heb er ook heel veel bijgeleerd. nadeel is op bepaald moment geen doorgroei mogelijkheden meer terwijl je het wel zou kunnen. en sommige zaken worden niets mee gedaan. alsof ze niet luisteren als je met een probleem zit. binnen het team wordt er wel geluisterd maar de mensen die hoger zitten niet.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3Non 3Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Warme omgeving en toffe collega’s
Filiaalbediende (employé actuel) –  Zelzate26 novembre 2018
Ik werd heel goed vriendelijk ontvangen.
Mijn sollicitatiegesprek stelden ze mij op mijn gemak
Opleiding was goed. Ze verwachten wel dat je snel meekan en werk ziet.
Points positifs
Water en koffie zijn gratis
Points négatifs
Geen korting op jouw aankopen.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4NonSignaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Lidl Weduwe
Assistent manager (employé actuel) –  Antwerpen (provincie)8 novembre 2018
Ik ben de vrouw van een medewerker bij Lidl. Een Lidl weduwe als het ware. Ik schrijf deze review omdat ons gezin na meerdere jaren Lidl effectief lijdt onder mijn man zijn job als assistent manager.
Mijn man heeft nooit vaste uren, zelfs niet binnen de afgesproken bevestigde en afgetekende uurroosters. Dit maakt het voor ons gezin zeer moeilijk om dingen te plannen. Weekendje weg? Niet voor ons, speelafspraak met andere gezinnen, niet voor ons... Een afspraak maken bij eender welk bedrijf om zaken te regelen: onmogelijk.

Het management wijzigt elke paar maanden met daarbij ook de persoonlijke voorkeuren van het management. Wat het quasi onmogelijk maakt om de instructies te volgen, gezien deze te pas en te onpas veranderen.
Om dan nog te zwijgen over de pesterijen. Mijn man krijgt steevast dagelijks de zware klussen, want ja... hij is een man en als hij er is moeten de vrouwen dat toch niet allemaal doen. Vrije zaterdagen? Ongekend, dit jaar 2 buiten zijn wettelijke vakantie. Verlofaanvraag voor een zaterdag omwille van een familiefeest of verjaardag van de dochter. Afgekeurd op 1 week voor het evenement, terwijl de aanvraag al 5 weken binnen was... Dit dan regelen met de collega's om te wisselen zodat bezetting optimaal blijft: afgekeurd. Allemaal zonder reden. Daarnaast bestaat er ook het favoritisme en discriminatie, een vrouwelijke medewerker mag wél uren verschuiven voor zorg voor haar kind, een mannelijke niet (zelfs geboorteverlof van een . Het is de moeder namelijk die moet opdraaien voor de zorg van haar kind... Zo werd hem verteld. Kleine nota: voor mij is een
  plus... dag sociaal verlof een verlies van €140, bij Lidl: ongeveer de helft.
Omgekeerd gaat alles dan weer wel. Werken op de vrije dag, uurtjes langer werken, extra ritjes doen naar andere filialen buiten de werkuren om goederen op te halen... Bijspringen in een ander filiaal bij ziekte of verlofperiodes. Allemaal geen probleem voor mijn wederhelft. Hij doet dat met veel plezier zelfs.

Er worden ook dossier nota's uitgedeeld gelijk zoete broodjes. Een fout gemaakt? Dossier nota, ook al is deze fout door een andere medewerker gemaakt tijdens jou week verlof. Als je het mij vraagt is Lidl de meest mensonvriendelijke winkelketen ter wereld en betalen ze hun medewerkers bijlange niet voldoende om hen te behandelen zoals zij dit doen.

Ik heb het geluk de vrouw te zijn van een brave, respectvolle, goedlachse, hardwerkende man die ondanks alles heel positief in het leven staat. Daarom begrijp ik niet waarom hij in zijn job op die manier behandeld kan worden.
  moins
Points positifs
Leuk concept, goede producten, toffe job op zich
Points négatifs
Onmenselijke eisen en behandeling van de medewerkers (zero work-life balance)
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 16Non 2Signaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
mauvaise equipe
Caissière réassortisseuse (ancien employé) –  Herstal2 novembre 2018
es travail chez idl n'est pas mal mais au niveau de l'intégration les équipe sont fort fermer
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 7NonSignaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Employés sous pression
Caissier (ancien employé) –  Dison26 octobre 2018
Les employés sont sous pression, l'ambiance n'est pas bonne
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 9Non 3Signaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
mijn slechtste werkervaring ooit in gans mijn beroepsleven.
Assistent filiaalleider (ancien employé) –  Ronse en Oudenaarde17 octobre 2018
Opleidingscentrum te Merelbeke OK maar in de winkels te Ronse en Oudenaarde was een groot fiasco.
Geen organisatie door de reeds jarenlange ervaren filiaalleidsters.
Hoge werkdruk, geen tijd om pauzes te nemen , vernederende opmerkingen, tot pesterijen toe....
Points positifs
verloning
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 9NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Paar toffe collega's leten kennen
Medewerker kassa (ancien employé) –  Linkeroever27 septembre 2018
Wel veel bijgeleerd op korte termijn.
Bakkerij , non-food
Points positifs
Soms wel goede sfeer met collega's
Points négatifs
Alleen water was gratis
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 3Signaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Bof
Caissière - Ré-assortisseuse (ancien employé) –  Moeskroen25 septembre 2018
Promets mont et merveilleux pour au final vous licencier car plus assez de travail
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 5Non 4Signaler
Page attribuée

Vous souhaitez en savoir plus sur le travail dans cette entreprise ?

Posez une question au sujet du travail ou de l'entretien passé chez Lidl. Notre communauté est prête à vous répondre.

Poser une question

Note globale

3,3
D'après 4.381 avis
5830
41,3 K
31,1 K
2542
1607

Notes par catégorie

2,9Équilibre vie professionnelle / personnelle
3,5Salaire/Avantages sociaux
3,1Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
2,9Management
3,0Culture d'entreprise