Avis des employés pour Nike

Trouvé 78 avis correspondant à votre recherche Voir les 7.469 avis
Trier par: Pertinence | Note | Date
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
het was heel leuk
Magazijnier (ancien employé) –  Herentals16 mai 2019
ik vond het een toffe ervaring. ik heb kei leuke mensen ontmoet. het was heel aangenaam om daar te werken. maar het was heel ver voor me dus het was moeilijk om daar te geraken
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
fijn bedrijf en omgeving om in te werken
Bediende (ancien employé) –  Laakdal2 avril 2019
er heerst een aangename werksfeer, iedereen wordt gelijk behandeld; Men heeft er geen vooroordelen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Fijne collega's altijd leuk om bij Nike te werken.
Orderpicker (ancien employé) –  Ham29 mars 2019
Altijd gemotiveerd gewerkt bij Nike.
Altijd super tof met toffe collega's!
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
productie, teamwerking
Jobstudent (ancien employé) –  Laakdal3 mars 2019
Samen werkende team. Fijne werksfeer.
Ergonomisch werken
Points positifs
Samen lunchen
Points négatifs
Geen extra pauze als het werk klaar is
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Corruptie binnen de onderneming
Processor (ancien employé) –  Laakdal APP324 février 2019
Dag,

Ik heb hier op interimbasis gewerkt voor een totale duur van 1 jaar via startpeople, zeer slechte interim kantoor als je hier wilt werken ga via tempo team.
Binnen de onderneming heb je de AM(Area Manager) en dan heb je de coaches, daar onder vallen de vaste, tijdelijke & interimmers, het werk is niet zwaar, zeer laag betaalde loon voor in de nacht, 15jaar geleden hadden ze betere lonen. De coaches en de Area manager spelen onder één hoed, ook al werk je 1 jaar in dit bedrijf nooit afwezig geweest altijd keep your eyes (targets) gehaald, flexibel ingesteld altijd komen over werken, nog zetten ze u buiten, zogezegde tijdelijke contract wacht er al een jaar op, werknemers die 20jaar daar werken voeren de zelfde taken als een interimmer uit dus geen doorgroei mogelijkheden,
Je wordt hier niet eerlijk behandeld dus geloof niet in de sprookjes die Nike vertelt, het is een en al onzin de policy die dit bedrijf hanteerd, ik heb erg spijt dat ik 1 jaar van mijn leven hier kwijt ben geraakt, ik raad het iedereen af om hier te werken, je zal nooit eerlijk behandeld worden veel roddels veel vriendjespolitiek, en achterbaks mensen, ook de coaches niet te vertrouwen want zij zullen alles eraan doen om u in zijn macht te houden maar zal niet ten nadelen van nike spreken ook al heb je gelijk, kinderfabriek met nonsense praters,
Points positifs
Weekelijks uitbetaald via interim
Points négatifs
Lunch: In de gevangenis krijg je beter eten
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 6Non 3Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
goede werkatmosfeer
Order-picker (employé actuel) –  Laakdal12 février 2019
Order-picking of replenishment taken uitvoeren
heb een training gehad van 3 dagen om mee te kunnen draaien in het process
aangename werksfeer
veel flexibiliteit
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Bedrijf met doorgroeimogelijkheden maar mindere communicatie
laakdal magazijnmedewerker (employé actuel) –  Laakdal14 janvier 2019
Werken bij Nike heeft zijn voordelen en nadelen zoals elke job denk ik. Er word veel tijd en moeite gestoken in het opleiden van mensen en het doorgroeien naar verdere functies. Maar vind dat de communicatie naar zijn werknemers er soms wel minder.
Points positifs
Restaurant aan democratische prijzen
Points négatifs
communicatie
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2NonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Leuke sfeer
Magazijnmedewerker (ancien employé) –  Laakdal13 décembre 2018
Ik vond het een fijne werkervaring. Door in Nike Laakdal te werken, heb ik geleerd wat tempo betekent. In de zomervakantie was het enorm warm, maar dat viel mee.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 2Signaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
pas bon
Vendeuse (ancien employé) –  Messancy, BE3 décembre 2018
mauvaise experience ces une entreprise pour des robots et non des humain
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
nike
Operationele medewerker returns (ancien employé) –  Herentals12 novembre 2018
groot bedrijf , weinig uitdagende taken . weinig uitdaging
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 5Non 1Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Gezellige werkomeving en sfeer
Orderpicker (ancien employé) –  Herentals18 octobre 2018
's Morgens kwam je aan en werd je vriendelijk begroet door iedereen, ook buiten. Het was zeker moeilijk om alles aan te leren maar zelfs bij fouten komen ze je heel vriendelijk aanspreken en maken ze ook zeker dat hoe het begrijpt en achteraf wel weet hoe het moet.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 6Non 2Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
/
Magazijnmedewerker (employé actuel) –  Laakdal16 octobre 2018
Best wel een goede werkomgeving qua sfeer en een veilige werkomgeving, werken met mensen van verschillende nationaliteiten.
Points positifs
warm eten en gratis water, chocomelk of soep
Points négatifs
niet zoveel doorgroeimogelijkheden
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4Non 1Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Productief
Herentals - Bediende (employé actuel) –  Herentals8 septembre 2018
Nike is een productief bedrijf. Zo staan de veranderingen binnen het bedrijf ook nooit stil.
Ik heb binnen Nike al heel wat bijgeleerd.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 1Signaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Gezellige werkomgeving
orderpicker/ magazijnier (ancien employé) –  Laakdal3 septembre 2018
goeie werksfeer fijne collega's.
Behulpzaam.

Geen zwaar werk , het moeilijkste was orderpicking , dat was de fijnste wat ik deed.
Points positifs
bij feestdagen was lunch gratis, nike shop konden we inkopen doen aan half van de prijs.
Points négatifs
afstand was een probleem
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 1Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
productieve en gezellige werksfeer
Orderpicker (ancien employé) –  Laakdal22 août 2018
Teamwork opzich heel belangrijk. Goed betaald, vooral nachtpost was ideaal voor mij. Ging heel graag werken.

orderpicken
leren voice picken
directie nooit gezien
fijne collega's
moeilijkste van de job was er voor te zorgen dat iedereen gelijk behandeld werdt
leukste was de samenwerking met de andere collega's
Points positifs
maaltcheques, restaurant, nachtpremie, gratis koffie, thee, chocomelk en water, personeelskorting, sportfaciliteiten
Points négatifs
nachtrestaurant van hoofdgebouw was alleen daar open, drukte op de parking
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2NonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Goede werksfeer
orderpicker (ancien employé) –  Laakdal13 août 2018
Leuke job leuke sfeer voor te werken en ook warm eten en korting in de winkel bij nike
Points positifs
KORTING WINKEL
Points négatifs
GEEN
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 1Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Special one
Teamcoach logistiek (employé actuel) –  Laakdal10 août 2018
Nike is a very special company, there are two ways. either you like it or either you don't. If you the culture suits you than you have an amazing place.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Goed
Productiemedewerker (ancien employé) –  Tessenderlo1 juin 2018
VAS goed teamwork pauze beetje kort valt mee labelen. Lunch perfekct
Points positifs
F
Points négatifs
V
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 3Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
je mag nooit werken door interimcontracten
Magazijnmedewerker (ancien employé) –  Laakdal29 mai 2018
doordat je onder een interimcontract werkt ben je meer thuis dan aan het werk. in de zomervakantie mag je helemaal niet werken zodat ze goedkope jobstudenten kunnen laten werken.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 5NonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Gezellig en productief
orderpicker (ancien employé) –  Laakdal14 mai 2018
Werken bij Nike is een topper!
Leuke collega's, leuk werk en nog een goede salaris ook!
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 1Signaler
Page attribuée

Vous souhaitez en savoir plus sur le travail dans cette entreprise ?

Posez une question au sujet du travail ou de l'entretien passé chez Nike. Notre communauté est prête à vous répondre.

Poser une question

Note globale

4,2
D'après 7.469 avis
53,5 K
42,3 K
31,2 K
2310
1181

Notes par catégorie

3,9Équilibre vie professionnelle / personnelle
3,8Salaire/Avantages sociaux
3,6Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
3,6Management
4,1Culture d'entreprise