Avis des employés pour Procter & Gamble

Trouvé 25 avis correspondant à votre recherche Voir les 5.759 avis
Trier par: Pertinence | Note | Date
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Eentonig werk
Technisch operator (employé actuel) –  Mechelen29 octobre 2019
Je moet er voor zijn om bekeken te worden veel testen af te leggen en muggenziften op details.
Een 1 jaar interim dan een een jaar contract dan misschien vast contract...
Points positifs
1, 98€ voor een warme maaltijd, goed loon...
Points négatifs
Veel regels, veel opleiding voor kwalificaties, slechte opleiding, 1 jaar interim dan een jaar contract dan misschien vast...
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Good Internship
Financial Analyst Intern (employé actuel) –  Brussels6 octobre 2019
Great place to intern.
Loads of responsibility for interns and a good salary.
Intern events throughout the summer and nice colleagues.
Not too much overtime.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Slechste werkervaring ooit.
bediening van otor, bpa en closer (ancien employé) –  Operator23 juillet 2019
De interimmers worden behandeld als uitschot.Er word tegen je geroepen door je oversten.En zijn oversten moeten je altijd van die neerbuigende steken geven.Ze hebben een policy van feedback verlenen aan iedereen .
Maar als je het durft te geven aan een van de verantwoordelijken . Dan vlieg je buiten. Ze ontslaan interimmers voor het minste onzin.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 1Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
environnement de travail normal
Assistant researcher (interim) (ancien employé) –  Brussel25 mars 2019
Travail en équipe et un manager qui veille au bon déroulement du travail. Opportunité de rencontrer beaucoup de personnes.
Points positifs
bel environnement/ très libre
Points négatifs
aucuns avantages en nature
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Goede balans van de sfeer & werk
Administratieve hulp (ancien employé) –  Mechelen6 mars 2019
Er is een goede sfeer op de werkvloer waardoor het alles vergemakkelijkt om vragen te stellen aan de verschillende collega's. Met als gevolg dat er goede productiviteit is en dat iedereen op de hoogte is van wat er exact moet gedaan worden.
Points positifs
goede sfeer
Points négatifs
Jobstudenten zijn geen topprioriteit.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Ambiente flessibile e stimolante
studentessa universitaria (ancien employé) –  Brussel-Belgio26 octobre 2017
Ottima compagnia.Valorizza i dipendenti.Buone possibilità di crescita.
Points positifs
Crescita professionale
Points négatifs
Stipendio
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Geen samenhang
Depal-operator (ancien employé) –  Hombeek6 septembre 2017
Depal-operator is het beginnend process,waar veiligheid garant sta,maar helaas niet altijd was....
Points positifs
Aankoop van producten op fabrieksprijs
Points négatifs
doorgroeimogelijkheden
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Très bonne expérience
Etudiant (ancien employé) –  Strombeek-Bever24 mai 2017
Très bonne expérience pour des jeunes cherchant à découvrir le travail dans une multinationale.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
productive
Laboratory Technician (ancien employé) –  brussels31 mars 2017
it was very productive for to work for procter and gamble as a chemistry student. i have learned a lot about chemistry of course and how my future job may look like.
Points positifs
free parking
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Aangename werksfeer in confortabele omgeving
Labo assistent (ancien employé) –  Grimbergen Strombeek-Bever9 février 2017
Kom ik graag toelichten in een persoonlijk interview.
Glijdende werkuren,
restaurant met personeelskortingen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Great place to grow technically and humanly
R&D Process Engineer (employé actuel) –  Brussels, Belgium8 novembre 2016
I've learned to build there self confidence and great technical skills.
I've met amazing people and get in touch with many cultures worldwide.
Some managers really have a gift to raise, develop and respect people.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Strong and interesting company to work for
R&D Administrative Laboratory Technician (ancien employé) –  Grimbergen21 avril 2016
Back in 2005 I worked for this big and well-known company as an administrative lab technician to create a digital inventory of the products and raw materials used at the R&D lab in Grimbergen, Belgium.
I've had nice co-workers, and I enjoyed the short period that I was employed on interim contract.
They even asked me to stay longer, but I refused because the specific matter the R&D lab worked on did not gain enough of my interest.
I'm more interested in (bio)medical related jobs.
Points positifs
Good salary and other extras
Points négatifs
Obligation to pass exams in order to be hired permanently
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Environnemnt de travail épanouissant
Researcher Associate (employé actuel) –  Brussels1 mars 2016
Très bonne ambiance et expérience enrichissante au niveau humain et professionnel pour une première expérience à ms yeux.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
A great place to Learn
R&D Senior Project Engineer (employé actuel) –  Brussels, BRU24 juillet 2015
Always surrounded by very smart people. Constantly learning- You're expected to lead projects with a multi-functional team from Day one. Very challenging and motivating.

However, as any big company, P&G has many long processes to follow that reduce productivity of employees. There is a lack of focus on what matters and essential tasks are not rewarded. Thus, people shift focus on self-promoting vs. work well done due to current climate.

Slowing pace of promotion (due to reorganization and the selling off of brands) Becoming more top down versus historically bottom up with decision making.

Advice to Management
Create an spirit of collaboration vs. competition. Promote more team work and ensure people are recognize for job well done and avoid recognizing people just for marketing ideas.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Buena experiencia
I+D Departamento de Packaging (ancien employé) –  Bruselas21 avril 2015
El trabajo en la empresa era exigente pero realizable y el ambiente laboral bastante agradable especialmente con mi equipo el que creo que se puede calificar de inmejorable.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Innovatief, uitdagend vanaf dag 1, technologische omgeving, multicultureel
Labassistent (ancien employé) –  Brussels, BRU12 février 2015
Door de glijdende uren kon ik zelf mijn dagen plannen, wat handig was gezien ik met openbaar vervoer vanuit Leuven moest komen.
Via een handig intern systeem had je een ideaal overzicht waar andere collega's mee bezig waren en wanneer ze beschikbaar waren of in vergadering zaten.
Ik werd heel goed ontvangen en vond het een pluspunt om in een multiculturele werksfeer terecht te komen.
Het was wel een veeleisende job met verschillende projecten en zeer scherpe deadlines, dus er kwam veel planning aan te pas en soms overuren.
Het feit dat ik onmiddellijk zelfstandig op een project werd gezet, vond ik enerzijds verrassend, maar wel positief en een blijk van wederzijds vertrouwen. Hands-on-experience is de beste leerschool voor individuele ontwikkeling.
Typische taken vragen samenwerking binnen en buiten het bedrijf, discipline, projectmanagement, contact met consumenten, handelspartners, externe aandeelhouders, etc.
Points positifs
Prachtige accomodatie, gezellig bedrijfsrestaurant met terras en grote vijver
Points négatifs
uurtje onderweg met openbaar vervoer, werkdruk
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
leuke omgeving, leuke collega' s
bewakingsagent (ancien employé) –  Strombeek-Bever, VLG16 octobre 2014
als bewakingsagent vooral rondes lopen op de site
de toegangscontrole verzekeren
3 ploegen stelsel werken: dan, avond en nacht
weekend werk
ook zon en feestdagen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Great company, great people to work with.
EMEA IT Service Leader (ancien employé) –  Brussels7 octobre 2014
Great company, great people to work with.It is a great place to start your career. You meet very talented and kind people with diverse background and learn everything about management.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Travail en tant que chercheur
Researcher (employé actuel) –  Grimbergen28 décembre 2013
R&D technology department :
recherche sur les particules, création de
nouveaux tests, fabrication de batch, expéditions, etc.


Grande liberté dans l'organisation du travail,
Points positifs
autonomie dans le travail.
Points négatifs
Travail en tant qu'interimaire
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 2Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
een internationale productieve omgeving
pilotplant engineer (employé actuel) –  pilotplant 3 juillet 2013
Een gezonde werkomgeving met veel aandacht voor de ontwikkeling en de groei van een persoon gedurende de professionele carrière.
tussen personeel en directie een open overleg structuur waarin ieders mening geapprecieerd wordt.
Points positifs
de doorgroei mogelijkheden
Points négatifs
afstand woon werk verkeer
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
Page attribuée

Vous souhaitez en savoir plus sur le travail dans cette entreprise ?

Posez une question au sujet du travail ou de l'entretien passé chez Procter & Gamble. Notre communauté est prête à vous répondre.

Poser une question

Note globale

4,2
D'après 5.759 avis
52,7 K
41,8 K
3836
2219
1159

Notes par catégorie

3,9Équilibre vie professionnelle / personnelle
4,0Salaire/Avantages sociaux
3,7Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
3,8Management
4,0Culture d'entreprise

Avis selon le lieu