Emploi Ingelmunster

Filter results by:
Trier par : pertinence - date
Vous avez affiné par : Magazijnier (effacer)
Publiez votre CV - Postulez à plus de 60 000 emplois depuis n'importe quel appareil
Page 1 de 244 emplois
Agilitas
Courtrai +5 lieux
Ook wordt verwacht dat u het materiaal ter plaatse kan brengen met de camionette van het bedrijf. Op punt zetten van het materiaal behoort ook tot uw…
Wat wij van jou verwachten Jouw taken. Je hebt bij voorkeur een technische opleiding genoten. Je volgt de voorraad van de nodige goederen goed op.
Ervaring met vorkheftruck is een vereist Bij voorkeur beschikt u over een attest. Voert taken nauwkeurig uit, punctueel met oog voor detail.
Valtech Group
Pittem
Rentec NV is een KMO gevestigd in Pittem, met meer dan 30 jaar ervaring in de zware machinebouw. Je bent als magazijnier verantwoordelijk voor het dagelijks…
?Afwerking van documenten in doorschrijfpapier tot 13-voud ?Deposeren van etiketten en post-it?s op uw drukwerk ?Boeken en brochures met verschillende…
Work Wizards Kortrijk
Tielt +1 lieu
Je spreekt goed Nederlands en je kan je ook behelpen in het Engels. Indien deze er zijn is het ook je taak dit meteen te melden aan de ploegchef.
Na enige anciënniteit kan intern het rijbewijs C behaald worden. Je gaat nauwkeurig te werk en hebt een goed organisatievermogen. Vaste job na interim periode.
Fomeco
Zwevegem
U bent in het bezit van een geldig heftruckattest en u hebt kennis van PC of het werken met tablet. Dagregime en na interimperiode kans op een vast contract.
Ook beschik je over een rijbewijs B. Laat deze kans dan niet voorbij gaan en solliciteer nog vandaag! Voor een KMO bedrijf die gespecialiseerd is in verfhandel…
AW TECH
Roulers
Klanten adviseren en informeren over producten Producten verkopen. Zelfstandig verantwoordelijk voor het invullen van het magazijn.