Emploi Ingelmunster

Filter results by:
Trier par : pertinence - date
Vous avez affiné par : Projectleider (effacer)
Publiez votre CV - Postulez à plus de 60 000 emplois depuis n'importe quel appareil
Page 1 de 66 emplois
Vuylsteke
Meulebeke
Je beschikt over een diploma master bouwkunde of je bent gelijkwaardig door ervaring. De projectleider afwerking werkt als eindverantwoordelijke zelfstandig aan…
Typhoon
Waregem
Bent jij de geknipte persoon voor deze functie? Typhoon Industriële Ventilatie nv, is al meer dan 60 jaar Belgisch marktleider in industriële.
Je beschikt over een diploma master bouwkunde of je bent gelijkwaardig door ervaring. De projectleider afwerking werkt als eindverantwoordelijke zelfstandig aan…
Holvoet Gebroeders
Izegem
We geloven sterk in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers door opleidingen. Afgestudeerden kunnen ook hun kans wagen. Vast contract van onbepaalde duur.
Ter uitbreiding van ons departement Infrastructuur, zijn wij op zoek naar een extra Projectleider die op de afdeling Projectopvolging en Engineering mee zorgt…
VL-TRAC BVBA BELGIUM
Waregem
Je spreekt Nederlands en kunt je ook vlot uitdrukken in het Frans. Je werkt nauw samen met de project manager die je op weg zet en je ondersteunt waar nodig.
Goede kennis van het Nederlands en het Frans. Overleggen met de klant welke producten er moeten ontworpen worden. Goede kennis van de diverse tekenpakketten.
Verdonck personeelsmanagement
Moorslede +1 lieu
Na een doorgedreven technische opleiding in onze knowhow op het vlak van dragende houtstructuren zal je projecten van a tot z opvolgen.
U komt terecht in een financieel sterk bedrijf waar sterk wordt ingezet op persoonlijke ontwikkeling. U bent burgerlijk of industrieel ingenieur van opleiding.
Desauw
Zwevegem
Je beschikt over een diploma Bachelor/Master Elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring. Pas afgestudeerden met talent en goesting kunnen ook hun kans…