Emploi 1060 Bruxelles Saint-Gilles

Filter results by:
Trier par : pertinence - date
Vous avez affiné par : Hal (effacer) Actief Interim (effacer) effacer tout
Publiez votre CV - Postulez à plus de 60 000 emplois depuis n'importe quel appareil
Page 1 de 14 emplois
Zeer goede kennis Nederlands (gesproken en geschreven) en een goede kennis van het Frans. Voor een bedrijf regio Halle/Sint-Pieters-Leeuw zijn we op zoek naar…
Zelfstandig kunnen werken• Dossiers aanmaken in intern PC systeem• Telefonie• Klanten ontvangen• Opzoekingen verrichten. Wat wij van jou vragen:
Een team van 20 enthousiaste professionals die elk vanuit hun expertise samen de mooiste projecten realiseren• Ruimte om jezelf te ontwikkelen, en mee bij te…
Je komt terecht in een dynamisch en professionele werkomgeving binnen een bedrijf in volle groei. Je bent woonachtig in de regio Groot Halle-Brussel en in het…
Je werkt even goed zelfstandig als in team. Je bent flexibel over waar en wanneer je werkt. Kans op vast contract na positieve interimperiode.
Aarzel niet en bel of mail ons direct! Dan hebben wij voor jou de perfecte job! Een toffe job die je tijdens je volledige studentcarrière kan blijven doen.
Nederlands en Frans kunnen praten. De functie bestaat uit combinatie van kassa + rekken aanvullen + helpen in de versafdeling (traiteur/bakkerij/charcuterie).
Je bent flexibel over waar en wanneer je werkt. Je werkt vlot zelfstandig en in team. Kans op vast contract na succesvolle interimperiode.
Vast contract na 3 maand. Aarzel niet en bel of mail ons direct! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse en voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst…
Je bent tweetalig Nederlands-Frans of op zijn minst goede beheersing van Nederlands en je kunnen behelpen in het Frans. Neem dan snel contact met ons op!