Avis des employés pour Vlaamse overheid

Trouvé 17 avis correspondant à votre recherche Voir les 18 avis
Trier par: Pertinence | Note | Date
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
degelijke werkgever
deskundige Agentschap voor Onderwijsdiensten (employé actuel) –  Brussel23 janvier 2019
De job op zich is interessant en je leert veel bij over wetgeving en omgaan met personeelsleden. Het is leuk om mensen te kunnen helpen. Alleen, en dat is nog steeds zo bij de overheid, word je enkel beoordeeld op diploma en niet op competenties. Dit zorgt ervoor dat je heel weinig kan doorgroeien. En dat is jammer
Points positifs
loon, balans privé-werk
Points négatifs
weinig doorgroeimogelijkheden
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 1Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Heel aangenaam
Administratief Assistent (ancien employé) –  Overheid, BE12 décembre 2018
Bij de Vlaamse Overheid was het zeer aangenaam om te werken.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNon 1Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
productieve samenwerking
Administratief bediende (employé actuel) –  Brussel18 octobre 2018
de collega's vallen super goed mee, de werkinhoud ook. Enkel te ver van huis dus te moeilijk om werk en privé te combineren.
Points positifs
1 dag per week thuis werken
Points négatifs
Te ver van huis
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 2Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Zelfstandig kunnen werken
Administratief bediende (ancien employé) –  Leuven17 août 2018
Ik kon zelfstandig mijn werk verrichten, en toch nog voldoende ondersteuning van het personeel.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3Non 1Signaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Mooi statuut maar starre werkomgeving
Leerkracht secundair onderwijs (ancien employé) –  Gent25 novembre 2017
Werken bij de Vlaamse Overheid is een loterij: naar gelang de dienst waar je terecht komt kan de werksfeer varieren van uitstekend naar lamentabel... Het statuut is evenwel uitstekend.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 12Non 1Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Leuke eerste ervaring
Bediende Jobsstudent (ancien employé) –  Zaventem Nossegem16 janvier 2017
Het was een zeer leerrijke eerste werkervaring met toffe collega's.
Er waren momenten dat we allen een tandje bij moesten schakelen,
bij drukkere momenten wat gezonde stress teweeg bracht, maar daardoor werd de groep ook hechter.
De moeilijkste momenten waren de momenten dat het kalmer was,
ben iemand die graag iets te doen heeft ...
Points positifs
Sfeer
Points négatifs
Géén gevonden
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4Non 1Signaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
verkeerde werk informatie gekregen bij sollicitatie
Kok (ancien employé) –  Antwerpen3 janvier 2017
ze beloven je de hemel op aarde maar het was net omgekeerd.
er was weinig inbreng mogelijk van mezelf alhoewel ik meer dan voldoende goede ideeën had.
Maar ja als er mensen boven je staan die niet meekunnen dan stopt het
Points positifs
veel vakantie
Points négatifs
te weinig doorgroei mogelijkheden
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 24Non 5Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
leuke job
dossierbehandelaar personeelsadministratie (employé actuel) –  Brussels18 avril 2016
mijn functie als dossierbehandelaar is zeer veelzijdig; dat maakt het enorm boeiend. Ook de werksfeer binnen het team maakt dat het zeer leuk werken is binnen de Vlaamse Overheid
Points positifs
werksfeer, gratis openbaar vervoer
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 10Non 8Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
een algemene ervaring
Secretariaatmedewerker (employé actuel) –  BRU17 septembre 2015
Veel afwisseling in mijn werk, en ook door vernieuwde dienst wordt er wel heel wat van mij verwacht.
in grote mate is het vaak met up en downs maar het verschilt naargelang de vraag is naar opleidingen en taken.
Er is een toffe werksfeer, we kennen elkaar al meer dan 10 jaar.
Leukste is dat ik met de postbedeling rondgaat want dan zie ik iedereen en kan ik ook wel eens een babbeltje slaan.
Points positifs
maaltijdcheques
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 5Non 6Signaler
3,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
werkomgeving is goed omdat je buitenwerk doet
Wegenarbeider (employé actuel) –  Vosselaar, VLG11 septembre 2015
Tot juni 2015:
- een gezellige productiviteit
- heel veel geleerd
- goed
- redelijk
- geen moeilijkheden
- al het werk


Nu:
- ?
Points positifs
maaltijdcheques
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1Non 1Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
goed bedrijf
produktieoperator (ancien employé) –  Antwerpen4 août 2015
met pijn in het hart vertrokken...goede werksfeer geen zwaar werk
toffe job heb er heel graag gewerkt...
Points positifs
goede sfeer, geen zwaar werk
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2Non 1Signaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Slecht huwelijk
Assistent (ancien employé) –  Brussel22 mars 2015
Het leukste aan deze job was het sociale contact met klanten. Eveneens de collega's waren toffe mensen.
Maar de lage werkdruk speelde mij op termijn enorme parten.
Points positifs
Sociaal contact met klanten
Points négatifs
Lage werkdruk
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 5Non 4Signaler
4,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
productieve werkomgeving
Onderwijzer (ancien employé) –  Brussel1 septembre 2014
Steeds zelfde weekstructuur en toch veel inhoudelijke variatie
Veel zelfstandigheid, veel verantwoordelijkheid
Veel voldoening van de omgang met leerlingen/collega's
Constant bijscholen, aanpassen aan nieuwe richtlijnen
Tijdelijke contracten en het algemeen syteem van betrekkingen kan soms minder aangenaam zijn
Points positifs
Redelijke verloning
Points négatifs
syteem van arbeidscontracten
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4Non 5Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
We zijn naar een gebouw met landschapsburelen gegaan, dichtbij een station waar ook bussen zijn en metro's en trams, ik nam de bus
Admistratief bediende (ancien employé) –  Brussels, BRU17 mai 2014
Zien wat eerst moet afgewerkt worden
PC werken
Cursussen gevolgd
Points positifs
Maaltijdcheques, verlof tussen Kerst en Nieuwjaar, 35 dagen verlof
Points négatifs
sociaal verlof indien nodig
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3Non 5Signaler
5,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
Productieve en gezellige werkomgeving
Beta-tester nieuwe applicatie Verkeerongevallen (ancien employé) –  Brussels, BRU5 novembre 2013
Ik heb geleerd om optimaal te organiseren en met Microsoft programma's te werken. Dit werd aangemoedigd door de interessante en motiverende opdrachten en aangename collega's.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3Non 6Signaler
2,0
Equilibre vie professionnelle / personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Management
Culture d'entreprise
sfeerloos
matroos (ancien employé) –  antwerpen,oostende23 avril 2013
sfeerloos geworden,veel ervaring op zee en de schelde,nieuwe directie die nog nooit de zee heeft bevaren,collega,s nu superjaloers en elk voor zich,moeilijkste nu geen plezier meer,leukste.......niks meer anders zou ik niet willen veranderen
Points positifs
geen
Points négatifs
geen sfeer meer
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3Non 6Signaler

Voir plus d'avis pour Vlaamse overheid

Vous pourriez essayer :

Page attribuée

Vous souhaitez en savoir plus sur le travail dans cette entreprise ?

Posez une question au sujet du travail ou de l'entretien passé chez Vlaamse overheid. Notre communauté est prête à vous répondre.

Poser une question

Note globale

3,6
D'après 18 avis
55
45
34
24
10

Notes par catégorie

3,7Équilibre vie professionnelle / personnelle
3,9Salaire/Avantages sociaux
2,7Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
2,7Management
3,3Culture d'entreprise