Avis des employés pour Vivaldis Interim

Voir les 27 avis
Trier par: Pertinence | Note | Date
1,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
beloofd om werk
Werfleider (ancien employé) –  Brussel4 septembre 2019
beloofd om werkvoorstel
laat daar bij niks meer van zich horen
het kan beter
Points positifs
een koffie met melk en suiker
Points négatifs
funwerkaanbieder
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Hier krijg je kansen!
Senior Consultant (employé actuel) –  Tessenderlo1 août 2018
Ondanks een niet voor-de-hand-liggende opleiding heb ik hier een mooie kans gekregen. Waarom? Een flinke klik met de collega's en een dosis Vivaldis-spirit!

In de drie jaar dat ik hier nu werk ben ik als persoon en als werknemer kunnen groeien, dit alles was mogelijk door de ruimte die Vivaldis hiervoor bood en hun neus voor talent.

Toen ik begon bij Vivaldis was er sprake van een zeer familiale sfeer. Nu drie jaar en een indrukwekkende groei later is hier nog steeds sprake van: geweldig!
Weliswaar is de familie gegroeid, maar het blijft een bedrijf met oog voor zijn troef: zijn werknemers!

Ik ben blij dat ik mezelf een Vivaldiaan mag noemen!
Points positifs
Familiale sfeer, autonomie op kantoorniveau, mooi loonpakket
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 17Non 4Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Happy @ work!
cco (employé actuel) –  Vlaams-Brabant23 juillet 2018
Fijn om telkens weer te mogen 'smijten' op de manier waarop je zelf wilt! :)
Points positifs
totaalpakket
Points négatifs
Momenteel de warmte, maar daar kan niemand iets aan doen :)
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 11Non 8Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Zalige werkgever, toffe werksfeer en de jobinhoud is zeer divers
Kantoorverantwoordelijke (employé actuel) –  Deinze20 juillet 2018
Ondertussen werk ik meer dan 5 jaar bij Vivaldis. Nooit gedacht dat ik dit zo lang zou doen, maar wat ervoor zorgt dat ik bij Vivaldis blijf werken zijn volgende zaken:
- de werksfeer (naast het werk worden er activiteiten gedaan met de collega's wat de onderlinge relatie tussen de collega's versterkt)
- de open communicatie. Er wordt geluisterd naar ideeën en er is ruimte voor eigen inbreng.
- je kan jezelf ontplooien door een eigen aanpak waar jij je het meest comfortabel bij voelt met doch de nodige ondersteuning indien nodig.
- er heerst geen hiërarchie. Je bent ook helemaal geen nummer.
- er is mogelijkheid tot verdere opleiding, zelfs ook als je jezelf wil verdiepen in één of andere tak
- je wordt geapprecieerd om wie je bent
- op vrijdagnamiddag is er de ruimte en tijd om de week af te sluiten met een glaasje cava.
- snel gegroeid wat zorgt voor de nodige uitdagingen
- en zoveel meer
Points positifs
Werksfeer, goeie work-lifebalance, toffe jobinhoud (recruitment van A tot Z)
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4Non 8Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Super werkgever!
Kantoorverantwoordelijke (employé actuel) –  Limburg (provincie)20 juillet 2018
Ik heb de kans gekregen van Vivaldis Interim om als schoolverlater te starten en door te groeien binnen het bedrijf. Een super sfeer en fijne collega's.... Dit maakt het harde werk eens zo leuk!
Points positifs
Sfeer, collega's, leuke feestjes, .... :-)
Points négatifs
/
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4Non 5Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Top bedrijf
teamcoach (employé actuel) –  Zaventem19 juillet 2018
Top bedrijf met open nononse cultuur!
Zelfstandig werken in vrijheid en met respect voor eenieder.
Points positifs
zelfstandig werk, work hard play hard
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 9Non 6Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Beste werkgever ooit!
Field coach BXL en Vlaams-Brabant (employé actuel) –  Bxl en Vlaams-Brabant19 juillet 2018
Een uniek bedrijf:
- waar iedereen een stem heeft
- waar collega's vrienden worden
- waar je jezelf kan ontplooien
- met de ALLERBESTE bedrijfsfeesten op unieke locaties
Points positifs
Sfeer: 10/10
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4Non 4Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
un management au top!
Account expert (employé actuel) –  Nivelles19 juillet 2018
Bonjour à tous,

Je travaille chez Vivaldis depuis 4 ans.

Vivaldis est la seule société qui m ait proposé un équilibre entre mon travail, mes objectifs et ma vie privée.

Je travaille dans une ambiance agréable, sans stress, et surtout en étant écoutée et entendue. On se sent responsabilise.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4Non 5Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
la meilleure entreprise de ma carrière
team Captain (employé actuel) –  Waver19 juillet 2018
Bientôt 7 ans chez Vivaldis, un environnement très agréable, une indépendance pour travailler presque comme si l'agence nous appartenait. Bien sûr il y a des objectifs à atteindre mais à notre manière et avec le soutien de collègues qui prennent de leur temps pour nous permettre d'y arriver. . Nous pouvons y intégrer une petite note de folie si on en a envie. Le management ? à notre écoute et cela devient rare dans les autre sociétés. Nous sommes appelé par notre prénom, la direction est accessible. Nous représentons une grande famille, nous évoluons ensemble, partageons nos idées, décidons des actions à entreprendre, nous nous soutenons entre agences. Je n'avais pas connu cela ailleurs. oui, il y a des jours difficiles, mais une visite de collègues, un petit coup de téléphone, une idée et hop c'est reparti. Notre force ? Le contact, la proximité avec nos partenaires et candidats. Toutes les inscriptions en face à face devant une boisson, on prends du temps. Tout est géré en agence, de l'inscription des candidats à la prospection d'offre d'emploi, recherche commerciale, encodage des prestations et suivis administratifs. Nous sommes à l'écoute et accessibles. Nous sommes les seuls à avoir organisé pendant 2 années consécutives notre propre salon de l'emploi.
Oui, Vivaldis Interim sera la meilleure entreprise de ma carrière.
Points positifs
L'autonomie et la confiance accordée, l'environnement de travail.
Points négatifs
heu!!!!! là je sais pas car si il y en a cela se règle.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 8Non 3Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Top werkgever
Team Captain (employé actuel) –  Turnhout19 juillet 2018
Open bedrijfscultuur, mogelijkheden om door te groeien en medewerkers met goesting!!
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2Non 3Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Vivaldi’s great !
Recruitment Consultant (employé actuel) –  Bruxelles18 juillet 2018
Super compagnie, j’aime le travail, les collègues et l’environnement mais aussi et surtout la confiance et l’autonomie qui règnent en maîtres mots.
Points positifs
Autonomie, confiance, indépendance, tres bon équilibre vie privée et vie pro
Points négatifs
/
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 12Non 5Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
open organisatiestructuur van zelfsturende teams, familiale bedrijfscultuur
Team Coach (employé actuel) –  West-Vlaanderen18 juillet 2018
open organisatiestructuur van zelfsturende teams . Je runt samen met je collega's het kantoor alsof het je eigen bedrijf is. Iedereen is CEO.
#werkiswatjeervanmaakt
#onebigworkfamily
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3Non 2Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Goede werksfeer. Veel autonomie in de invulling van je job
Team captain (employé actuel) –  Roeselare Rumbeke18 juillet 2018
Zie hierboven . Aangenaam bedrijf. Leuke werksfeer. Weinig hiërarchie.
Points positifs
Zelfstandigheid
Points négatifs
Nog meer budget vrijmaken voor degelijke opleidingen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4Non 2Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Toprecruiter
Team captain (employé actuel) –  Aarschot18 juillet 2018
Bij Vivaldis staan zowel klant als uitzendkracht op de eerste plaats.
Points positifs
Steeds feedback
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3Non 3Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Er samen voor gaan!
Team Captain (employé actuel) –  Hasselt18 juillet 2018
Het is vandaag de dag niet altijd makkelijk om de juiste kandidaten te vinden voor bedrijven en de focus ligt dan ook vaak op het vlak van rekrutering. Gelukkig is de samenwerking binnen (en tussen) onze teams erg goed en helpen we elkaar deze uitdaging keer op keer aan te gaan. Er is daarnaast ook veel vrijheid om van je eigen kantoor een succes te maken waardoor je steeds met plezier komt werken. Deze firma denkt vooruit en voert een modern beleid dat klaar is voor de toekomst.
Points positifs
Fijne samenwerking in een top team!
Points négatifs
Wel erg veel personeelsfeestjes.... ;)
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 5Non 2Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Top werkgever
Consultant (employé actuel) –  Oudenaarde18 juillet 2018
Je hebt het gevoel thuis te komen op je werk.
Heel nauwe samenwerking met de collega's, top sfeer!
Het leuke is dat we dan ook de verantwoordelijkheid krijgen en zelf bepalen hoe we ons doel bereiken!

Werk is inderdaad wat je er zelf of samen van maakt!
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 6Non 2Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Les inscriptions
Carreer consultante (employé actuel) –  Mouscron Luingne18 juillet 2018
Chez Vivaldis, nous tenons à mettre un point d’honneur sur l’accueil de nos candidats. Nous souhaitons qu’un lien soit créé entre les intérimaires et nous, les consultants afin que la confiance soit omniprésente des deux côtés.
Points positifs
Boissons offertes aux candidats/intérimaires
Points négatifs
Pas de voitures de société dès la signature du CDI
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2Non 3Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Service personnalisé
Career Consultant (employé actuel) –  Etterbeek18 juillet 2018
- suivi de A jusqu'à Z des intérimaires et de clients
- une seule personne de contact; les consultants en agence
- accueil chaleureux
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2Non 3Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Superleuk bedrijf om voor te werken!
Uitzendconsulente (employé actuel) –  Hasselt & Tessenderlo18 juillet 2018
Als schoolverlater ben ik kunnen starten bij Vivaldis Interim.
Ik wist niet goed ik wat er van moest verwachten, maar dit valt supergoed mee!
Je wordt goed begeleid, krijgt enorm veel kansen en doorgroeimogelijkheden.
In één woord: TOP!
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3Non 2Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Eerste en enige werkgever
Kantoorverantwoordelijke (employé actuel) –  Limburg (provincie)16 juillet 2018
Als schoolverlater ben ik bij Vivaldis kunnen beginnen. Ze hebben in mij geïnvesteerd waardoor ik mezelf hebben kunnen ontwikkelen tot de persoon die ik vandaag ben. Vijf jaar later werk ik nog steeds heel graag bij Vivaldis. Je krijgt veel autonomie en zeggenschap, je wordt betrokken bij belangrijke beslissingen, de collega's vormen een heel hechte groep, ook over verschillende kantoren heen, aan de nodige beloningen wordt ook steeds gedacht om ons te blijven motiveren en bedanken voor het harde werk. Kortom, ik zou Vivaldis voor geen enkele andere werkgever willen ruilen!
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2Non 2Signaler
Page attribuée

Vous souhaitez en savoir plus sur le travail dans cette entreprise ?

Posez une question au sujet du travail ou de l'entretien passé chez Vivaldis Interim. Notre communauté est prête à vous répondre.

Poser une question

Note globale

4,6
D'après 27 avis
521
43
32
20
11

Notes par catégorie

4,6Équilibre vie professionnelle / personnelle
4,2Salaire/Avantages sociaux
4,1Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
4,3Management
4,5Culture d'entreprise