Emploi Ingelmunster

Filter results by:
Trier par : pertinence - date
Vous avez affiné par : heftruckchauffeur (effacer)
Publiez votre CV - Postulez à plus de 60 000 emplois depuis n'importe quel appareil
Page 1 de 90 emplois
Vanheede Environment Group
Rumbeke +1 lieu
En omdat gezonde en gelukkige werknemers een gezond bedrijf maken, nemen we ook graag deel aan leuke sportactiviteiten en doen we regelmatig aan teambuilding.
Je kan zowel in de stockage rijden maar ook de vrachten regelen en hebt een goed inzicht en kan werken met een scanningssysteem. Je kan werken in 2 ploegen.
Agilitas
Koolskamp +5 lieux
Dan is deze vacature vast en zeker iets voor jou! Je beschikt bij voorkeur over een attest. Tijdelijke job (ongeveer tot eind november).
Laat deze kans dan niet voorbij gaan en solliciteer nog vandaag via het nummer 051-229920 of kom langs op kantoor voor meer informatie! Wat je van ons krijgt.
Wat wij van jou verwachten Jouw taken. Na interim-periode heb je kans op een vast contract. Je komt terecht in een gerenommeerd bedrijf.
Decospan
Menin
Je komt terecht in een aangename werksfeer. Je sorteert en snijdt fineerstroken volgens de aangegeven productie- en kwaliteitsnormen teneinde een maximaal…
We zoeken voor jou een bedrijf dat in jou gelooft en wil investeren. Ons aanbod Absolute Jobs biedt je na een uitzendperiode een vaste job als magazijnier met…
Eenmaal de vrachtwagen geladen is, dan komt daar uiteraard ook heel wat papierwerk bij kijken, want de chauffeur heeft ook de nodige attesten nodig voor hij op…
vind!
Kortemark
Dit bedrijf biedt je de mogelijkheid je capaciteiten optimaal te ontwikkelen binnen een dynamische en boeiende bedrijfscultuur, met ruimte voor opleiding,…
Je spreekt zeer vlot Nederlands en/of Frans. Je hebt geen fysieke klachten want er komt naast heftruckwerk ook fysiek werk kijken.