Avis des employés pour LolaLiza

Trouvé 38 avis correspondant à votre recherche Voir les 42 avis
Trier par: Pertinence | Note | Date
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Een leuk familiebedrijf met doorgroeimogelijkheden
Store Manager (ancien employé) –  Diest en Aarschot2 décembre 2019
Destijds begon ik bij Lolaliza in Diest centrum als part time verkoopster.
Al snel schakelde ik door naar een full time betrekking en na enkele jaren kreeg ik de aanbieding om als shop manager aan de slag te gaan.
Dankzij de doorgroeimogelijkheden binnen Lolaliza ben ik ondertussen shop manager van 2 filialen.
Lolaliza is een leuk familiebedrijf waar je kan genieten van diverse opleidingen in verkoop, management, visual merchandising , ergonomie, ...
Er worden ook interne wedstrijden georganiseerd , er heerst een fijn teamgevoel.
Kortom een zeer aangenaam bedrijf om voor te werken.
Points positifs
teamsfeer, ontbijtmeetings, gratis uniform
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Fijne werksfeer met doorgroeimogelijkheden en regelmatig opleidingen.
Shopmanager (employé actuel) –  Kuringen28 novembre 2019
Werken bij Lolaliza is een gevoel van thuiskomen. Je wordt opgenomen in een hechte familie. Eerst krijg je een zeer volledige opleiding en daarna kan je steeds bij iemand terecht met je vragen of opmerkingen. Er is een mooi evenwicht tussen werk en privé. Er wordt altijd naar je geluisterd als je ideeën of opmerkingen hebt. Je harde werk wordt zeer gewaardeerd en beloond onder de vorm van een ontbijtje met je team of een barbeque met je regio of cadeaucheques. Aarzel dus niet om de stap te zetten om bij lolaliza te werken. Eens je er werkt wil je er nooit meer weg.
Points positifs
Fijne werksfeer, doorgroeimogelijkheden en gratis uniform
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Fantastische werksfeer, droomjob.
Assistant Manager (employé actuel) –  Tielt-Winge Sint-Joris-Winge1 novembre 2019
Werken bij lolaliza is als thuiskomen. Elke dag opnieuw is het een uitdaging. Voor mij is dit absoluut mijn droomjob. De vele variatie en de samenwerking met collega’s maakt de ideale werksfeer. De ultieme beleving geven naar klanten toe is waar we elke dag opnieuw naar streven en dat maakt ons juist zo uniek. Er worden opleidingen en workshops voorzien, er word geluisterd naar het personeel, er zijn doorgroeimogelijkheden en dat maakt van lolaliza de ideale werkgever.
Points positifs
Opleidingen, leuke werksfeer, workshops, doorgroeimogelijkheden
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Gezellige werkomgeving
Winkelbediende (ancien employé) –  Sint-Niklaas30 octobre 2019
Druk dus snel werken.
Vriendelijke collega's.
Goed verdiend voor een jobstudent.
Perfecte hoeveelheid tijd pauze.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Heel leuk bedrijf om voor te werken!
verkoopster/kassierster (ancien employé) –  Olen30 septembre 2019
Heel leuk bedrijf om voor te werken. Ikzelf heb eerst mijn stage gedaan bij Lola & liza, daarna heb ik een contract gekregen van bepaalde duur.
Helaas was er geen mogelijk voor een contract van onbepaalde duur, anders was ik hier nog aan het werk.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Goede leer ervaring, dankzij de lieve manager
verkoopster/kassierster (ancien employé) –  Wijnegem26 septembre 2019
Jaren geleden mijn verkoop carrière begon bij lola en liza wijnegem. Had een super manager die me veel heeft bijgebracht
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2NonSignaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
esprit d'equipe
GERANTE (ancien employé) –  liege25 novembre 2018
avant ouverture du magasin , controle de caisse ,lecture des mails et planification des instructions recues, verification des livraisons faites chaque jour, ouverture ,acceuil et conseils à la clientele, en meme temps deballage des colis à mettre sur cintre et correctement dispose dans le display , garder en permanence en vue les indices de vente et faire des changement si necessaire. faire les vitrines. A la fermeture nettoyer et ranger le magasin,faire les comptes,
a la maison faire les plannings
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2Non 1Signaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
weinig respectvolle werkgever
Sales assistent (employé actuel) –  Blankenberge8 novembre 2018
geen balans tussen werk /privé
slechte arbeidsomstandigheden
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 1Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
aucune opportunité d'évolution.
vendeuse (ancien employé) –  Liège2 novembre 2018
dommage qu'il n'y a plus possibilité de monter en grade ou même d'avoir une temps pleins chez vous ; j'ai adorer travailler pour votre marque mais j'ai du partir pour raison d'h/mois . on me proposait un CDI 18H/semaines et ma DM ma bien spécifier qu'il n'augmenterais pas avant 5 ans ... j'ai 26 ans et un projet d'acheter une maison donc ce n'était vraiment pas comptable avec on contrat . Bien dommage car j'ai appris beaucoup chez vous et je m’épanouissais vraiment :)
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2Non 1Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Belgian fashion company with international expansion plans.
Employee (employé actuel) –  Brussels HQ12 avril 2018
Very ambitious company, things move fast. Teams are strong and young. Dynamic environment that respect work/life balance. Very low threshold to managers & shareholders. It's like a big family.
Points positifs
Colleagues
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 2Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Leuke bedrijf!
Verkoopster (employé actuel) –  Antwerpen (provincie)11 avril 2018
Lolaliza is leuk bedrijf met een superleuke collectie!
In de winkel is het hard maar leuk werken en ligt de nadruk voornamelijk op de klantvriendelijkheid en het bedienen van klanten.
Mijn shopmanager is zeer toegankelijk en een aangenaam persoon om mee te werken. Het leukste aan mijn job vind ik de afwisseling en het contact met de klant.
Points positifs
collega's, klanten
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3Non 2Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Was een leuke ervaring, ging heel vlot, aangenaam om stage te doen
Verkoopster kleding (ancien employé) –  Waregem10 mars 2018
Alles werd op de puntjes uitgelegd en ik werd snel bij bestuurd. Top team!
Points positifs
Afwisseling
Points négatifs
Geen pauze na langdurig rechtstaan.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 1Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Ambitieuze en familiale sfeer bij LolaLiza
Bediende (employé actuel) –  Brussel7 février 2018
Mijn avontuur bij LolaLiza begon als uitzendkracht. Na elke weken kreeg ik de opportuniteit om vast in dienst te komen. Dit heb ik mij nog geen enkel moment beklaagd! Ik raad LolaLiza aan aan mensen die houden van een leuke sfeer ondere collega's en geen schrik hebben om het nodige initiatief te nemen.
Points positifs
Ontbijt, onboarding, diversiteit
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3Non 1Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Aangenaam familiebedrijf
Administratief medewerker (employé actuel) –  Administratie7 février 2018
Bij LolaLiza kom je terecht in een aangenaam familiebedrijf.
Er heerst een losse, informele sfeer en het management is zeer toegankelijk. De meeste communicatie gebeurt tweetalig en de teams zijn heel divers samengesteld.
Het hoofdkantoor is vlot bereikbaar en bevindt zich op wandelafstand van het Centraal-Station.
Points positifs
ligging, management, collega's
Points négatifs
koffie
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 1Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Leuke job met leuke collega's
Vakantiejob bij Lola & Lisa in Ieper (verkoopster) (ancien employé) –  Ieper13 octobre 2017
Zeer leuke plaats waar ik mijn vakantiejob heb gedaan. Het team is super leuk om mee samen te werken.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 1Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
avis très bon
preparateur de commande manutantion (ancien employé) –  Bierges9 octobre 2017
très bonne entreprise humainement parlant, rsepect et bon travaille d équipe.
Points positifs
belle et entreprise
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4NonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Een gezellige werkomgeving is een pluspunt
Verkoopster (employé actuel) –  Halle1 octobre 2017
Heel leuk werken maar klaar voor een nieuwe uitdaging
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 1Signaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
zeer moeilijk bedrijf -leuke merk
Marketing Coordinator (ancien employé) –  Brussel26 septembre 2017
van management tot collega's zeer wisselvallig karakter. Veel last minute werk een groot organisatie probleem in de firma. Te veel micro management.
Points positifs
korting op kledij
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4NonSignaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
zeker geen lproductief bedrijf
Floor Manager (ancien employé) –  wijnegem11 mai 2017
hier moet je niet zijn als je geprikkeld wil worden om te leren .
de druk om te presteren is hier zo groot dat de eigenheid van de klant uit het oog word verloren .
toch wel spijtig want dit is nog een familie bedrijf dat veel potentieel heeft
Points positifs
familiebedrijf
Points négatifs
ze willen te snel groot worden
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4NonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Leuke omgeving
Winkelbediende (ancien employé) –  Gent8 mai 2017
De mensen rond de omgeving zijn heel vriendelijk het is heel leuk om daar te werken.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 2Signaler
Page attribuée

Vous souhaitez en savoir plus sur le travail dans cette entreprise ?

Posez une question au sujet du travail ou de l'entretien passé chez LolaLiza. Notre communauté est prête à vous répondre.

Poser une question

Note globale

3,8
D'après 42 avis
59
419
310
24
10

Notes par catégorie

3,7Équilibre vie professionnelle / personnelle
3,3Salaire/Avantages sociaux
3,4Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
3,6Management
3,7Culture d'entreprise