LolaLiza
Recevez de nouvelles offres d'emploi et de nouveaux avis chaque semaine !

LolaLiza - Carrières et emploi

À propos de nous
LolaLiza: celebrating women since 2001

LolaLiza werd in 2001 opgericht door drie ondernemers met dezelfde wens: modieuze en betaalbare kledij ontwerpen voor alle vrouwen.Wij geloven dat uiterlijke vertoning de innerlijke geest weerspiegelt, en willen zelfzekere vrouwen daarom ook zo uitdossen. Elke vrouw is mooi, en verdient het om zich zo te voelen.
 – plus... Bij LolaLiza kunnen onze klanten daarom altijd rekenen op topservice – met een glimlach!

Lolawhat? L-o-l-a-L-i-z-a !


Onze naam duidt op twee aspecten die eigen zijn aan elke vrouw: mysterie en charme. Terwijl ‘Lola’ verwijst naar de sexy, mysterieuze kant van de vrouw, benadrukt ‘Liza’ haar zachtaardige en goedhartige persoonlijkheid. Een vrouw heeft namelijk meer dan slechts één eigenschap, en LolaLiza laat toe om die één voor één uit te spelen.


LolaLiza is een trots, 100% Belgisch kledingmerk


Het grootste deel van onze collecties wordt dan ook “in house” gemaakt, in het hoofdkantoor gelegen in het hartje van Brussel. Wij creëren kledij voor vrouwen met pit die graag hun persoonlijkheid in de verf zetten. Kledij die laat zien wie ze zijn in al hun facetten. Wij ontwerpen kledij voor jou.


Vrouwen hebben de kracht om hun eigen succes te bepalen en doen dat nog meer in een outfit waarin ze helemaal zichzelf kunnen zijn.


Sexy, comfy, elegant of juist extra feestelijk? LolaLiza biedt de geknipte outfit voor elke gelegenheid. Onze kledij is bovendien beschikbaar in talloze maten, zodat werkelijk alle vrouwen zich goed kunnen voelen én er goed kunnen uitzien.
 – moins
Découvrir pourquoi postuler

Comment est l'environnement de travail chez LolaLiza ?

3,5
Équilibre vie professionnelle / personnelle
3,3
Salaire/Avantages sociaux
3,2
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
3,4
Direction
3,5
Culture d'entreprise