Filter results by:
Trier par : pertinence - date
Vous avez affiné par : Operator (effacer)
Publiez votre CV - Postulez à plus de 60 000 emplois depuis n'importe quel appareil

Emploi Ingelmunster

Page 1 de 165 emplois
Accent
Izegem +14 lieux
Je herkent fouten en zal deze ook rapporten. Er wordt volcontinue gewerkt om aan de vraag de kunnen voldoen. Als operator zal je volgende taken hebben:
Let's Work
Ardooie +16 lieux
Je spreekt goed Nederlands, Frans of Engels. Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van 5 volautomatische pallettisatielijnen alsook de…
Agilitas
Roulers +2 lieux
Een optie op vast werk in een groeiend en ultramodern bedrijf, met een goede verloning en extralegale voordelen. Fysieke arbeid schrikt je niet af.
Go4Jobs
Meulebeke +3 lieux
Je komt terecht in een sterk bedrijf in de textielsector waar je verwelkomt wordt door een aangenaam team. Vast contract na jouw positieve interim periode.
Accent Jobs
Roulers
We are looking for a machine operator (laser). Only jobs with a possibility for a contract of indefinite duration are being offered.
Vivaldis Interim
Deinze +12 lieux
Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. Wat je van ons krijgt. Voor een onze klant gespecialiseerd in hout zijn we op zoek naar een operator in de schaverij.
Absolute Jobs
Oostrozebeke +3 lieux
Absolute Jobs biedt je een boeiende job met verantwoordelijkheid, een degelijke opleiding en ruimte voor zelfstandig werk bij onze klant.
LABONORM
Courtrai
Dan ben jij de persoon die ik zoek voor deze job. Je spreekt zeer goed Nederlands *. Ben jij een persoon met voldoende inzicht om de verantwoordelijkheid te…
Actief Interim
Courtrai +4 lieux
Na een interne opleiding sta je in om de machine perfect zelfstandig te kunnen bedienen, opleggen van stukken, ingeven van parameters... Wat wij van jou vragen:
JORIS IDE
Wingene
Aan de hand van de productieopdracht, stuurt de operator de productielijn optimaal aan, door de lijn te voorzien van alle nodige directe en indirecte producten…