Filter results by:
Trier par : pertinence - date
Vous avez affiné par : Chauffeur c (effacer)
Publiez votre CV - Postulez à plus de 60 000 emplois depuis n'importe quel appareil

Emploi Ingelmunster

Page 1 de 101 emplois
Tussendoor voer je ook magazijnwerk / picking uit waar nodig. Indien je in het bezit bent van een heftruckattest, dan is dit een pluspunt.
Ben jij in het bezit van een rijbewijs C en kan je een paar jaar ervaring voorleggen? Werken in een leuke werkomgeving in een familiaal en financieel stabiel…
Agilitas
Aalter +2 lieux
je bent in bezit van rijbewijs C en bestuurderskaart, je spreekt Nederlands. een job met optie vast contract - werkzekerheid - goede firma.
JEDTRA
Roulers
Vast werk - correcte verloning - grote zelfstandigheid. Distributie van groepage goederen vooral industrie maximum 20 leveringen per dag.
Goede kennis van het Nederlands. Een fulltime functie (39-uren week). Vervoer van goederen tussen de twee sites. Vervoer van goederen naar onderaannemers.
Je woont regio Waregem/Kortrijk en beschikt over eigen vervoer om jou te verplaatsen. Afwisselend werk, waarbij je ook sociaal contact hebt met de particuliere…
Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.000 mensen aan een job helpen. Nederlands OF Frans OF Engels spreekt.
Qjobs
Harelbeke
De klant staat centraal in de filosofie van ons bedrijf waar 950 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers samen werken aan onze groeiambities.
Ons aanbod We bieden je een functie optie vast na interimperiode. Jouw profiel Je beschikt over een geldig rijbewijs C. Je vertrekt 's morgens om 5u30.
Wij bieden u een job optie vast aan binnen een stabiele en aangename werkomgeving. Je beschikt over een bestuurderskaart & rijbewijs C of CE.