Emploi 1060 Bruxelles Saint-Gilles

Filter results by:
Trier par : pertinence - date
Vous avez affiné par : Groot-Bijgaarden (effacer) Start People (effacer) effacer tout
Publiez votre CV - Postulez à plus de 60 000 emplois depuis n'importe quel appareil
Page 1 de 16 emplois
Groot-Bijgaarden
Notre client est spécialisé en production alimentaire. Pas de transport en commun pour se rendre sur le site de travail. Ajout manuel des matières premières.
Groot-Bijgaarden
Jouw dag ziet er als volgt uit: Dan ben jij de orderpicker die wij zoeken! Dinsdag tot 11.00 tot 20.30. Donderdag tot 11.00 tot 20.30.
Groot-Bijgaarden
Je communiceert in goed Nederlands. Dinsdag tot 11.00 tot 20.30. Donderdag tot 11.00 tot 20.30. Familiaal bedrijf waar teamspirit hoog in het vaandel gedragen…
Groot-Bijgaarden
Notre client est spécialisé en production alimentaire. Pas de transport en commun pour se rendre sur le site de travail. Un bâchelier est un plus.
Groot-Bijgaarden
Je bent zelfstandig ingesteld, maar houdt ook van een goede teamspirit. Je beschikt over een grote dosis overtuigingskracht en geduld,.
Groot-Bijgaarden
Ben jij een zelfstandig iemand die nauwkeurig en precies te werk gaat? Je zorgt ervoor dat deze machine steeds optimaal draait.
Groot-Bijgaarden
Ben jij opzoek naar boeiende uitdaging binnen een bedrijf waar je enorm kan bijleren en waar je de kans hebt om door te groeien?
Groot-Bijgaarden
Jouw dag ziet er als volgt uit: Dan ben jij de heftruckchauffeur die wij zoeken! Schrikt zwaar werk in een stressvolle omgeving jou niet af?
Groot-Bijgaarden
Als VERKOOPSTER/VERKOPER ben je verantwoordelijk voor de shopping experience in je winkel en zorg je ervoor dat de klant altijd centraal staat in alles wat jij…
Groot-Bijgaarden
Als SHOP MANAGER ben je verantwoordelijk voor de shopping experience in je winkel en zorg je ervoor dat de klant altijd centraal staat in alles wat jij en je…