Avis des employés pour WIT-GELE KRUIS ANTWERPEN

Trouvé 18 avis correspondant à votre recherche Voir les 21 avis
Trier par: Pertinence | Note | Date
5,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Fijne werkomgeving met veel ontwikkelingskansen
Hoofdzorg (employé actuel) –  Lier6 décembre 2019
Ik ben 11 jaar actief bij deze werkgever. Het Wit-Gele Kruis Van Antwerpen is een moderne organisatie waar Patiënt en Personeel centraal staan. Er zijn heel veel kansen om je jezelf verder te ontplooien. Het Wit-Gele Kruis Van Antwerpen is steeds op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen de thuiverpleging. Dit maakt dat we ook continue op de hoogte worden gehouden van deze nieuwe trends en ontwikkelingen. Ik hoop dat ik nog een lange loopbaan kan opbouwen bij het Wit-Gele Kruis Van Antwerpen.
Points positifs
fijne werksfeer, maaltijdcheques, gsm, wagen, leuke activeiten buiten de werkuren (nieuwjaarsreceptie, quiz, wandeling, kerstfeestje, ...)
Points négatifs
Geen minpunten. Ik ga elke dag met plezier werken.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Fijne werksfeer met veel zelfstandigheid
Medewerker communicatie (employé actuel) –  Herentals29 avril 2019
Er heerst een fijne en open cultuur waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt. Het is een aangename sfeer van zelfstandig werken met de ondersteuning van behulpzame & vriendelijke collega's.
Points positifs
Bedrijfscultuur, jobinhoud, zelfstandigheid, werksfeer
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
5,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
schitterende job om zelfstandig te werken
Thuisverpleegkundige (ancien employé) –  Antwerpen12 septembre 2017
Ik heb daar vooral geleerd om mezelf te vertrouwen en te ontdekken dat ik goed ben in wat ik doe.
Moeilijkste is de tijdsdruk omwille van zoveel verkeer en al die filles.
Je hebt te maken met verschillende culturen en dat is zeer interessant
Points positifs
bedrijfswagen
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 1NonSignaler
2,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
vakantiejob
Vakantiewerk (ancien employé) –  Heverlee3 juillet 2017
vakantiejob gedaan als verpleegkundige in opleiding. Goed team en goede begeleiding
Avez-vous trouvé cet avis utile ?OuiNonSignaler
5,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
productieve en gezellige werkomgeving
Verzorgende (employé actuel) –  Herentals11 avril 2017
Een meerwaarde om in de thuiszorg te werken,je kan je steentje bijdragen om de mensen langer in hun vertrouwde omgeving te laten/kunnen wonen.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 4NonSignaler
3,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Zelfstandig kunnen werken, mits de gekregen informatie
Verpleegster Thuiszorg (employé actuel) –  Brugge21 février 2017
Zelfstandig werken met informatie via EVD, gsm: berichten via secretariaat of soms telefonische contacten.
Elke dag sta je dicht bij de patiënten: uitvoeren van de zorg alsook de contacten met de mantelzorgers. Probleemoplossend zijn voor problemen die onverwachts opduiken. Het kunnen in overleg gaan met huisarts : problemen of observaties van een zorg vb. wondzorg duidelijk kunnen weergeven.

Elke dag is een nieuwe uitdaging voor de chronische patiënt met zijn multiple problematiek, alsook voor de patiënten die een kortstondige zorg nodig hebben.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 3Non 2Signaler
5,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
talenten kan je uitbouwen
Wit-Gele Kruis van Antwerpen (employé actuel) –  Herentals21 février 2017
Waarom ik al 14 jaar een tevreden werknemer ben bij het Wit-Gele kruis?

Je krijgt kansen om talenten te ontplooien, je wordt gestimuleerd om blijvend te leren...

Er zijn voldoende doorgroeikansen.

Als verpleegkundige werk je in een hecht team maar werkt tegelijk ook heel autonoom.

In de thuiszorg hebben we niet enkel hygiënische zorgen, de zorgen worden alsmaar complexer en boeiender.
Points positifs
doorgroeimogelijkheden
Points négatifs
willen we niet allemaal wat meer verdienen?
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 2Non 1Signaler
5,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Fijne werkomgeving
Verpleegkundige (ancien employé) –  Limburg7 janvier 2017
Fijn bedrijf lang geleden toen ik er werkte .was wel heavy in die tijd
Points positifs
Eigen baas
Points négatifs
Zware werkdruk
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 5Non 1Signaler
1,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Hoge werkdruk!! Te weinig personeel, weinig personeelsgericht
Nursingbegeleidster (employé actuel) –  Roeselare10 décembre 2016
Meer tijd kunnen hebben voor de patiënten is een must. Te hoge werkdruk en doen er niets aan. Meer luisteren naar de medewerkers.
Points positifs
DKV, flexibel in het toekennen van ouderschapsverlof en andere vergoedingen
Points négatifs
Werkdruk
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 6NonSignaler
4,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Fijne job, veel variatie, verschillende contacten
Zorgkundige (employé actuel) –  Vilvoorde8 novembre 2016
Zeer fijne werkgever, veel afwisseling in zorg, veel verschillende contacten, je werkt zelfstandig
Points positifs
Eigen wagen, maaltijdcheques
Points négatifs
Hoge werkdruk
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 6Non 2Signaler
4,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Ik vond het fijn werken, maar wilde andere werkuren en hierin kon ik mij niet vinden
Thuisverpleging (ancien employé) –  Beringen20 septembre 2016
Het was leuk , altijd een toffe collega om je heen.
Alleen het systeem 12 dagen weren . 2 thuis en dat met 2 kleine kinderen was niet meer combineerbaar.
Points positifs
Kort bij huis
Points négatifs
Altijd berijkbaar zijn, toen 5 j geleden . De fax
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 5NonSignaler
4,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
de situatie nu
Administratief medewerker (employé actuel) –  administratief bediende18 juin 2015
Het Wit-Gele Kruis is in volledige reorganisatie waardoor mijn job zal verdwijnen en ik dus op zoek moet gaan naar een nieuwe uitdaging
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 12Non 8Signaler
3,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
zeer moeilijke leiding, wat dikwijls verwarring tot zich meebracht
verpleegkundige (ancien employé) –  Westerlo, VLG22 janvier 2015
ik deed meestal de ochtenduur, maar er stonden zoveel patiënten op , dat je die onmogelijk kon verzorgd krijgen.
De overuren werden niet betaald, of gekregen, terwijl ze zelf heel goed wisten dat je langer moest werken
Je had geen voldoening meer aan het werk, het is onmogelijk om op zo een korte tijd op een holistische visie te werken.
Het leukste aan de baan was het individueel contact met de patiënten. De collega's zag je niet zoveel, gezien we zelfstandig werkte.Met de directie heb je ook heel weinig contact
Ik heb zelfstandigheid zeker geleerd, het zelf inplannen van de patiënt
Moeilijkste van de baan, geen voldoende tijd
Points positifs
gebruik van auto, maar tegen betaling
Points négatifs
veel te weinig tijd
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 63Non 7Signaler
4,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
HET IS EEN BOEIENDE JOB MET VEEL VERANTWOORDELIJKHIED
ZORGKUNDIGE (employé actuel) –  Zele, VLG18 mars 2014
ik kom meestal bij mijn zelfde patienten dit is voor de mensen het best maar ook voor ons want de mensen houden niet van alle dagen iemand anders
wanneer er problemen zijn of er is iets wat ik niet goed weet kan ik alyijd bij mijn collegas terecht ze staan altijd voor u klaar
het moeilijkste is soms dat er wordt gebeld voor in te springen of een extra patient te doen
weet je de mensen wanneer je komt en hoe laat en ben je wat te laat dan is het gezaag .DAAR HEB IK HET SOMS MOEILIJK MEE ALLE DAGEN ZIJ N NIET GELIJK
afwisseling in de job en dankbare patienten
ook je bent u eigen een beetje baas
Points positifs
afwisseling en sociaal contact
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 19Non 3Signaler
3,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
fijne werkomgeving alleen hoge werkdruk, ook na de uren.
Verplegende/verzorgende (ancien employé) –  Afdeling Houthalen16 septembre 2013
De omgang met de patiënten verloopt in een gemoedelijke manier. Ook de zorgen zijn variërend.
De collega's zijn aangenaam om mee samen te werken. Ook als er overleg is, wordt er goed samengewerkt en ook samen naar oplossingen gezocht. Spijtig dat je er vele dagen achter elkaar moet werken en eveneens als je dan thuis bent, je nog geregeld telefoon krijgt met vragen.
Het werken met een patiëntendossier is ook gemakkelijker wat tot het gevolg minder papierwerk op levert.
Het moeilijkste van de job is dat je soms alleen staat bij zware patiënten en de werkdruk die zich op rondes met zich meebrengen.
Het leukste is dat we met de collega's ondereen goed overeen komen.
Points positifs
auto al dan niet prive te gebruiken, maaltijdchecks, ...
Points négatifs
Constant bereikbaar ook al ben je vrij.
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 16Non 1Signaler
3,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
gewone werkdag bij het wit-gele kruis
thuisverpleegkundige (employé actuel) –  Pittem11 mars 2013
Ik werk met een duobaan, we werken elk om de beurt een weekend en enkele dagen na elkaar. Mijn dag begint om 7u en eindigt rond 11.30. Dan start ik terug rond 15u en eindig ik de dag rond 19uur. Tussen in moet ik nog allerlei telefoontjes doen naar collega's, huisartsen, secretariaat. We werken nu ook met een elektronisch verpleegdossier. het leukste aan de job is het contact met de patienten. het moeilijkste zijn de uren, de werkdruk naar tijd, weekendwerk.
Points positifs
allerlei voorwaarden: maaltijdcheques, auto, gsm, hospitalisatie, ...
Points négatifs
uren
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 22Non 3Signaler
4,0
Équilibre vie professionnelle/personnelle
Salaire/Avantages sociaux
Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
Direction
Culture d'entreprise
Een dag als logistiek medewerker
Logistiek medewerker (employé actuel) –  Dendermonde30 août 2012
Op mijn huidige job ben ik de rechterhand van de administratieve medewerker. Ik help haar in alles waar ze hulp in kan gebruiken. Dit gaat van computerwerk, klasseren, tot naar de post gaan,... Ik heb veel geleerd over de structuur van een administratieve job en de verantwoordelijkheid. Mijn collega's zijn heel fijne mensen die eerlijk zijn en je bijstaan waar nodig. Het moeilijkste aan mijn job is dat ik grote afstanden moet doen vooraleer ik op de juiste afdeling ben. En het leukste is de afwisseling en de vele leuke collega's.
Points positifs
dienstwagen met privégebruik, dienstgsm, maaltijdcheques, groepsverzekering
Points négatifs
afstand woon - werk
Avez-vous trouvé cet avis utile ?Oui 11Non 5Signaler

Voir plus d'avis pour WIT-GELE KRUIS ANTWERPEN

Vous pourriez essayer :

Page attribuée

Vous souhaitez en savoir plus sur le travail dans cette entreprise ?

Posez une question au sujet du travail chez WIT-GELE KRUIS ANTWERPEN ou de leurs entretiens d'embauche. Notre communauté est prête à vous répondre.

Poser une question

Note globale

3,8
D'après 21 avis
57
47
34
22
11

Notes par catégorie

3,0Équilibre vie professionnelle / personnelle
3,5Salaire/Avantages sociaux
3,5Sécurité de l'emploi/Évolution de carrière
3,0Direction
3,7Culture d'entreprise