Emploi 1060 Bruxelles Saint-Gilles

Filter results by:
Trier par : pertinence - date
Vous avez affiné par : Intérim (effacer) Hal (effacer) effacer tout
Entreprise
Publiez votre CV - Postulez à plus de 60 000 emplois depuis n'importe quel appareil
Page 1 de 109 emplois
Mevr. Annelies Vanderpooten
Hal
Dat betekent ook dat je zelf graag blijft bijleren over accijnzen en spontaan die kennis opzoekt. Als administratief medewerker zorg jij ervoor dat de…
Pour l'ouverture prochaine d'un nouveau magasin de bricolage sur Halle, nous recherchons des CAISSIERS (H/F) avec une expérience en caisse.
Mevr. Laura Obbo
Hal
Je werkt ook met veel stakeholders samen die verschillende prioriteiten hebben. Talenkennis – Je beheerst het Nederlands heel goed en hebt een basiskennis van…
Kristien Denaeyer
Hal
Je schenkt de dranken uit en staat in voor de bediening; De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemenErvaring in de horeca is een pluspunt.
Mevr. Anne Verlaak
Hal
Talenkennis – Je hebt een heel goede kennis van het Engels en het Nederlands of Frans, en een basiskennis van de andere taal.
Katrien Vandersteen
Hal
Daarnaast voorzien we ruime interne en externe bijscholingsmogelijkheden, werken we binnen een overlegcultuur met vooraf geplande en gerespecteerde uurroosters…
Zelfstandig kunnen werken• Dossiers aanmaken in intern PC systeem• Telefonie• Klanten ontvangen• Opzoekingen verrichten. Wat wij van jou vragen:
Notre client Van Mieghem est spécialisé en logistique et en transport. Pour notre client Van Mieghem, nous recherchons des caristes brevetés.
Mevr. Myriam SWINNEN
Hal
Naast die uitdagende job binnen een dynamisch team in een groeiend bedrijf kun je rekenen op een aantrekkelijk loon met maaltijdcheques, groeps- en…
Hoewel de klant lokaal gekend is als verhuurder van grote beeldschermen is dit zeer zeker niet hun hoofdactiviteit; Volg je je eigen werk zeer nauwkeurig op.