Emploi 1060 Bruxelles Saint-Gilles

Filter results by:
Trier par : pertinence - date
Vous avez affiné par : Temps Partiel (effacer) Hal (effacer) effacer tout
Publiez votre CV - Postulez à plus de 60 000 emplois depuis n'importe quel appareil
Page 1 de 51 emplois
Vous n’assurez pas la vente de produits, vous aidez simplement les clients existants. Vous terminez votre thèse de bachelier ou de master ?
GO TECHNISCH ATHENEUM HALLE
Hal
Voor onze school zijn we op zoek naar een Administratief medewerker voor een deeltijdse opdracht van 11u per week te presteren op 2 dagen.
Hiervoor versterken we graag ons team met gepassioneerde, energieke, ambitieuze en gedreven mensen die ons helpen bij het realiseren van onze doelen.
Opleiding – Je wordt opgeleid in je job en daarnaast hebben een aanbod van opleidingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
De Stroopop
Hal
Niet bang om de handen uit de mouwen te steken en willen werken wanneer anderen vrij zijn en hun sociale contacten onderhouden. 18u-22u, vr, za en zo:
Hiervoor versterken we graag ons team met gepassioneerde, energieke, ambitieuze en gedreven mensen die ons helpen bij het realiseren van onze doelen.
Jenny Roobaert
Hal
Zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht om ons team te versterken in kinepraktijk te 1500 Halle. Uren en dagen te bespreken.
Je beschikt minimaal over een diploma A3 secundair onderwijs (3 jaar ASO/TSO of 4 jaar BSO). Dit kan over zeer uiteenlopende zaken gaan:
Mevr. An Vermander
Hal
Beveiliging, kwaliteitZin om te leren, op zoek naar een uitdaging, zelfstandig kunnen werken, alsook in team. Te kiezen uit volle of halve dagen, te bespreken -…
De Stroopop
Hal
(hulp)Kelners en commis begeleiden in hun taken om een vlotte service te kunnen garanderen. We staan gekend voor onze grillspecialiteiten en een ruime…