t-interim
Recevez de nouvelles offres d'emploi et de nouveaux avis chaque semaine !

La société t-interim

T-Interim is een onafhankelijke, duurzame en toekomstgerichte hrm-organisatie. De Vlaamse overheid richtte in 1980 t-interim op. 22 jaar later, is T-Interim geprivatiseerd en heel wat ervaring in het uitzendgebeuren rijker. De goede verstandhouding met de overheid bleef uiteraard behouden. "Sociaal-ethisch ondernemen" is topprioriteit voor t-interim. – 

talent groeit bij t-interim

t-interim: met de t van talent

De ‘t’ van t-interim staat voor talent. Want u krijgt er de kans om úw talenten te ontwikkelen en een succesvolle carrière uit te bouwen. Welk pad u exact bewandelt? Daar beslist u mee over. U krijgt uitgebreide coaching van t-groep als u nieuwe verantwoordelijkheden opneemt. Zo groeit u en ontplooit u uzelf in het juiste tempo.

Welkom bij t-interim

t-interim is een van de grootste uitzendbureaus van België. En een onderdeel van t-groep. De hoofdzetel ligt in Mechelen. Daar bouwt u mee aan het succes van zowel t-interim als zusterbedrijf Ascento. Bijvoorbeeld als hr-medewerker, IT’er, marketeer of boekhouder. Daarnaast zoeken we voortdurend gemotiveerde medewerkers die onze kantoren doen draaien. t-interim en Ascento zijn in heel België actief.