4,5 étoile(s) sur 5.
Soumettre un avis

Avis des employés pour Talentus

Evaluer cette entreprise
Intitulé du poste
Tous
Lieu
Tous

Notes par catégorie

4,6Équilibre vie privée/professionnelle

Trier par

PertinenceNoteDate
Voir les 25 avis

Société avec un esprit très familial

Avis à la une

L'avis le plus utile, sélectionné par Indeed
C'est un réel plaisir de travailler avec Talentus!La culture de la société est familiale, les consultants sont très à l'écoute.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Une société proche et familiale

Une journée peut commencer de manière générale entre 8h et 18h. A nous de nous arranger avec nos collègues pour commencer quand nous voulons. Ensuite, la journée est différente tous les jours.Entretiens avec des candidats différents, prises de contact avec des entreprises variées, écriture de descriptions d'emploi, recherche de candidat, écriture de présentation des personnes rencontrées, suivi des profils qui ont commencé un nouvel emploi, etc.Tout ceci dans une ambiance familiale et dans une compétition saine ( avec soi-même).

Points positifs

Voiture de société avec carte essence
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Sfeer tussen collega's

De collega's waren zeer vriendelijk.Het meteen het gevoel dat ik ergens thuis hoorde. Ik kan bij iedereen terecht en wordt echt geholpen met allerlei zaken.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Entreprise au top !

Je recommande Talentus à 100%.Société humaine qui pense au bien-être de ses employés. La direction met un point d'honneur à faire évoluer ses employés vers la direction que chacun souhaite ! L'ambiance est au top !

Points positifs

Cadeaux
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Talentus: meer dan rekrutering!

Talentus is een geweldig bedrijf om jezelf te ontwikkelen. Ik kan alleen maar positieve dingen kwijt over het bedrijf. Er heerst een familiale sfeer met zowel de naaste collega's als de collega's van andere vestigingen. Ik heb hier enorm veel bijgeleerd als Consultant en mezelf weten te ontplooien.

Points positifs

Koffie op het werk
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Sterk opleidingstraject, collegiale teams en véél groeikansen om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen!

Een opstart binnen Talentus? Een ervaren intern trainersteam zal je de eerste week volledig onderdompelen in een 4-daagse onboardingweek! Zo leer je de bedrijfscultuur, de werking en de core business steviger kennen! Nadien krijg je volop coaching on the job van je naaste collega's en elke maand is er een online/fysieke nieuwe training voorzien om je alle facetten van de functie als HR consultant of HR Business Manager aan te leren. ( HR trainingen, commerciële opleidingen, 1-2-1 coachings, ...) Binnen Talentus start je als nieuwkomer op in een echte business family! Kwartaalmeetings op een toffe externe/interne locatie, drinks om te klinken op business successen, teamevents zoals summerbars, escape rooms, Tomorrowland, Pairi Daiza, ... Kortom: een hecht team die graag samen willen groeien!

Points positifs

Bedrijfswagen, netto-onkostenvergoeding, flex income plan, telefonie, verzekeringen en extra ADV vakantiedagen, flexibiliteit in homeworking en opname van verlof ( bv al mogelijk in blokken van 2u), groeiende organisatie waarbij je professionele (door)groeikansen krijgt, korte communicatielijnen, transparante en open communicatie

Points négatifs

Kantoren zijn gedecentraliseerd over verschillende regio's heen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Talentus: de familiale kmo in HR waar goesting, creativiteit en fun hand in hand gaan met behalen van resultaten

Talentus stelt haar MEDEWERKERS voorop want Talentus weet dat zij het verschil maken.Ondersteund door de betere technologie en steeds op zoek naar vernieuwing biedt Talentus haar medewerkers alle kansen op WINNEN! Zie je open en eerlijke feedback als de ideale basis om stappen te zetten in je ontwikkeling? Dan ben je bij Talentus aan het juiste adres.

Points positifs

Opleidingen, coaching, loonpakket, bedrijfscultuur, doorgroeien
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

The place to work

J'ai commencé à travailler chez Talentus en tant que Consultant RH il y a maintenant 3 mois. J'y ai déjà suivi plusieurs formations.Je travaille au sein d'une équipe super chouette. J'arrive à continuer mes activités sportives à côté du travail car nous avons un très bel équilibre vie privée et professionnelle. Les bonus sont hyper attractifs. La direction est très proche des équipes, on ne sent pas un numéro.Je recommande Talentus.

Points positifs

package salarial

Points négatifs

je n'en vois pas
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Dé werkgever waar kwaliteit op elk vlak op nr.1 staat

Zowel op collegiaal vlak als in relatie met het management hechten we allemaal heel veel belang aan goed samenwerken, het creëren van een fijne werkomgeving en elkaar next level te brengen doordat we beseffen dat we elke dag opnieuw van elkaar kunnen leren. Het management luistert ook echt naar jou, ongeacht je titel, ze zijn er elke dag opnieuw om ervoor te zorgen dat wij als medewerker ons goed voelen en om processen, way of working zo te optimaliseren dat zowel wij als onze klanten er beter van worden. Van zodra je opstart , wordt er een traject op maat voorzien met boeiende, interactieve opleidingen, externe sprekers, 1-2-1 coaching en wordt er bekeken waar je sterktes nog meer in de verf kunnen gezet worden door projecten en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast werken we met onze collega's samen op hele toffe locaties in bruisende office buildings.Ik ben oprecht fier om deel te mogen uitmaken van deze fantastische organisatie!

Points positifs

Collega's, Opleidingen, Management, Way of Working, mooie kantoren

Points négatifs

/
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Uiterst kwalitatieve werkgever binnen de HR sector!

Talentus is een ontzettend fijne werkgever om voor te werken. Een professioneel, middelgroot rekruteringsbedrijf waar ik alle kansen krijg om successen te behalen en persoonlijke groei door te maken. Het teamwork staat centraal en er heerst doorheen het bedrijf een positieve vibe zowel in de kantoren als op het hoofdkantoor. Aangezien Talentus tot een grotere groep behoort, bestaan er steeds mogelijkheden om binnen HR de heroriënteren of door te groeien. De laatste twee jaren is er hard gewerkt aan verdere digitalisering, uniformiteit tussen de kantoren en een warme bedrijfscultuur. Dat is voor mij een enorm pluspunt. Het management communiceert transparant en staat in contact met iedereen binnen het bedrijf.

Points positifs

Ik zet wekelijks in op flexibiliteit en homeworking, omwille van mijn privésituatie en dat wordt door de collega's én directie meer dan aangemoedigd, mooi verloningspakket met een interessant bonussysteem

Points négatifs

Voor mij zijn er geen minpunten.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Notez une entreprise où vous avez travaillé récemment

Partagez votre expérience pour aider d'autres utilisateurs.

gepassioneerd

Er heerst telkens een leuke sfeer en de collega's zijn vriendelijk. Topcollega's, leuke netwerkmomenten met collega'sAfwisselende job, bonussysteem, innovatief, doorgroeimogelijkheden in de kantoren, opleidingenWe delen allemaal dezelfde passie: de juiste man/vrouw op de juiste plek! Ze helpen jou met plezier op weg naar de juiste job!

Points positifs

afwisselende job
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Passionnant

Plus de 4 ans que je travaille chez Talentus et pas un jour je n’ai pas eu envie d’aller travailler! Super collègues, possibilité d’évolution, à l’écoute et pour combler le tout une super ambiance lorsqu’on est tous ensemble.

Points positifs

Petite structure, très proche de nos supérieurs.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Goesting - Groeien - Sfeer

Met de volle goesting het nuttige aan het aangename koppelen. Dat is wat we bij Talentus doen. Talentus zet hard in op interne groeitrajecten. Zelf ben ik doorgegroeid vanuit het Talentus kantoor in Hasselt en een pittig inhousekantoor in Sint-Truiden. Ik heb vervolgens de kans gekregen om meer achter de schermen te werken op het moment dat ik dat zelf ook graag wilde.Ondertussen ondersteun ik vanop het hoofdkantoor reeds een aantal jaren mijn collega's over heel België. Er beweegt ook continu vanalles. Je wordt regelmatig uitgedaagd om mee te werken aan projecten. Als je goesting hebt om je te 'smijten', dan ben je hier op je plaats.De samenwerking met collega's en het management is op vertrouwen gebaseerd. Een foutje gemaakt? Niet erg, zolang je er maar uit leert. Een idee? Gooi het in de groepEen kritische bedenking? Open communicatie please.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Positieve werksfeer en can-do-mentaliteit!

De collega's bij Talentus zijn mensen die het team voorop stellen en samen vooruit willen. Er wordt hard gewerkt om gemeenschappelijke resultaten te bereiken. Focus en goesting zijn de kernwoorden. Je krijgt als werknemer veel verantwoordelijkheid en erkenning. Er wordt rekening gehouden met persoonlijke of familiale omstandigheden.

Points positifs

Heel uitgebreid extralegale voordelenpakket waaronder bedrijfswagen, nettovergoeding, ...

Points négatifs

Geen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Familiebedrijf waar je geen nummer bent

Bedrijf in volle groei, korte beslissingslijnen, vlakke structuur

Points positifs

Work life balance

Points négatifs

Geen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Integere werkgever

Talentus is een dynamisch bedrijf in volle groei waardoor er regelmatig wijzigingen worden doorgevoerd. Deze creëren nieuwe kansen voor je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Hiervoor worden ook talrijke opleidingen op maat gegeven. Talentus innoveert en daagt je uit! De waarden van Talentus: integer, mensgericht, resultaatgericht en vakkundig leven echt bij ons. Talentus voorziet een groot aantal extralegale voordelen en een markconform loonpakket. Ook wordt er geïnvesteerd in events om je collega’s op een andere manier te leren kennen.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Aantrekkelijke werkgever

Interessante jobinhoud, fijne collega's, eerlijke verloning, uitgebreid opleidingsaanbod, werkgever met visie,....
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

aangename werkgever

Bij Talentus is er steeds een leuke sfeer onder de collega's. Deze wordt versterkt door de events die er op regelmatige basis georganiseerd worden (family day, nieuwjaarsfeest, ...) De flexibele uren (in samenspraak met je team) en de correcte verloning zijn zeker een pluspunt. Nieuwe medewerkers krijgen steeds een opleiding en worden daarna ook goed opgevolgd. Een laatste puntje, zeker het vermelden waard, is...
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Fijne werkgever die er meer dan 100% voor gaat!

Talentus is een dynamische organisatie, steeds openstaand voor verandering & verbetering. Het bedrijf is ook zeer mensgericht: als werknemer ben je geen nummer in het personeelsregister, maar een mens van vlees & bloed! Ook zijn er ruime mogelijkheiden om je te ontplooien en blijvend te ontwikkelen. Veder kan je als medewerker rekenen op een hedendaags en aantrekkelijk loonspakket, aangevuld met verschillende extralegale voordelen. Zin om schouder aan schouder samen met ondernemende collega's mee te schrijven aan het verhaal van Talentus, bekijk dan zeker de openstaande vacatures op de website! Minpunten: er zijn zeker interne opleiding die je naar een hoger niveau kunnen tillen, maar dit is vooral voor de recruiters voorzien. Wel zal het management samen met jou op zoek gaan naar een gepaste invulling van jouw droomjob
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Topwerkgever!

Talentus is een mensgericht bedrijf waar een gezonde work-life balance echt belangrijk is (leuke events, adv-dagen, flexibele uren, soms thuiswerken). De familiale sfeer op de werkvloer is overal aanwezig, zowel in de kantoren als in de hoofdzetel. Bovendien kennen onze klanten Talentus als een kwalitatieve en betrouwbare partner voor werving en selectie. De werknemers zijn immers zeer bekwaam en geëngageerd. Nieuwe collega's worden altijd heel goed opgeleid en opgevolgd. Het management van Talentus is ook zeer vooruitstrevend en steeds bereid om te investeren in moderne technologieën om nog betere service te kunnen bieden. Tussendoor is er altijd ruimte voor een grapje en een fijne babbel. :-)
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Talentus is een top werkgever!

Talentus biedt voldoende kansen aan schoolverlaters om aan de slag te gaan. Bij Talentus heb ik een job gevonden die perfect aansluit bij mijn studies. Dankzij de on-the-job training krijg ik de kneepjes van het vak onder de knie. Er heerst binnen Talentus een familiale sfeer onder de collega’s. Mede dankzij evenementen (bv. familyday, teambuilding, …), maar ook door een leuke sfeer onder de collega’s. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van flexibele uren. De vlakke communicatiestructuur binnen Talentus, maakt het mogelijk om zonder veel omwegen te communiceren met het management.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?

Vous souhaitez en savoir plus sur le travail dans cette entreprise ?

Posez une question au sujet du travail chez Talentus ou de leurs entretiens d'embauche. Notre communauté est prête à vous répondre.Poser une question

Note globale

D'après 25 avis

Notes par catégorie

4,6 étoile(s) sur 5 pour Équilibre vie professionnelle/personnelle
4,4 étoile(s) sur 5 pour Salaire/Avantages sociaux
4,5 étoile(s) sur 5 pour Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
4,5 étoile(s) sur 5 pour Direction
4,6 étoile(s) sur 5 pour Culture d'entreprise

Comparer Talentus à

Découvrez-en plus sur Talentus dans des lieux très demandés

  • Entreprises
  • Talentus
  • Avis d'employés