Filter results by:
Trier par : pertinence - date
Vous avez affiné par : Groot-Bijgaarden (effacer) Vivaldis Interim (effacer) effacer tout
Type de contrat
Publiez votre CV - Postulez à plus de 60 000 emplois depuis n'importe quel appareil

Emploi 1060 Bruxelles Saint-Gilles

Page 1 de 16 emplois
Nous sommes à la recherche d'un laveur de vitres professionnel ! Minimum 1 an d'expérience avec une très bonne maîtrise du français et bonne compréhension du…
Je hebt minimum 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Wat je van ons krijgt. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C, bestuurderskaart en code…
Je beheerst zeer goed de Nederlandse en Franse taal. Wat je van ons krijgt. Een professionele eerste lijn support verzorgen voor klanten.
Industrieel Ingenieur Electro mechanica / elektronica / informatica of gelijkwaardig door opleiding en/of ervaring. Optie vast na een geslaagde interimperiode.
Wij bieden jou een voltijdse functie met optie vast na geslaagde interimperiode in een bedrijf in volle expansie. Dan weet je wat jou te doen staat!
Dit houdt in dat je de verantwoordelijkheid draagt om de projecten vanaf de start tot een goed einde te brengen, steeds met oog voor kwaliteit, veiligheid en…
Je controleert indien nodig de vervoersbewijzen en houdt ook je eigen papieren in orde. Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Wat je van ons krijgt.
Als technieker sta je niet alleen in voor de elektrische aansluiting van nieuwe systemen maar zorg je ook voor een goed contact tussen klant, de back-office en…
Je beschikt over uitstekende managementskills, nodig om een team te motiveren tot optimale prestaties. Je beheerst zeer goed de Nederlandse en Franse taal.
Je bent goed in omgang met collega’s en klanten. Optie vast na geslaagde interimperiode. Wat je van ons krijgt. Je bent vlot en hebt commercieel talent.